IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E/$

Как ли се изчислява таргета при 123 движението. Да не би да се чертае горна трендлиния със същия ъгъл като долната с тенденция да се образува равнобедрен триъгълник? По книгите казват че таргета е малко под върха, но колко малко?

Коментар

• gbp/usd

Отворих и ново късо АУД със стоп на 8015 и тп на 7970 и двете с кабела са по 50к, а дано изкарат нещо за да покрият сметката тая вечер. Приятен купон отново и до утре

Коментар

• gbp/usd

Лека незнам дали ще е,но дано да е приятна

Коментар

• E/$

В такъв случай първата ми таргет ще стане на 3п от нивото на върха. Следващата- ще я къдрим после.

Коментар

• gbp/usd

Лека вечер да отидем малко да попразнуваме пък дано ни удари ТП
            Лека и приятна вечер на всички

Коментар

• е/и

вход за къса на 139.40 супа - това е като се напечеля и ме сърбат ръцете да си създавам проблеми

Коментар

• gbp/и

супа и на тази двоика - отворих къса -наи накрая може и да подухам

Коментар

• gbp/usd

И аз съм къс пък ще видим какво ще стане

Коментар

• E/$

По-умни от мене са си сложили тейкпрофита на 8 пипса от върха а не на 6 както аз.

Коментар

• майкооо

25 пипса супа е 1.9250 ама моге и сериозна супичка да е

Коментар

• майкооо

мерси коко - моя мотив е супа отдавна не съм похапвал но и аз отворих къса

Коментар

• майкооо

1.9255

Коментар

• майкооо

Ако сър Фибоначи е прав след като затворих късата на 76.4% сега имам нова къса коят трябва да гони 61.8% или 1.9155.

Коментар

• Злато

а златото просто е един индикатор на задаваща се паника

Коментар

• майкооо

мизухо утре ако запее 1.40 наистина няма спасение -анализатори сме всички ама доста четеме

Коментар

Working...
                                X