IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NZD/USD

Първоначално изпратено от masagor
    long na nzd/usd 0.6283 s target 0.6310..sl 0.6271...i az da se wkliucha protiw dolara
    Stopa ti tuk triabva da e niakade na 0.5990 .Dano naistina ne e bil na 62.71 .

Коментар

• koko
      Яд ме е че сутринта перфектно си го прогнозирах това движение и го изиграх по най-тъпият начин.
      Средна цена на дългата ми вече е 1.2821 Стоп 1.2777 ТП 1.2900
      Коко , това което казваш е напално вярно. Отскоро съм тук и виждам че анализите ти са много точни, но в 50% от случаите не ги изиграваш така. Много често още при първите спирки в едно движение закриваш, после влизаш в обратна позиция за 10-15 пипса, удря ти стопа, после пак в правилната посока, и накрая като резултат ти остава не повече от 50% от това което си щял да вземеш ако си бе "седял мирен" .
      Прости ми за критиката , то по-скоро е препоръка за теб, но такива са ми наблюденията.Иначе анализаторските ти способности са перфектни.

И аз вече съм дълъг 1.2820 с цел около 1.3170 . За мен това ниво трябва да го има , а после много надолу.
      Сега съм с 1/3 от позицията която смятам да изградя до там с 2 добавки над 1.2930 и евентуално над 1.2980.

Успех на всички.

Коментар

• грешка

Евро-швейцарец е много смесено и то объркана работа.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

Нямам точна идея освен варианта че се вижда нещо което ще е доста сигурно , еврото да падне а долар швейцарец да се спъне нагоре малко по рано отколкото трябва и си е нормално преди важната новина която ни чака. Ти това знам че го знаеш , то може да се отиграе и да се откърти някой друг пипс.
          D.Y.F-091066

Коментар

• И аз съм дълаг от 2838. Що ли изобщо се включвам през деня? Преди да стигне 29 сигурно ще се лигави 2-3 дни между 2780 и 2880. Знам ли?
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• около 2900 трябва да го видим и в двата случая аз за това тъпо и упорито удължавам но ако ме стопира няма да правя нови опити,1 под това дъно може да хеджна за малко ако падне, а нова дълга ще търся едва при потвърждение

Коментар

• dnevna

http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.gif
                Тук пробива който е в петното и трите бара от последните дни са бичи сигнал , та въпроса е дали той ще се пробие на юг или ще сработи.
                D.Y.F-091066

Коментар

• K/$ sorry AUD

Long Kiwi 74.21 for 75.25 s/l 0.7380 .........sorry long AUD ....,no vie ste me razbrali.. he he

Коментар

• evro

http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.gif
                    Това имах в предвид като цели на юг , та от там да се опитва с дълга , но е възможно да не стигне до там.А иначе вероятността от там да рикошира поне малко е доста висока , обаче и фракталите са изкривени вчера на 30 мин. даваше цели 1.43 и други такива абсурди се наблюдаваха винаги се срещат на нива които показват някакво изчерпване.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Long от 1,2816 но цел 1,2894
                      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• за да е купона пълен съм се метнал и на USD/JPY селл от 113.12.
                        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• eur/usd gbp/jpy

Az zatvorih kysata oshte na 1.2843 a dylgata pri gbp/jpy na 210.36 ..sega se pribiram i vijdam kolko profit izpusnah .. :-) vseki pyt edno i syshto

Коментар

• long na nzd/usd 0.6283 s target 0.6310..sl 0.6271...i az da se wkliucha protiw dolara
                            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Яд ме е че сутринта перфектно си го прогнозирах това движение и го изиграх по най-тъпият начин.

Средна цена на дългата ми вече е 1.2821 Стоп 1.2777 ТП 1.2900

Коментар

• Днеска стана малко както има една дума "кьорав карти не играе" та може да го трансформирам в кьорав форекс не търгува.
                                Е?У ударен стоп 15 пипа -. Проблема е че това движение беше очаквано след петъчния ден и понеделничния.
                                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

Working...
                                X