IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• опции

през платформата на SaxoBank
    http://www.saxobank.com/

Коментар

• koko

koko, vidia li se s B.

Коментар

• прогнозки

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
        http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• опции

Здравеите. Искам да ви питам момчета къде мога да търгувам опции. Даите някои линк.

Коментар

• gbp/jpy

Някакви идеи за движението преди/след 14.00

Коментар

• Eur/Usd

Извинявам се.Стопът ми бе на 1.2720, местя го на 0 в момента, днес се очертава един безмислен рейнджов ден 1.2790---1.2880, по принцип смятам че да ще има ходене на долу но очаквам зареждане с тест на 1.3020 откъдето със свежи сили да гони пробив на 1.2730, честно казано не ми се вярва до четвъртък да избягаме от 1.2730-1.3020. По принцип ще изляза на 1.2840-50 със половината и смятам да пиша тоя ден дъждовен, със втората половина ще гоня 1.29, не мисля че ще имаме ново дъно днес, иначе стратегията си я написах в неделя.
              Успехи

Коментар

• Eur/Usd

Жоро как мислиш?
                аз специално тази двойка не я играя в момента на реал - на демото съм я пуснал без стоп - но по принцип играта ми се основава на добавки а и ми е съвсем ясно че преди 1.273 ще видим 1.29
                Вярно нищо сигурно няма но когато можеш да си позволиш усредяване нещата знаеш да са доста различни - аз снощо казах че избягвам умишлено евро/долар - смятам че 1.28 беше място за вход с цел 1.288 а за предпазване от риск стоп 1.277 стопче

Коментар

• Eur/Usd

IceBlu задължително гледай и двете най-малко. М30 е удобна да определисх посоката за деня, а М5 за определяне на входа и изхода. Успех на всички!

Коментар

• Eur/Usd

КОКО и KavalerA, къде поставяте стопове на дългите евра?

Коментар

• Eur/Usd

Да кавалер не ми се вярва в следващите два дни да имаме пробив на 1.2760, просто няма сили за това, не че има много сила за нагоре но ще чака фундамент, за днес като че ли може до се мотаме в един безмислен рейндж 1.2790-1.2840
                      Успех на всички
                      Аз съм леко дълъг в еврото от 1.28 и в кабела от 8850 но не поемам рискове, в четвъртък ще тане ясно накъде ще ходи но на мен ми се струва че 1.2930-80 е гара разпределителна.

Коментар

• Eur/Usd

Добро място за ентръ на дълги евра - цел поне 60 пипса
                        Успешен ден на всички колеги !

Коментар

• Eur/Usd

Zdraveite koya e nai podhodyashta grafika ako iskam da pe4elya po 10-15 piipsa
                          ot sdelka v ramkita na nyakolko 4asa 5 ili 30 min.?

Коментар

• Eur/Usd

никои неще даслуша

Коментар

• Eur/Usd

Като човек загубил достатъчно пари, бих Ви посъветвал да не държите дълги позиции в EUR, през
                              w/e защото пазарът ще отвори с gap в понеделник . Asia е невероятно къса в долари поради ситуацията с юана. Считам, че Аsia ще отвори под 1,2800 в понеделник.

Коментар

• Kъси в EUR според мен???

Не искам никой да се хваща . Пиша си само ) Между другото това с датите досега не съм го пробвал още сериозно и го разработвам но ми заби няколко точни дни минала и тази година . Последно на 5-ти този месец

Коментар

Working...
                                X