IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• евентуален конкурс на реал сметка

До СТС г-н Матеев,
    ние тук ако проследите Форума пообсъдихме вашето предложение,
    остава вашия отговор за това което е възможно да предложите.
    За да не остава висящо предложението от ваша страна
    директно го предложете във вашия сайт и уведомете Форума.
    Добре би било да е нещо подобно на условията в конкурса на Алпари,
    а именно с реални сметки.
    Убеден съм, че нещата ще придобият конкретни измерения,
    ако направите конкретни стъпки.

Коментар

• New in Forex

Благодаря за отговора.В момента чета от руски сайтове всичко ,което намеря.Demoto ми е от GCI ,там заглаждат движението на пазара .От 4 месеца пробвам така,но след работа и често изпускам интересни движения на EUR/$ .

Коментар

• Eur/Jpy

Продажба от 138,90, стоп 139,10, цел неясна.
        Работа и заплата?

Коментар

• Ето така се работи на ФОРЕКСА

(Виж темата - "Дългът намаля с 555 милиона евро)
          Ако това е вярно значи Велчев пак е пооткраднал от държавната хазна, мдаааа......
          Ето защо смятам така :
          Щом като са изкупени IAB с номинал $ 937,5 милиона то като разделим това число на 555 милиона евро се получава "приличният" курс от 1.6892 $ за 1 евро - Машала Велчев. Това означва че 344 милиона $ някъде са позачезнали (937,5 х 0.367-разликата между спот курса и курса на който е финализирана сделката) Е , ама то пари за хотели трябват !!!!!
          През 2002г купи $ на 2.20 лв/$ , а сега ги продаваш $-те на 1.15 лв/$ Машала,ашколсун,аферим на този титан на покупко/продажбите и спекулата с дълг и валута.
          Резултатът до момента от тези "упражненийца" набъбва до "скромните" 1,650 милиарда $ загуби за България. Да живеят данъкоплатците!!!!!

Коментар

• въпросче?

КОКО имаш ли малко време да те питам някои неща? И за да не пиша тук има ли някакъв друг начин да се свържа с теб? Ако ти е удобно и по телефона ще те питам?
            Keep walking ...

Коментар

• GBP/JPY

Идея:Вече писах, че поетапно влизам шорт от 201, 201,5, имам ордери и на 202, както и стоп на 202,6.
              Но предвид опасността да продължи тренда нагоре, преди затварянето на лонг-позициите, все-повече се замислям за вариант, при който по-правилно е да се изчаква на лимитирана позиция, на 150 пипса от пазарната цена за шорт.Поне е много по-вероятно човек да не изпусне евентуалното и очаквано от повечето трейдъри шорт движение.А и то вероятно ще е последвано от бързо реверсиране.Е, аз съм си разчел позицията, така, че и след пробив на 202,6, да се включа впоследствие на шорт, но все пак мисля, че консервативния стил е за предпочитане.Идеи в тази посока?

Коментар

• E/D

Отивам да спя. Оставям го да се катери нагоре за през ноща. В хубав тренд нагоре сме. Утре искам да го видя на 1,3250 и то без да ми е ударило стопа.

Коментар

• GBP/CHF

Мерси Петре, ще изчакам пробив на 2,2480 и тогава ще продам. Дано да си прав, не обичам да експериментирам, но ще пробвам.
                  Работа и заплата?

Коментар

• go134

http://www.tradingsmarts.com/forextradingexamples.htm

Коментар

• GBP/NZD

Петре, как я виждаш тази двойка не е ли време за покупка ?
                      Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• GBP/CHF

Go134 - сядаш ичетеш,отваряш и демо всеки месц и така поне 2-3г.

Коментар

• До Петър Караиванов относно GBP/CHF

Varna 2 - ако трябва да съм откровен тази двойка съставлява над 40% от всичките ми сделки - любимият ми крос.Факторите са следните (поне към момента) които ме карат да скъсявам:
                          1.GBP/CHF оскъпва единствено и само заради поскъпването в EUR/CHF - в последните 3-4дни
                          2.$/CHF го очаквам доста надолу
                          3.Очаквам и забавяне ръста в GBP/$
                          4. Винаги когато Е/$ се качва, GBP/CHF пада и обратното
                          Има и още нялкоко аргумента, но ще си позволя да не ги изложа пред публиката.
                          Пожелавам ти Успех с късите GBP/CHF , а той е гарантиран :-)

Коментар

• Жоро

Извинявайте ,че ще се отклоня от темата ,но се интересувам как да се подготвя за успешна работа на Forex .Предварително благодаря.

Коментар

• Жоро

РРР , на книга е така , просто се предполага , че могат да си позволят още кредити и да ги изплащат.А това , че лихвите скачат не ги притеснява американките.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Жоро

EUR/USD кога ще мине 1.4 ?

Коментар

Working...
                                X