IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

ами тази котировка,която я дадох преди малко изглежда не е актуална,защото Популярна каса май са затворили в 00 часа и такава е била котировката в този момент

Коментар

• KOKO

Само че пазара е 59/62

Коментар

• KOKO

няма проблем,аз вече имам представа как работят trader.bg ,така че който се интересува,може да му кажа по кюто

Коментар

• KOKO

Видях изтеглих си едно демо ще го пробвам другата седмица и после ще направя малка реална там да видя как работят в сравнение с други бг и ще споделя, по мейла обаче защото не е коректно иначе

Коментар

• KOKO

в момента котировката им е 1.2352/1.2354

Коментар

• KOKO

да,пробвай ги,имат демо версия,както всички други

Коментар

• KOKO

Това него знаех ще ги пробвам да видя как са

Коментар

• KOKO

ами Популярна каса дава 2 пипса спред за eur/usd,толкова малък спред няма никъде по света,май

Коментар

• mishka

23ч докси не мога да ти дам мнение за популярна там не съм имал сметка, като натрупаш малко повече пари от профити си отвори навън дори само заради спреда си заслужава особено при скалпинг

Коментар

• mishka

ами моя брокер затвори в 23 часа,но гледам че примерно Популярна каса работят все още,по принциц до колко часа бг време има трейдинг в петък,тоест до колко часа най-късно може да се търгува в петък и кои български брокери го осигуряват?

Коментар

• mishka

Е тоя път направих грешка само 2п от ловене на дъното въпреки че удължих от 29 но ми е кеф че хванах и надолу и нагоре всички движения

курсът беше 2338 когато написах това и после падна до 2313 и тръгна надолу
                        "..ема 144 на 30 мин сега е 2315 ще даде старт на възход на еврото само пробив на 2300 ще ме обори"

Коментар

• mishka

Аз затворих всички дълги преди пазара да затвори не защото мисля че няма да ходят нагоре а защото не ми се чака в неделя гапове и прочие, продължавам да мисля 1.2450 имах дълги евра кабели и къси швейцарци с реализиран профит от 21 до 45п

Що се отнася до СТС не бих казал че имат големи проблеми, за българските условия са добри така че мисля че мишока е от някой техен конкурент и не постъпва коректно заблуждавайки начинаещи трейдъри, не ги защитавам аз лично Матеев съм го псувал в тоя форум веднъж но винаги ги препоръчвам когато някой ме пита за съвет къде в бг да отвори сметка

Приятна почивка на всички

Коментар

• mishka

ами вчера нета ми с ебеше прецакал и не можех да зареждам никакви български сайтове,не можеш да вляза и в мирката,единствено международния нет ми работеше,влязах и във платформата на Популарна каса,изглежда сървърът им не е базиран в България,а онези от STS,как са разбрали,че не мога да се логна при тях и аз се учудвам,защото наистина не можех да заредя нито една българска страница

Коментар

• dox

a i kak sa precenili che nqmash net, a ne che prosto ne si se lognal? neshto ne hvashtam

Коментар

• dox

samo shte ti kaja che sa im razlichni syrvyrite za demo i real na STS i taka se seshtash che na demo vsichko e po med i maslo

Коментар

Working...
                                X