IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря за подкрепата supertrader

Коментар

• Gledai da te svetna na edna gqvoliq ..kolega stiga s tiq gluposti day da si gledame changeto a ne da gledame 6riftove ...smqtam 4e tuka sme xora LIBERALI taka 4e aide nali......az ne giveq v BG i tapiqt laptop ne priema tiq problemi s golqm entusiazam...ok..puka mu na nqkoi za kirilici i tn tn..

В момента в който натиснах изпрати се сетих точно за този проблем
      лаптоп и чужбина. Извинявай не съм искал да визирам такива случаи.

Коментар

• Лека вечер на всички и успешен утрешен ден.
        За мен работния ден отдавна свърши. Трябва и да се почива.

Коментар

• кирилица

Колеги помъчете се да пишете на кирилица , сигурен съм че и тези дето пишат на лат. им е по приятно да четат на кирилица , че с тоя разнобой става като да се чудиш да купиш ли или да продадеш.То той ни стига май.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от kritelin
            Ochakvam da trygne malko nagore.Na 4 chasovata mi risuva dodji i ima na 1-chasovata divergense pri indikatorite
            Би трябвало много нагоре да ходи мамка му но нещо се пъне

Коментар

• eur/usd

Ochakvam da trygne malko nagore.Na 4 chasovata mi risuva dodji i ima na 1-chasovata divergense pri indikatorite

Коментар

• Днес писах но ще напиша пак- на който не му харесват постингите на Коко да не ги чете.Пешо ли си Мечо ли си дай прогноза като си толкова кадърен ане само да критикуваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                  К'ъв е тоя КОКО? И що не съм забелязал блестящите му аналитични способности?

Не виждате ли, че няма тренд, който КОКО да не е законтрил? Скъсява еврото 10 пъти, като почна от 1,23, с цели 1.10, а сега говори за 1,34. Колкото видяхме 1,10, толкова ще видим и 1,34.

КОКО, душко ненагледна, как така имаш "средна цена 1,2821", като стопа на първата позиция падна? Опа, забравих, тия стопове са за пред хората, ти стопове нямаш...
                  Пешо, имам добавка долу но това няма значение когато написах че цената ми е 21 курса беше 16

Коментар

• От доста време не съм писал но сега си позволявам да кажа ...........
                    много се конфронтирате........... а не е необходимо. Учете се от грешките си , от грешките на колегите, .......от пазара .. И най важното е .........................................

Коментар

• Me4o ama i ti si mnogo zle ..... zlobata e neshto stashno .. omruzna mi ot malki hora.. oba4e za sujalenie vi ima!

Коментар

• НЕ Е НОРМАЛНО ДА СЕ ПИШЕ ВСЕ ОЩЕ НА ЛАТИНИЦА.НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НО МНОГО ОТ ПОТЕНЦИАЛНИТЕ УЧАСТНИЦИ В ФОРУМИТЕ ПРЕСКАЧАТ И ИЗОБЩО НЕ ЧЕТАТ ЛАТИНИЦА.СМЯТАМ ЧЕ Е НЕСЕРИОЗНО ДА ИМА ПРИЧИНА КОЯТО ДА НЕ ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ.НЕ ГО СМЯТАЙТЕ ЗА ОБИДА А ЗА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КОНТАКТ С ПОВЕЧЕ ХОРА.

Коментар

• К'ъв е тоя КОКО? И що не съм забелязал блестящите му аналитични способности?

Не виждате ли, че няма тренд, който КОКО да не е законтрил? Скъсява еврото 10 пъти, като почна от 1,23, с цели 1.10, а сега говори за 1,34. Колкото видяхме 1,10, толкова ще видим и 1,34.

КОКО, душко ненагледна, как така имаш "средна цена 1,2821", като стопа на първата позиция падна? Опа, забравих, тия стопове са за пред хората, ти стопове нямаш...
                          ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Re: NZD/USD

Първоначално изпратено от masagor
                            Първоначално изпратено от dep-j
                            long na nzd/usd 0.6283 s target 0.6310..sl 0.6271...i az da se wkliucha protiw dolara
                            Stopa ti tuk triabva da e niakade na 0.5990 .Dano naistina ne e bil na 62.71 .
                            beshe i go otnese...15 pipsa shte gi prejiweia
                            E,jalko za6toto vse pak nai-niskoto mu nivo(pone za sega ne e mnogo pod 62.71) .
                            Li4no az sam long ot 62.55 (sredno) za 65.50 .Srednosro4no.Stopa mi e prili4en .Dano ne pande samo mnogo 4akane .Uspeh.

Коментар

• Лимонада за всички във форума за моя сметка! Днес избих рибата, пък и най се радвам че и шестте ми прогнози се сбъднаха. Поизкарахте ли и вие някое USD? А какво мислите за GBP/CHF ?...мотае се нещо. но ми се вижда че до към 2-3 дни който е купил когато трябва ще може да поразтовари на 1.2700 и нагоре Приятна вечер и успех!

Коментар

• Re: NZD/USD

Първоначално изпратено от dep-j
                                long na nzd/usd 0.6283 s target 0.6310..sl 0.6271...i az da se wkliucha protiw dolara
                                Stopa ti tuk triabva da e niakade na 0.5990 .Dano naistina ne e bil na 62.71 .
                                beshe i go otnese...15 pipsa shte gi prejiweia
                                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Working...
                                X