IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Утре ЕЦБ ще дигне лихвата, според проучванията което ми говори за един Евров ден.
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• imam dalga ot 1,2794 za sega bez stop,mislia 4e she stigne do 1,2818(nai-malko).

Коментар

• Първоначално изпратено от TZVETKOV
        Как установи че трябва да е 80 МА.
        Еми пусни си и разгледай историята. По големите ще ти показват по дългосрочните, и са по забавени. Ако търгуваш суинг, то гледай 200 и 100 периодни. Гледай графики на седмично и месечна.

Коментар

• $/C$ ; K/$

target 1.1070/80 ; target 0.7480 ;

Коментар

• Как установи че трябва да е 80 МА.

Коментар

• Между другото понеже има много коменари относно тренда едни са обвързани с посоката нагоре, други с посоката надолу. Искам да споделя мойто мнение че за trader и като мене, които рядко има дълга позиция повече от седмица, една 80 МА на дневна е достатъчна да се ориентираш за посоката която трябва да следваш. Като естествено това може да ти е само един от факторите които са определящи.

Коментар

• Подкрепям мнението за 1,2720 преди да прави каквото и да е друго движение

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                  Виждам следния сценарий:
                  Ако днес затвориме на нива 1.2760 -70 за утре селл до 1.2720 след което BUY с цел тест на 1.29 (което може би ще се осъществи в Петък).
                  Ако затвориме на нива 1.28 - 1.2830 мисля да се търси отново BUY поръчка но с цел тест на 1.29. Така ги виждам нещата. Мисля че ако пробие 1.2720 ще отиден на нива 1.2688 и от там може да потъне и до 1.2588
                  ok gracias
                  Trade the News

Коментар

• Виждам следния сценарий:
                    Ако днес затвориме на нива 1.2760 -70 за утре селл до 1.2720 след което BUY с цел тест на 1.29 (което може би ще се осъществи в Петък).
                    Ако затвориме на нива 1.28 - 1.2830 мисля да се търси отново BUY поръчка но с цел тест на 1.29. Така ги виждам нещата. Мисля че ако пробие 1.2720 ще отиден на нива 1.2688 и от там може да потъне и до 1.2588

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                      Днес май изпуснах целия ден, но се наложи да бъда извън офиса.
                      Вчера беше ден с променлив успех. Виждам че Еврото е пробило канала на 4ч. Което не ми влизаше много в сметките. Явно ще трябва да преразгледам някои неща.
                      Izvinqvai az rabotq v momenta gore dolu na sa6tata grafica 3h ...6te komentira6 li kak vigda6 probiva ...imam samneniq za validnostta na probiva na 3h figurata pravi hammer no toi ne tolkova pokazatelenї?...ako zatvori taka 6te zatvori to4no pod trend line i ....6te 4akam za nqkakvo potvargdenie...Uspex 6te 4akam komentara ti
                      Trade the News

Коментар

• Днес май изпуснах целия ден, но се наложи да бъда извън офиса.
                        Вчера беше ден с променлив успех. Виждам че Еврото е пробило канала на 4ч. Което не ми влизаше много в сметките. Явно ще трябва да преразгледам някои неща.

Коментар

• Единственото нещо около новините, което ме интересува е часът на тяхното излизане. Четенето на новини е вредно.

Коментар

• 07.06.2006 22:00 САЩ: Потребителски кредит за април 2,51 млрд. USD 2 млрд. USD
                            08.06.2006 00:00 Швейцария: Ниво на безработица за май 3,5% 3,5%
                            08.06.2006 04:30 Австралия: Ниво на безработица за май 5,1% 5,2%
                            08.06.2006 09:00 Германия: Индекс на потребителските цени +2% г/г +1,9% г/г
                            08.06.2006 11:30 Великобритания: Индустриално производство за април +0,7% м/м +0,3% м/м
                            08.06.2006 14:00 Великобритания: Решение на Централната банка относно лихвения процент 4,5% 4,5%
                            08.06.2006 14:45 Еврозона: Решение на Централната банка относно лихвения процент 2,5% 2,75%
                            08.06.2006 15:30 САЩ: Първоначални молби за помощи за безработица (седмични към 3 юни) 336 000 331 000 -Tezi novini ni 4akat sled 22.00h i utre( koito e interesen den)

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от Дон Карлос
                              Не мога да се начудя на това колко време е необходимо на пазара
                              да осъзнае и възприеме реалностите, нещо което в крайна сметка ще
                              направи, но защо му е необходимо толкова време за чудене?! Всички
                              ще се убедят, че е трудно да се рита срещу толкова осезаем лихвен
                              диференциал, само дето не ми е ясно защо за това са необходими
                              3 - 4 седмици, когато и 3 - 4 минути са напълно достатъчни.
                              Изглежда за 99 % процента от трейдърите един от най-големите
                              бичове наред със страха и лакомията е и инерцията и закостенялото
                              мислене. Моят съвет към неопитните търговци е да обърнат специално
                              внимание /наред с другите важни неща/ на повратливостта и бързината на мисленето. Успех на всички!
                              Доне, предлагам да направиш аукцион в ebay както Бъфет и да ги научиш хората на мурафети. Ако всичко се въртеше само около лихвения диференциал всички щяхме да сме милионери. Не че лихвите не влияят, но не разитай само на това.

Коментар

• спеко, не е ли по-добре първо да има бай сигнал?

Коментар

Working...
                                X