IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/nzd

Благодаря за мненията,разумно е да се изчака реверс на седмична.Ще се намери подходящо ниво за влизане.Достатъчна ми е засега късата в nzd/usd 0.7291 SL 0.7311
    Може да греша,но според мен през следващата седмица при една по-голяма волатилност на пазара като цяло,ни очаква едно хууууубаво разтоварване от NZD.Ако не и още утре за начало.
    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Cable

Преди да пожелая приятна празнична вечер на всички, бих искал да споделя с вас убедеността си, че BOE НЯМА ДА УВЕЛИЧИ лихвата през март 2005, като вероятността за това според мен е над 70% - достатъчен повод за преосмисляне на увлеченията към дълги паунд позиции за момента...
      Дори да сгреша, обаче, смятам, че пазарът вече е калкулирал вероятното увеличение, и при всички положения, след следващото заседание на ВОЕ по повод лихвите, ще има разочарование...
      Успех.

Коментар

• supertrader

Извинявай, че се намесвам. РРР е удвоил първоначалната си позиция, т.е. добавил е още
        толкова. По този начин е получил две независими една от друга позиции в един и същи
        инструмент, със средна цена 1.1735. Затворил е с по 55 п. профит за всяка от сделките
        или общо 110 пипса ).

Коментар

• supertrader

Не се заяждам , а не съм се научил да ги броя правилно .Извинявам се , прав си !
          D.Y.F-091066

Коментар

• PPP

PPP добре направи, че послуша Карлос ..Разбирам ,че си далече от България -зная какво е ..(
            Спорове винаги е имало и ще има ..Хората са сложно устроени и многооразието е огромно -всеки със своето мнение в случая .!Повярвай ми, че всяка скъсана връзка с родината действа зле в психологически аспект на този който я прави ..така че решението ти е добро за теб !
            С пожелание за успех ! Бъди здрав !

Коментар

• supertrader

Sorry, аз броя реалните пипсове, които съм взел, понеже бяха 2 лота по 10к. Но ако така ти е по-удобно - 55п. да бъдат
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• EUR/USD Караиванов

joro - аз продължавам да съм на мнение, че сме нагоре в Е/$.Това , че е стигнало 1.3280 , а не 1.3300 нищо не означава.А това което ме е накарало да си затворя дългите Е/$ е максимата,че : "Лоша печалба НЯМА" и "По-добре връбче в ръката, отколкото орел в небето"
                Успех на всички Спекуланти

Коментар

• РРР

55п са само , а за мен са рекордно много , така ми изглеждат през моя поглед и опит , признавам си ! Поздрави и много по 55 ти желая!!!
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Чикаго-nzd

Ok 10x

Коментар

• е-д

Засега е надолу ,зависи как ще се развият събитията , а за още юг му трябват 1.25 , но до там без да се върне от 1.3470-80 ще му е трудно освен ако събитията не го отправят натам още сега.Но не се ли случи втори връх ще направи , и ще слезе вече вседствие на по-дългосрочно действащите фактори като лихвата и добрата ниска цена на която може да се купи долара.Такава ми е импровизацията на ситуацията , а е импровизация само. А 1.30 може и да направи , но би трябвало дотам да е.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• e/d

Выступление председателя Федеральной резервной системы США перед членами рабочей группы по реформе федеральной налоговой системы было неожиданно прервано. В аудитории Университета имени Джорджа Вашингтона, где проходило заседание, сработала пожарная сигнализация и все находившиеся в здании люди были срочно эвакуированы
                        )))))))

Коментар

• Дон Карлос

Доне, честито и на теб. Да живее България, смърт на душманите

Ще поствам само позиците си. Понеже съм предимно печаливш, смятам че така ще съм най-полезен. Прогнозите и анализите нека оставим на "специалистите"

Току що затворих 20к дълги Франкове от 1.1735 на 1.1790 + 110 пипса.

В момента държа:
                          Къси USD/CHF от 1.1674, които ще удвоя ако мине 1.18
                          Къси EUR/USD от 1.3126 (подготовка за утре сутрин)
                          Къс USD/CAD от 1.2475

Успех на всички!
                          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• EUR/USD Караиванов

Петър, какво те накара днес на обяд да затвориш дългите евра от 1,3099 на 1,3153, след като беше казал че таргета ще е към 1,33. Фундамента ли не ти хареса?

Коментар

• nzd

Чикаго,
                              Вярно е ,че 1.82 е много здрава подкрепа-от 05.2000 ,но нищо не се знае.
                              Последната свещ е мечо поглъщане,но при тази двойка това е нещо нормално.
                              Лично мнение:да се изчака следващата седмица какво ще бъде развитието.
                              Броя си наум и стигнах до 3,ако пробие съпротивата ще има "супер G".
                              Не бих ловил кинжал.
                              Виждаш MACD и RSI.
                              Решението е твое.
                              Успех
                              Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Чикаго-nzd

eur/nzd
                                high - 2.3037 (24.09.2001)
                                low - 1.7818 (1.03.2004)
                                weekly chart - Ichimoku дава потенциал поне за 1.8488
                                NZD е прекупен,миналата седмица имаме low 1.7932 и засега нямаме ново,по-ниско ниво.Аз ще изчакам седмично затваряне и при фрактал на седмичната графика,ще влизам в понеделник със стоп под последния фрактал на седмична.Гледам и aud/nzd и nzd/cad,nzd/jpy.
                                Те са показателни и за тази двойка.
                                Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                                [url]http://www.standartnews.com

Коментар

Working...
                                X