IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 8 март

Честит празник на всички дами в форума и от мен !!!

Коментар

• 8 март

Честит 8-ми март на дамите във форума
      и пожелавам лек и профитен ден на всички трейдъри !

Коментар

• E/D

Жоро умната не е за дълго май ще ходим пак надолу.
        Но това е само мое виждане

Коментар

• 8 март

Честит 8 ми март на всички дами във форума. Бъдете винаги красиви и обичани.

Коментар

• E/D

Е тука добавям още едно дълго евро- 1,3231

Коментар

• МАТЕЕВ

ето ти и едно ценно предложение - спомни си разговорите с чужбина - в началото безплатни след това платени - нямам нищо против 1 година да се доказвам и ако случаино съм добър и някои иска да ми копира сделките в един момент ТОВА ДА СТАНЕ ПЛАТЕНО срещу такса която аз определя - предвидете това ако искате идеята да е наред и да се развива , а рекламния ефект ви е гарантиран

Коментар

• МАТЕЕВ

предложението не е лошо но с демо акоунти няма да е реално - играта на демо отнема доста време и не виждам кои професионален или новороден анализатор би го използвал за да докаже че е добър при положение че наистина е така тои би правил пари , а не би се доказвал пред публика с демо акоунт

Коментар

• E/D

Последните няколко важни нива на съпротива бяха пробити в периоди с ниска ликвидност, а след това волатилността намаляваше, което показва, че някой е режисирал движението. От друга страна винаги се намират купувачи при нивата на подкрепа. Нещата намирисват на рейндж и като гледам какви опции има може да е 1.28-1.33. Миналата година беше същия сценарий но рейнджа беше около 9 фигури по-ниско.

Коментар

• E/D

През ноща гледам че си е запазило плавния тренд нагоре и ми се е пласирал единия лот. Вчера беше много добър ден. Избих си загубата от петък че и малко отгоре. Да видим днеска накъде ще търгуваме.

На дневна виждам едно движение нагоре от дъното февруари до 1,3270. Отблъсква се от съпротивата на 50% от движението надолу от декември. След това се отблъсква и от 38,2% на движението 1,2730-1,3270 и пак отива нагоре петък следобед. След като се среща с тренда от декември коригира 50% и след това пак се връща нагоре. Определено иска да ходи нагоре.

За днеска може да иска да атакува 1,3280, обаче не знам дали ще му стигнат силите още повече че няма новини. В момента гледам че сериозно го мъчи 1,3229. После ще трябва да преодолее 1,3246 и после е лесно.

Може пък да се откаже да пробива нагоре и да отиде пак до 1,3178 за да си консолидира малко. За днеска е доста възможен и някакъв рейндж в тези граници.

Сложил съм си стопа под 1,3211 и се надявам да продължи нагоре все пак. В добре оформен тренд на 30мин граф. сме.

Коментар

• Добро утро

Добро утро. Ще ми каже ли някои така наречените прогнози/слухове в новините как се появяват. Имам предвид това незаконно изнесена информация от служители на източника ли е или са прогнози на анализатори.

Коментар

• Предложение от СТС Финанс за публични сделки

Ако искате конкурсът да е качествен, трябва да бъде с реални сметки и то единствени за всеки търговец. Аз имам няколко сметки и много рядко всички са печеливши едновременно. Това е напълно нормално, защото има определен брой печеливши сделки, които е логично да бъдат пускани само на едната сметка.
                        В САЩ отдавна са измислени начини всеки да покаже колко добър търговец е. Единият начин е първенството на Робинс трейдинг. Когато го печели Лари Уилямс увеличава сметката си от $10К на $1.1 млн. Другият начин е семинари, на които се правят реални демонстрационни търговии и печалбите се дават за благотворителност. В този случай проблем ще бъде, че валутният пазар е 24 часа и трябва да се подбере период от деня с добра ликвидност.

Коментар

Kakvo stabe be, mnogo tiho v investora nesto, da ne bi i dnes da e pochiven den v BG, stiga ste praznuvali be! Ajde malko jivot, komtari, novini, skukaa!

