If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Потребителски кредити (Consumer Installment Credit)
Доларовата стойност на дадените потребителски кредити на изплащане. Промените в показателя са индикатори за състоянието на потребителските доходи и предстоящите промени в потребителските разходи.
Това ли е то потребителски кредит. Защо така нищо не става. По-добро от очакванията значи долара следва да се вдигне ли?
Това че на Бъфет му е скимнало а и не само на него Сорос а и Бил Гейтс плюеха долара не значи че няма да паднем преди да видим 1.36+ а ще го видим когато се окаже че Буш няма да се справи с дефицита а и тия хора не играят като теб 1:100 а на Т-БОНДС и подобни........
Мисля че сме за нагоре но не знам от кога
Снощи спомена че 30 - на спекуланти са вдигнали EUR/USD.И понеже по логика трябва да върне,както повечето чакат,какъв ще е тогава проблема да повторят.Тук съм съгласен със supertrader че от 1.36 има
още да се избива.А това са капиталови пари,а те не обичат да чакат времето да върви като охлюв,докато стане 1.36-1.40.Затова слагам поръчка 20к buy на 1.3250.Стоп 1.3150,таргет 1.3380 - 1.34.
Петре, гледам че си попродаваш тази двойка. Нещо се запъна нагоре и искам да те питам какво точно те кара да я продаваш, щото и на мен взеха да ми минават такива мисли, а не съм я търгувал.
Благодаря предварително.
Бертрам продажбата на това чудо е много отвратително нещо, няма как да пълниш каруцата и да несе ядосваш от суапа, а на мен ми се иска отново ама много бързо да падне и пак да купувам, сега съм с 270к но преди много се бях натоварил и всяка вечер се псувам че разтоварих не навреме
Опитва да пробива 1.32 , да ви кажа но инфото което ще дам не е много секретно , а ситуацията е много не добра за долара заради търг.баланс който предстои за тази седмица , но щом отмине опасността , големите които както Коко отбеляза купиха евра , поради най-вероетната причина е че и те като мен ,много вероянтно са си имали такива от 1.36 още отлежали , само да добавя че на мен тогава ми ги лепнаха по една сметчица ,която доверително бях предоставил да се учат на нея -случват се и такива неща , та ако си доида на думата големите добавиха с цел да си направят по ниска средна цена за търговския за да могат да се оттърват тогава от тежките еврови позиции.И ако съм прав , тогава ще се получи едно бързо нагоре и обратно надолу , защото следва умуването по въпроса 0.25 или 0.5 за лихвата .Но тогава пък идва ред на този , който се грижи за нас -Грийнспан , а той действа според ситуацията.А тя ако е за юг той ще каже , че новите работни места не го удовлетворяват и има още мноого да се желае по въпроса , а политиката ще я продължат разбира се.
vremeto e vazno
GBP/JPY
ako do kraia na mart vidim 205+ predi 195 = shte prodam obilno
edno vreme prodavah kato vida 200 , no sega 205 pone i to do 28.03.
posle ve4e ne se znae znae li se
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар