IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/NZD

Щото ми се върти из главата да удвоя.Но реших да несе лакомея и да попитам

Коментар

• EUR/NZD

Добро Утро!
      Абе тая вечер съм дръпнал с доста ама понеже съм спал съм го испуснал някои може ли да ми каже какво да правя да чакам ново нагоре или да чакам спад на еврото?

Коментар

• Хау!

PETAR ne sam velik nito pak IRIS e guru no razlikata e 4e toi varti 27m a az 180k i razlikata mejdu mene i moiat u4itel koito sashto e nikoi no ako go biah poslushal bez da se plasha a tova koeto toi mi kaza e vlizai na 199 v paundiena i kakvoto spe4elish dobaviai az sashto kato nego shtiah da sam s 1m napred no kakto i da e
        Sega vlizam prez topa i za sajalenie niama kak da zatvoria pora4kite si a sam dovolen ot tiah dano udari TP ina4e ako imah dostap shtiah da gi zatvoria
        Uspeh

Коментар

• Хау!

Ташунко, заври си го отзад...

Коментар

• GBP/CHF

gbp%2Fshf - чети внимателно - писах ЗА МОМЕНТА

Коментар

• GBP/CHF

Г-Н Караиванов, мисля че целта е 2.17, дали не греша ?

Коментар

• Хау!

Ти Пепи как не си чувал за Ирис???
                Ма той е водача на братството в манитека, мноо ги познава, с три петела за съветници и трите при тебе на курс идваха миналата есен. Ирис като каже нещо и 101% става, няма майтап. Все пак класата си е класа))
                Какво пием бат Пето, чи да си сипя и аз понеже днес съм вътрешно и ги стискам и в едната и в другата посока. Ослушвам се за Винету, Поразяващата ръка и Дамян от III-ти Б, да донесът малко огнена вода, хе хе хе.

Коментар

• GBP/$

КОКО - от графиката която си сложил, за мен кабела ще тества резистънса и ще гони горната част на канала.
                  А този Ирис където го цитираш какъв е? Някакъв гуро ли,що ли?

Коментар

• GBP/CHF

savsem nov целта ми в GBP/CHF за момента е 2.22- -

Коментар

• E/$

76.4% ритрейсмънт по фибоначи сигурно искаш да кажеш. Не 78.6%, освен ако не е нещо което не съм го прочел още.

Коментар

• E/$

-Утре корекция с кабела , а имам паунд-евро продаден отдавна си виси и чакам да му дойде времето да се оттърва от него , има надежди , а долара не ме притеснява , петрола пак си го купували производителите на зелено за да си правят цена , не искат да вдигат квотите , а ги чака лятото в страните които им купуват най-много петрол.Изобщо цените се движат защото , така са го намислили усещат и това , че атите имат интерес петрола да се продава срещу повечко долари , а цената ще е долари до момента в който на Чавес му дадат акъл да иска злато , а после какво ще го прави ?
                        D.Y.F-091066

Коментар

• E/$

Златцето летиии.

Коментар

• E/$

201.96 със стоп 203 и тп 201.50
                            Айде чао

Коментар

• E/$

Отворих и 10к къса паундйена заради Петър от 202

Коментар

• E/$

sega nai-veroiatno ste spre na 1.3465 (78.6% ot 1.3665-1.2731). Ako go probie testat na 1.3665 e siguren.

Коментар

Working...
                                X