IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Злато

не знам за златото ама с него освен да замия очите на жената друга работа не ми върши , а виж ако трябва да се воза на каруца и да се топля с кюмюр(освен че ще съм милионер от последното) ама хич няма да ми е приятно

Коментар

• майкооо

Лол Големи движения днес и много пропуснати ползи ама все пак клъвнах нещо. Много имам да уча още!
      Долара си мисля има потенциал да пада още доста. Във времето обаче как ще стане не ми е много ясно. Петрола си поскъпва и не виждам защо да пада. Слаб интерес към американската валута. Китай не иска да либерализира юана. Икономиката не върви. Страни заговориха за замяна на резервите си в друга валута. Какво ще го спаси този долар не ми е ясно. Сигурно аз защото съм къс в момента
      Keep walking ...

Коментар

• КОКО

Сори Ирис твърди
        Cable North containment Zone at 1.93161.9290 for a Sell/South Entry Window thru 1.92501.92 for a decline break at 1.9180 for 1.91501.9125 basis.

Коментар

• КОКО

Ал кабела е за горе ама много нагоре но му трябва засега корекция, аз затворих късите си после отново отворих къси итнт но целта ми за сега 1.9255, Допреди да отворя позиция спорихме с Ирис който е по-опитен от мен и той твърди 1.9025 но аз не съм много съгласен.

Коментар

• КОКО

...а в не толкова дългосрочен план и до 1,9125 - 1,9115 май...

Коментар

• Злато

Та Марио доста често споменава злато та злато, знам че знаете но само с няколко думи какво му е значението.
              Долара сам по себе си е половинка евро/долар и половинка злато и като се събере цялото това нещо се получава индекса на долара или самият долар и индекса на долара рефлектира в различните двойки с различен процент, но това е дълга тема ако някой се интерисува да ми пусне мейл.

Кабела приятели ще гони 1.9250/00 и после след корекция 1.9150
              Успех

Коментар

• gold

На нивото от 31.12, забелязах че златото води движението ( еврейска слабост е то). Така че още нагоре.

Коментар

• E/$

Maй вдигането на златото е в основата на доста проблеми за долара,а и нефта е все нагоре.....

Коментар

• Hari Potar: E/$

gold-439.6440.6
                    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• $ i ....

v momenta e battle za 0.80 pri aud/usd
                      predpolagam debeli opcii ima tam da se pazat, no zavisi koi e nasreshta.
                      s kusite mi nzd/usd polozenieto ne e rozovo stopa go premestih na 0.7430.
                      izburzah s vhoda, no da vidim

pozdarvi i uspeh na vsi4ki
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Всичко е възможно:
                        Единственото сигурно засега е, че резултатът скоро няма да да стане 1:1 или 1:2...
                        Приятна вечер - купонът вече започва...

Коментар

• E/$

Това движение за разлика от вчерашното няма нива или трендове които да го спират за през ноща. Тренда на 30м. е ясно нагоре, върха не е оформен по типа прайз риджекшън. За всеки случай първия ми стоп е непосредствено под ритрейсмънта.

Коментар

Може да е малко рано обаче купих малко евро на 1,3335. Стопа ми е на 50% ритрейсмънт. Първата таргет- 123 до върха.

Коментар

• E/$

IO: Не мислите ли че първо ще направи нещо като двоен връх на 1,36++
                              и тогава да коригира повече под 1,30--, като след него следва 1,40++.
                              Благодаря предварително на всички.

Коментар

Поврачувай за днес какво ще стане,за след време е ясно накъде е двойката

Коментар

X