If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От близо 2 год. на пазара съм забелязал, че проблемът ми не е в губещите, а в печелившите позиции. Просто не знам кога да затварям и така изпускам много повече пари отколкото при ударени стопове. Сега например имам long GBP/USD от 1.9148 и не знам какво да правя. Вече съм +120 пипса и само гледам и се пуля пред монитора. Обръщам се към по-опитните трейдъри за съвет. Не само за тази позиция а по принцип.
Коментар
$/cad
SwinG - обръщай платната от 1.2190/1.2210 - ще клъвнеш поне фигура.Вервай ми :-)
Коментар
SwinG
$/cad
ударен стоп и почивка за сега. Някой с идея за двойката? Петър, КОКО?
Niakoi ima li predstava ot predlaganite avtomatizirani sistemi za FOREX trading? Ima ne malko saitove, koito sreshtu skromnata suma ot ?100-200 ti predlagat edva li ne kupishta ot pari. Edin takuv sait e www.forex-mhv.com Ot edna strana, ako edna takava sistema naistina vurshi rabota, e beztsenna, a ot druga strana tozi, koito ia e razrabotil ne bi triabvalo da ima koi znae kakuv interes da ia prodava (dori naprotiv), pri polozhenie, 4e toi samiat bi mogul s neia da spe4eli mnogo pari. Niakoi ima li predstava kude e ulovkata v tsialata tazi rabota?
1 АНТИ
Все пак внимавай в тия къси, перфектното ниво за къси е 203.70 ако го видим, аз познавам един човек който започна от 189.50 и смята да излиза някъде там, той вече е събрал доста в каруцата си от добавяния и ако затвори ще е близо 1м печалба, евала на такива българи, единствено факта че той премести ТП стопа си на 200.8 ме накара да затворя на 202.
Коментар