If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само да не забравиш да сложиш стоп на 0,684 че склона е много стръмен и както сте тръгнали да го катерите,поне осигуряването да е добро.Аз все още съм къс и няма да затварям каквото и да стане.Ако ми удари стопа на 0,695 ще вляза на 0,706 пак къс.
Успехи и много късмет.
solar - отличен вход за дълги.Аз предпочитам обаче да търгувам къси GBP/CHF което си е едно и също де. Скачай в дългите и няма да съжаляваш.Таргети 0.6945/50 следващи 0.6990 , 0.7030 , 0.7080 и 0.715
Пожелавам ти много профити
Коментар
�
SwinG
8 Март
еми то като е тръгнало честит празник дами и от мен! Здрави нерви и много профити във валутната търговията, а за останалите по-приятни неща (след почерпката довечера) грижите оставете на нас))
Разбира се че не е само това има и още/както си му е редно/...Ето един пример-Looser си затвори позицията още в 12ч.,за да може да приготви вечеря-да ама ако му се налагаше всеки ден нямаше толкова розово да гледа на нещата.
solar - ех защо не те познавах.Ако само да взема детето в 17.00ч от детска градина е проблемът, значи такова обслужване трябваше да получа,че не е за разказване , ама ......
Както и да е.
Успех на всички Спекуланти
Коментар