IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• mishka

Ами играех демо в STS,вярно не много дълго,но не помня да са блокирали,но ще имам предвид предупреждението ти,иначе вчера когато имах проблеми с нета ти ми звъннаха да ми кажат,че проблемът е при мен,за да не си помисля,че при тях нещо не е наред,което ми хареса като отношение...

Коментар

• supertrader

dox, koi v BG shte ti prashta syobshteniq? samo ne se nabutvai v STS, te kak blokirat prosto ne e istina

Коментар

• supertrader

ок,ще мина в чата

Коментар

• eur/usd

но не можех да си вляза в платформата ,а мислех да направя бай ще на 1.2320,но брокерът ми имал някакви технически проблеми уж,а не ме оведомиха и съм доста разъчарован,другата седмица смятам да сменя брокера,можеи би отивам при STS или Популярна каса,ще видим..

Коментар

• dox

Не знам дали съм прав , знам ли в понеделник може и нагоре да тръгнат , дали ми се ще -Не определено но никой не ме пита нали!!!Мини в чата ако искаш!
            D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

изглежда си прав и дори и двата пипса май няма да ги взема,затварям кокато е време...

Коментар

• eur/usd

Докс, аз ако бях, точно там щях да продам. Еврото на 15м е в тренд надолу и сега се връща до 200МА. Там е и 50%ритрейсмънт от днескашното движение, така че няма начин да го премине. А освен това от 50 и 100 кръгли числа по принцип отскача с по 10-20 пипса. А таргет от 2 пипса е несериозно като цел.

Коментар

• eur/usd

Гледам че тази седмица съм изкарал 25 пипса. Не изглеждат много, обаче са скалпови.

Мисля че заслужавам в такъв случай да си дам 2 седмици отпуска. Лятото свърши кажи речи.

Коментар

• eur/usd

H&S може да стане и на h4

Коментар

• dox

спокойно,само два пипса ми трябват-напрових BUY eur/usd на 1.2350 и чакам само два пипса профит и затварям

Коментар

• dox

Пропусни ги затварят доларови чистят си позициите!
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

Не ми се ще да ви разочаровам , но японците няма да са това което бяха след като се кръстосаха с китайците:-)))Между другото на някой да му се привижда една хед енд шолдърс на един час при евро долар , има един безимен повече към него ми е въпроса , тогава ей тук от 1.2350 еврото е за продан.Ноо най си е добре като си почива човек да е спокоен.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• спасеният корабокрушенец

колеги,удоволствие е за мен да ви правя компания,коментарите ви са твърде интересни и не искам да пропускам нищо,преди малко успях да вляза в платформата си,онези имаха някакъв технически проблем и ,представяте ли си,не ме оведомиха чрез смс,що за отношение към клиента?Та сега гледам евровлакчето и тръгнало бавно нагоре,пуф-паф, и смятам да се повозя няколко пипса,пардон,наколко спирки нагоре,към станция "Профит" )))))))

Коментар

KOKO направо ти се чудя как издържаш на това темпо с японците . Приятна почивка и дано успееш да се наспиш през почивните дни .
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Докси стой си брат при японците че да си правим компания че няма жив човек, това шега, желая ти успехи

Коментар

Working...
                                X