If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бай зоната е нещо като жив ентусиазъм в момента , да не кажа гол , обаче се надявам за вас да понакупят с надеждата да му качат лихвата на еврото обаче като дойде момента не го продавайте ами само я затворете надеждата и толкоз , съвет който може и да е много добър. Аз късото ми евро от 1.2974 го затворих на 7 п. печалба отдавна и си държа дълъг долар-швейцарец със средна цена на позицията 1.1517 , като няма да го затварям преди паритет на евро-долар или пък ако ми удари стопа на плюс 17п. тъй че едни 7п. съм изкарал вече и чакам за 17 още или пък да се срине както трябва за да може после да си направи един хубав аптренд на нормална дневна графика.Ако тръгне да пада като хората кабела ще бъде голяма ракета за 1.44.
А на твоите пишман адвокати - Доти, Моти & Сие - кухи сте като водоноски, в което лошо няма, ама защо се правите на отворени?
Бат Мечо сега ще ти кажа нещо до офиса си имаме едно барче което ние държим, е та в момента запиваме вътре, дрънкаме си на китара пеем и сме се събрали готина компания, хайде наздраве първа обиколка да си жив и здрав
Утре ще ви постна търговиите от днес от ФХСМ като затворя, утре обещавам и да напиша няколко неща за мен като биография и прочие а и във форекс какви системи съм измислил и как са еволюирали, какви грешки съм правил и какво е положението в момента.
А скалпа е измислен, но ви го пусксам защото е при бг брокер и никой не може да ме упрекне в лъжа, не искам да пускам други резултати защото не е готино, ако някой се интерисува утре обещавам да отигравам на реална всичко което съм постнал.
Успехи
koko beshe prav za gbp/jpy ..sled kato suma vreme dremeshe izvednyj se izstrelq nagore.Luda rabota
Inache vlizam dylyg pri eur/usd ot 1.2835 tp 1.2900 stop 1.2791
Чета форума от сутринта и се чудя какво става :-) и стигнах до извода че Пешката Караиванов с още няколко други пешки са решили да се ебават с Коко.
ех Пешка пешкааа, толкова ли ти доскуча в твоя форум. Сигурна съм че със селските си изяви си изгонил и малкото заблудени там.
А ти Коко не им се връзвай. Заради тебе бая профит съм направила и съм сигурна че не съм само аз. Освен профита и много неща научих за което ти благодаря !!! А за селяните ... ще си ги има каквото и да правиш.
Реално за мен днес не е добър ден, в момента в основната си сметка не съм правил поръчки - само затворих канадец на 4 200д профит. В сметката от която поствах търговиите не съм имал наистина стопове, аз рядко слагам стопове, предпочитам обратни - за нея деня не е добър като ефект там съм плюс 72д, в една сметка за скалпинг също не беше добър ден, но не съм играл с много там, за деня 114д профит.
Искам да отбележа че днешният ден е наистина един от лошите за мен не защото се мисля за велик а защото разходите ми са големи и трябва да ги покривам а и да остане за хляб.
Отделно в сметките които управлявам имам само 17п профит от къси евра там друго не съм правил.
Успехи
Аз съм с лаптоп от чужбина и както се вижда нямам проблем с кирилицата,или има значение дали си В чужбина?Имах одарен стоп при еврото и сега съм къс в евро/йена.Успешна търговиика на всички.
Коментар