If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щото ми се върти из главата да удвоя.Но реших да несе лакомея и да попитам
Коментар
ZaYo
EUR/NZD
Добро Утро!
Абе тая вечер съм дръпнал с доста ама понеже съм спал съм го испуснал някои може ли да ми каже какво да правя да чакам ново нагоре или да чакам спад на еврото?
PETAR ne sam velik nito pak IRIS e guru no razlikata e 4e toi varti 27m a az 180k i razlikata mejdu mene i moiat u4itel koito sashto e nikoi no ako go biah poslushal bez da se plasha a tova koeto toi mi kaza e vlizai na 199 v paundiena i kakvoto spe4elish dobaviai az sashto kato nego shtiah da sam s 1m napred no kakto i da e
Sega vlizam prez topa i za sajalenie niama kak da zatvoria pora4kite si a sam dovolen ot tiah dano udari TP ina4e ako imah dostap shtiah da gi zatvoria
Uspeh
Коментар
Цар Симеон
Хау!
Ташунко, заври си го отзад...
Коментар
GBP/CHF
gbp%2Fshf - чети внимателно - писах ЗА МОМЕНТА
Коментар
gbp%2Fshf
GBP/CHF
Г-Н Караиванов, мисля че целта е 2.17, дали не греша ?
Коментар
Ташунко
Хау!
Ти Пепи как не си чувал за Ирис???
Ма той е водача на братството в манитека, мноо ги познава, с три петела за съветници и трите при тебе на курс идваха миналата есен. Ирис като каже нещо и 101% става, няма майтап. Все пак класата си е класа))
Какво пием бат Пето, чи да си сипя и аз понеже днес съм вътрешно и ги стискам и в едната и в другата посока. Ослушвам се за Винету, Поразяващата ръка и Дамян от III-ти Б, да донесът малко огнена вода, хе хе хе.
Коментар
GBP/$
КОКО - от графиката която си сложил, за мен кабела ще тества резистънса и ще гони горната част на канала.
А този Ирис където го цитираш какъв е? Някакъв гуро ли,що ли?
Коментар
GBP/CHF
savsem nov целта ми в GBP/CHF за момента е 2.22- -
-Утре корекция с кабела , а имам паунд-евро продаден отдавна си виси и чакам да му дойде времето да се оттърва от него , има надежди , а долара не ме притеснява , петрола пак си го купували производителите на зелено за да си правят цена , не искат да вдигат квотите , а ги чака лятото в страните които им купуват най-много петрол.Изобщо цените се движат защото , така са го намислили усещат и това , че атите имат интерес петрола да се продава срещу повечко долари , а цената ще е долари до момента в който на Чавес му дадат акъл да иска злато , а после какво ще го прави ?
Коментар