IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1,2820 на къде?

от тук надолу или на горе
    http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Според мен на 1.2818.

Коментар

• Еврото май няма ентусиазъм за нагоре.

Коментар

• kupih malko euro/usd.
          niakoi moje da dade savet kade da sloja stop.
          10x in advance

Коментар

• Коко

Може и да отиде не съм убеден че няма да върне сега все пак чакат и ЕЦБ да качи лихвата обаче ако не я качат по-добре да нямаш евро по сметката.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Re: 1.2760

Първоначално изпратено от supertrader
              Е не съм убеден че ще стигне чак до там затова си и затворих половината поз. долар.

Стига бе СТ трябва да ходи сега нагоре

Коментар

• Канадеца затворих преди малко 2/3 ти, очаквам да добавя при малка корекция, на еврото махнах стопа засега имам и добавка отдолу но не ми се коментира защото трябваше да си следвам плана от сутринта

Коментар

• Re: dej

Първоначално изпратено от supertrader
                  По-вече , повече 1.1230 е малко. А еврото преди 1.2760 не го пипайте на дълго.

Misli6 4e mojem da dostignem i 1.1280 ? Vse pak da iz4akame dannite ot 5 pm. Dano si prav ....( i sajaliavam ako za niakoi drug tova e ujasiava6to ....)

Коментар

• Коко къде си?З---би го оня тъпак.Аз лично ще съм благодарен за твоето мнение по въпроса е/д пък дори да не ми харесва с оглед моите позиции.

Коментар

• 1.2760

Е не съм убеден че ще стигне чак до там затова си и затворих половината поз. долар.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• E, дойде и моето време да си закрия късото евро на 1.2826.
                        и от тук ще се оглеждам за вход за дълги , може би 1.2810

Коментар

• dej

По-вече , повече 1.1230 е малко. А еврото преди 1.2760 не го пипайте на дълго.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• дълъг съм от 1,2838 обаче става лошо

Сега от тук трябва на 1,2855
                            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• CAD

Ei canadeca nai-posle si doide na nivata koito o4akvah.
                              Koko ti kak vijda6 kartinkata tuk.Mojem li da me4taem za 1.1230 .Mislia 4e moje .

Коментар

• Купил съм от 1.2848, но да видим как ще се стекат обстоятелствата
                                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

Working...
                                X