IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• cable

Като гледам кабела, се сещам че някой ме беше питал - кое е най-трудното във форекса.
    Много са трудните неща, ама в момента с голям труд се въздържам от игра срещу тренда.

Коментар

• E/D

На 3229 пивота се беше оформило ниво на съпротива. Имаме тренд нагоре на 30мин. граф., преодоля нивото на съпротива- значи ще сме занагоре още малко.

Коментар

• cable

иената се държи доста компанионски спрямо долара и еврото в момента е като буферче между тях - 8 ми март е все пак

Коментар

• Жоро

Браво , защото аз си помислих че като мен си си купил евро на 1.3240 , защото така направих вчера , купих го на върха му за деня.
          D.Y.F-091066

Коментар

• cable

Коко за късите ме притеснява търговския само.
            D.Y.F-091066

Коментар

• cable\еur-usd

На 1,3243 беше сел ордър- да си пласирам единия лот дето го купих на 1,3231. 12 пипса-кой ти ги дава. Другия ми лот ще се продаде на 1,3276. Ако обърне платната-имам готовност и предсрочно.

Коментар

• cable

Може да опитам да скъся малко кабел от 1.9230 със стоп на 1.9280 но още мисля

Коментар

• cable

Затварям дългият кабел, доволно 9190

Коментар

• cable

здравеи чикаго - впечатлението от теб ми е положително - пиши си с ника не го сменяи - помията която ти хвърляха е от озлобеност и загубени сделки от хора които се мислят за професори а реално са ученички - да им е честит празника и на тях

Коментар

• cable\еur-usd

Честит, празник на дамите! Жоро , виж как позна еврото подскочи , само защо ордера ти е чак на 1.3240.Ама нищо , нали чакаме 1.3280 минимум.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• cable

sell 1.9180
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Speshno

O.k.Startira.

Коментар

• Speshno

Предупредиха че си рестартират сървъра за 5мин. Сега пак го пуснаха.

Коментар

• Speshno

Imate li vryzka s sistemata na Varchev???? Az ne moga da vliaza??

Коментар

• E/D

Като ми изпълни лимит ордера на 1,3243, ще преместя стопа на другото под 1,3229.

Коментар

Working...
                                X