Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Eur/Usd
Извинявам се.Стопът ми бе на 1.2720, местя го на 0 в момента, днес се очертава един безмислен рейнджов ден 1.2790---1.2880, по принцип смятам че да ще има ходене на долу но очаквам зареждане с тест на 1.3020 откъдето със свежи сили да гони пробив на 1.2730, честно казано не ми се вярва до четвъртък да избягаме от 1.2730-1.3020. По принцип ще изляза на 1.2840-50 със половината и смятам да пиша тоя ден дъждовен, със втората половина ще гоня 1.29, не мисля че ще имаме ново дъно днес, иначе стратегията си я написах в неделя.
Успехи
Коментар
-
Eur/Usd
Жорокак мислиш?
аз специално тази двойка не я играя в момента на реал - на демото съм я пуснал без стоп - но по принцип играта ми се основава на добавки а и ми е съвсем ясно че преди 1.273 ще видим 1.29
Вярно нищо сигурно няма но когато можеш да си позволиш усредяване нещата знаеш да са доста различни - аз снощо казах че избягвам умишлено евро/долар - смятам че 1.28 беше място за вход с цел 1.288 а за предпазване от риск стоп 1.277 стопче
Коментар
-
Eur/Usd
Да кавалер не ми се вярва в следващите два дни да имаме пробив на 1.2760, просто няма сили за това, не че има много сила за нагоре но ще чака фундамент, за днес като че ли може до се мотаме в един безмислен рейндж 1.2790-1.2840
Успех на всички
Аз съм леко дълъг в еврото от 1.28 и в кабела от 8850 но не поемам рискове, в четвъртък ще тане ясно накъде ще ходи но на мен ми се струва че 1.2930-80 е гара разпределителна.
Коментар
Коментар