Коментар

Създадохме нова тема на адрес
                            http://www.finance.sts.bg/forum/viewtopic.php?t=238
                            в която можете да започнете обсъждането на конкретните параметри на идеята за публичните сделки.

Коментар

Г-н Кумчо Вълчо,
                              Внимателно наблюдаваме дискусията, която предизвикахме с нашето предложение за публични сделки.
                              До момента се оформиха се две основни групи от мнения:
                              1. Авторите от едната група възприемат идеята с ентусиазъм, готови са да сътрудничат и освен това доразвиват идеята в най-различни направления.
                              2. Авторите от втората група критикуват идеята или директно я отхвърлят.

Ние от своя страна сме готови да започнем предприемането на конкретни стъпки за реализация на идеята. Но доколко тя ще се развие зависи само и единствено от желанията на тези от вас, които са готови да публикуват своите сделки и да се позовават на тях във форумите.
                              Останалите (наблюдателите) може и да имат много допълнителни желания, но колко от тях ще бъдат удовлетворени зависи от желанието на по-горната група. СТС в случая се явява само реализатор на желанията на първата фрупа.

Ще се постараем до края на деня да отворим тема на нашия форум, в която вече могат да се разискват конкретни подробности. В резултат на разискването постепенно ще се оформят правила, които впоследствие ще трябва да се спазват от всички.
                              Например:
                              1. Как наблюдателите ще са сигурни, ще даден автор се позовава точно на своите сделки, а не на чужди.
                              2. Сделките моментално ли ще могат да се наблюдават, или с X-минутно закъснение
                              3. Тези от вас, които публикуват сделки, с име ли ще се идентифицират или с ник
                              4. Парите реални ли ще са или демо? Ние сме готови и на двата варианта. Ако парите са демо, то тогава ние можем да организираме максимално приближаване към реалноста, като дадем възможност и за внасяне или теглене на демо средства от демо сметките. Така историята на сметката ще прилича на истинска и автора ще може да демонстрира как е внесъл депозит, а после периодично тегли доходите си.

Забележка: Ние не сме готови да даваме награди на победителите. Такива няма да има, защото акаунтите ще са безсрочни. Класации също няма да се правят. Всеки наблюдател сам ще преценява кои са лидери, съобразно резултатите им. Идеята е по-скоро да се помогне на начинаещите да наблюдават в реално време действията на напредналите и професионалистите. СТС Финанс ще хвърли достатъчно средства за реализацията и поддръжката на идеята и не е сме съгласни да даваме и допълнителни награди. Ползата за тези, които публикуват сделки, ще е в натрупването на имидж и доверие, което те сами могат да осребрят чрез организиране на курсове за начинаещи и напреднали. Ползата за СТС Финанс също ще е само в увеличаването на имиджа. Всъщност най-голяма полза от идеята ще имат наблюдателите.

Реализирането на първата част от идеята (публични сделки, но не в реално време) можем да започнем веднага с появяването на първия желаещ да му се публикуват сделките. Ще използуваме съществуващата организация и софтуер на конкурсите и само за няколко минути можем да създадем нов безсрочен конкурс с име "ПУБЛИЧНИ АКАУНТИ". Сделките ще се появяват на сайта чак след тяхното затваряне. Съответния човек може да информира форума (ако желае), че ето на тази дата и време отворих такава сделка със тикет номер еди какъв си. Сделката ще се появи на сайта чак след нейното затваряне и тогава всички ще могат да проверят, че тя наистина е била отворена в посочената дата и час.
                              За да публикуваме сделките в реално време ще се наложи да понапишем малко код (няколко дена). Но това ще го направим само при желание от страна на тези, които публикуват сделките. Също така по тяхно желание ще добавяме една по една и всички останали екстри, предложени от нас или от вас.

Коментар

• Ето така се работи на ФОРЕКСА ПЕТЪР

Петьо,аз не подкрепям Велчев и никога не ще го правя,тъй като не харесвам това правителство ,но през 2003 г имаше сделка за купуване на евро с долари на ниво 1.21 и то от заместника на Велчев,който веднага след сделката се махна от министерството - май беше Катев или нещо подобно

Коментар

Working...
                                X