Благодаря за подкрепата supertrader
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Gledai da te svetna na edna gqvoliq ..kolega stiga s tiq gluposti day da si gledame changeto a ne da gledame 6riftove ...smqtam 4e tuka sme xora LIBERALI taka 4e aide nali......az ne giveq v BG i tapiqt laptop ne priema tiq problemi s golqm entusiazam...ok..puka mu na nqkoi za kirilici i tn tn..
В момента в който натиснах изпрати се сетих точно за този проблем
лаптоп и чужбина. Извинявай не съм искал да визирам такива случаи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечо ПамукчиевК'ъв е тоя КОКО? И що не съм забелязал блестящите му аналитични способности?
Не виждате ли, че няма тренд, който КОКО да не е законтрил? Скъсява еврото 10 пъти, като почна от 1,23, с цели 1.10, а сега говори за 1,34. Колкото видяхме 1,10, толкова ще видим и 1,34.
КОКО, душко ненагледна, как така имаш "средна цена 1,2821", като стопа на първата позиция падна? Опа, забравих, тия стопове са за пред хората, ти стопове нямаш...
Коментар
-
НЕ Е НОРМАЛНО ДА СЕ ПИШЕ ВСЕ ОЩЕ НА ЛАТИНИЦА.НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НО МНОГО ОТ ПОТЕНЦИАЛНИТЕ УЧАСТНИЦИ В ФОРУМИТЕ ПРЕСКАЧАТ И ИЗОБЩО НЕ ЧЕТАТ ЛАТИНИЦА.СМЯТАМ ЧЕ Е НЕСЕРИОЗНО ДА ИМА ПРИЧИНА КОЯТО ДА НЕ ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ.НЕ ГО СМЯТАЙТЕ ЗА ОБИДА А ЗА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КОНТАКТ С ПОВЕЧЕ ХОРА.
Коментар
-
К'ъв е тоя КОКО? И що не съм забелязал блестящите му аналитични способности?
Не виждате ли, че няма тренд, който КОКО да не е законтрил? Скъсява еврото 10 пъти, като почна от 1,23, с цели 1.10, а сега говори за 1,34. Колкото видяхме 1,10, толкова ще видим и 1,34.
КОКО, душко ненагледна, как така имаш "средна цена 1,2821", като стопа на първата позиция падна? Опа, забравих, тия стопове са за пред хората, ти стопове нямаш...ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex
Коментар
-
Re: NZD/USD
Първоначално изпратено от masagorПървоначално изпратено от dep-jПървоначално изпратено от masagorlong na nzd/usd 0.6283 s target 0.6310..sl 0.6271...i az da se wkliucha protiw dolara
Li4no az sam long ot 62.55 (sredno) za 65.50 .Srednosro4no.Stopa mi e prili4en .Dano ne pande samo mnogo 4akane .Uspeh.
Коментар
-
Лимонада за всички във форума за моя сметка!Днес избих рибата, пък и най се радвам че и шестте ми прогнози се сбъднаха. Поизкарахте ли и вие някое USD? А какво мислите за GBP/CHF ?...мотае се нещо. но ми се вижда че до към 2-3 дни който е купил когато трябва ще може да поразтовари на 1.2700 и нагоре
Приятна вечер и успех!
Коментар
-
Re: NZD/USD
Първоначално изпратено от dep-jПървоначално изпратено от masagorlong na nzd/usd 0.6283 s target 0.6310..sl 0.6271...i az da se wkliucha protiw dolaraПроста работа, но не е за прости хора
Коментар
Коментар