IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от efesbe
    бих казал ,че зона сел има още на 2860 и не мисля че лесно ще пробие.мое мнение разбира се!
    spored mene 1,2850 ako padne otivame na 1,29++

Коментар

• Направо Ви завиждам колеги , от каде намирате време да търгувате , да пишете в форума , че и сделките на другите да смятате !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
        Митак, не ме разбирай погрешно. НЕ ЗЛОРАДСТВАМ. Съжалявам за ситуацията. Толкова стопове са ми гърмяли, че ум да ти зайде.

Писах ви с една единствена мисъл. Винаги във някой форум блесва някое гуру. Познавам Коко задочно от приятел. Определено е добър в широк рейнж...........
        Няма лошо, пиши от време на време някоя идея. Щото тук научавам много неща.
        http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от efesbe
          Първоначално изпратено от koko
          Супертрейдър това 1.30 мисля че е доста апетитно ниво, още повече днес и утре започват да изтичат опциите които го вардеха. Лошото е че сега се заформи сел зона при еврото 1.2866 май но би трябвало да рейнджим в кутията на ГЕО, не оная от 25 фигури а тая малката
          бих казал ,че зона сел има още на 2860 и не мисля че лесно ще пробие.мое мнение разбира се!

Да има нещо такова интересното е че днес сел зоната е под таргет зоната която е 1.2880

Коментар

• До някъде си прав колега, аз съм казвал и друг път че повтарянето на чужди търговии е все едно да дадеш на някой да ч..а приятелката ти защото си чувал че е по-добър в секса от теб. Истината е че разковничето е в ММ и правилното управление на капитала, 90% от трейдърите губят именно заради своята лакомия. Такова понятие обаче като СТОП не съществува на пазара, сам по себе си стопа е нещо което пазара възприема като поръчка в другата посока, него не го интерисува баланса по твоята сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Супертрейдър това 1.30 мисля че е доста апетитно ниво, още повече днес и утре започват да изтичат опциите които го вардеха. Лошото е че сега се заформи сел зона при еврото 1.2866 май но би трябвало да рейнджим в кутията на ГЕО, не оная от 25 фигури а тая малката

Коментар

• Re: absfresh

Първоначално изпратено от Дон Карлос
                Рядко влизам във форума и не те познавам, от което не се чувствам
                по-нещастен. Струва ми се, че тук няма нужда от тебе, главно заради
                тона и езика ти. Хората имат нужда от помощ, но дадена по подходящ
                начин и с подходящ тон и език, нещо което ти не предлагаш. А то иначе знаеш ли колко ментори минаха от тук? Аз добре го зная, защото
                като изключим 2-3 имена съм от доайените на форума. Но менторите и
                заядливците минаха и си заминаха, тъй че радвам се, че си решил да
                не пишеш повече тук. А на Коко, с когото се заяде вчера, ми се струва,
                че и на малкото пръстче не можеш да стъпиш.
                Желая ти успех в стъкмистиката!
                Доне, следя форума много преди ти да се появиш. Понякога пропускам по някой месец, но като цяло го следя. Проследил съм ти сделките в новозелландци и канадци и евра и всичко. Не обичам да пиша, защото се появяват такива адвокати като вчера. Аз също не те познавам, нямам и желание. И ти с мен няма как да се запознаеш. По живо по здраво всеки по пътя си.

Една критика е много по-градивна, отколкото изказвания от сорта, той изманипулира курса с 5 фигури, щото го сърби езика.

Коментар

• Митак, не ме разбирай погрешно. НЕ ЗЛОРАДСТВАМ. Съжалявам за ситуацията. Толкова стопове са ми гърмяли, че ум да ти зайде.

Писах ви с една единствена мисъл. Винаги във някой форум блесва някое гуру. Познавам Коко задочно от приятел. Определено е добър в широк рейнж, колкото по-широк от 200 пипа при ерото става, толкова и Коко почва да бърка. Но понеже рейнжа е по-дълъг като време той започва да гони 80-90% успеваемст. Маса хора след 4-5-а сделка започват да следват трейдовете му. Правят 1-2 успешни. Рейнжа свършва, има пробив, Коко почва да контри. Хората също. Коко се измъква след 1-2 добавки на 0 или на малка загуба или довнася и се измъква. Масата си казва, той усредни, а не стопира, макар, че беше написал за стоп. Ч следващия път и аз и влиза, прави 2-3 добавки в рамките на 50-60 пипа , пазара пробива без корекция и бам сметката заминава.

Давам ти пример с Коко, защото той участва тук. Това е супер често срещано явление навсякъде по света. Сега наистина започвам да се подготвям за работа, че съм яко бихайнд със сроковете.

Успех

Коментар

• Супертрейдър това 1.30 мисля че е доста апетитно ниво, още повече днес и утре започват да изтичат опциите които го вардеха. Лошото е че сега се заформи сел зона при еврото 1.2866 май но би трябвало да рейнджим в кутията на ГЕО, не оная от 25 фигури а тая малката

Коментар

• absfresh

Рядко влизам във форума и не те познавам, от което не се чувствам
                      по-нещастен. Струва ми се, че тук няма нужда от тебе, главно заради
                      тона и езика ти. Хората имат нужда от помощ, но дадена по подходящ
                      начин и с подходящ тон и език, нещо което ти не предлагаш. А то иначе знаеш ли колко ментори минаха от тук? Аз добре го зная, защото
                      като изключим 2-3 имена съм от доайените на форума. Но менторите и
                      заядливците минаха и си заминаха, тъй че радвам се, че си решил да
                      не пишеш повече тук. А на Коко, с когото се заяде вчера, ми се струва,
                      че и на малкото пръстче не можеш да стъпиш.
                      Желая ти успех в стъкмистиката!

Коментар

• Коко

Това за компота е друго , обаче нямам време да ти опиша каква търговия направихме от вчера с един начинаещ колега , сещаш се сигурно кой , защото му издъхна чисто новата сметка от 100 евро на дълъг кабел , та сега му го държа по моя сметка щото там дългия кабел му докара марджин кал, такъв компот сме измислили не е компот ами бомба с часовников механизъм. Дано купят евро има едни тарикатски позициики от 1.2950 къси със стопове на 1.3030 , не мисля че могат да ги оставят да се напечелят яко. А иначе колегата много е притеснен че кабела ще отиде на 1.44 от как съм го купил все това му се привижда.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
                          Е какво се случи вчера?

Нападнахте ме като ято оси (по-точно овци) и вкупом изядохте дървото.
                          Изпокапаха ви стопчетата, доколкото познавам психологията на масовия трейдър сте били с големи позицийки. Бат Коко ще се измъкне, ако трябва ще хеджва и разхеджва, ама вие какво ще правите с плитките мозъци.
                          И сега си викате, той Коко не е сложил стоп, дай и аз няма да сложа следвъщия път. Но следващият път пазара ще го отнесе с 1 , 2 или 3 фигури, което е в рамките на нормалното (човещинка е и всеки бърка), ама вас ще ви отнесе от игралното поле и ще влезете в порочния цикъл.

Нямам нищо общо с Петър Караиванов.

Далеч не съм новак, даже мога да твърдя, че всички, които ме нападнахте няма да съберете толкова годинки на пазарите.
                          Занимавам се изцяло със статистика във малък фонд, но пък си е мой.

Това беше последният ми пост. Дано помислите малко.

Успех. Много здраве и късмет на всички
                          Дааа, стопа ми гръмна, ама на 0. А да се злорадства не е хубаво, щото може и теб да сполети някое нещастийце. А за опита, не е зле да споделиш , ако имаш желание, щото тук сме само хора , които се опитват да изкарат някой дол. Успех ти желая.
                          http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Е какво се случи вчера?

Нападнахте ме като ято оси (по-точно овци) и вкупом изядохте дървото.
                            Изпокапаха ви стопчетата, доколкото познавам психологията на масовия трейдър сте били с големи позицийки. Бат Коко ще се измъкне, ако трябва ще хеджва и разхеджва, ама вие какво ще правите с плитките мозъци.
                            И сега си викате, той Коко не е сложил стоп, дай и аз няма да сложа следвъщия път. Но следващият път пазара ще го отнесе с 1 , 2 или 3 фигури, което е в рамките на нормалното (човещинка е и всеки бърка), ама вас ще ви отнесе от игралното поле и ще влезете в порочния цикъл.

Нямам нищо общо с Петър Караиванов.
                            Далеч не съм новак, даже мога да твърдя, че всички, които ме нападнахте няма да съберете толкова годинки на пазарите.
                            Занимавам се изцяло със статистика във малък фонд, но пък си е мой.

Това беше последният ми пост. Дано помислите малко.

Успех. Много здраве и късмет на всички

Коментар

• 1 cel 1,2761
                              cabela 1,8503

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от supertrader
                                Бай зоната е нещо като жив ентусиазъм в момента , да не кажа гол , обаче се надявам за вас да понакупят с надеждата да му качат лихвата на еврото обаче като дойде момента не го продавайте ами само я затворете надеждата и толкоз , съвет който може и да е много добър. Аз късото ми евро от 1.2974 го затворих на 7 п. печалба отдавна и си държа дълъг долар-швейцарец със средна цена на позицията 1.1517 , като няма да го затварям преди паритет на евро-долар или пък ако ми удари стопа на плюс 17п. тъй че едни 7п. съм изкарал вече и чакам за 17 още или пък да се срине както трябва за да може после да си направи един хубав аптренд на нормална дневна графика.Ако тръгне да пада като хората кабела ще бъде голяма ракета за 1.44.
                                Това ме изкефи, това ми прилича за вица дето попитали радио ереван верно ли е че България е продала хиляда компютри на САЩ и отговора бил по принцип е вярно но не не САЩ а на Япония и не са хиляда а един милион и не са компютри а компоти, та и ти брат така -като беше еврото горе казваш че ще ходи на 1.44 а сега казваш верно 1.44 ама не еврото ами кабела ХЕХЕ

Коментар

Working...
                                X