IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/usd

според мен късата позиция тук трябва да се търси на 1,8694, стоп 1,8725

Коментар

• GBP/usd

sell 1.8712 stop 1.8725 t.p. 1.8668

Коментар

• Това е интересно:

Американское издание Wall Street Journal сегодня опубликовало статью о том, что общее мнение о том, что дешевый доллар - это хорошо, может быть обманчивым. Курс доллара снизился по отношению к корзине валют основных торговых партнеров США за последние 3 года на 16%. Согласно экономической теории, это должно сделать американские товары более конкурентными на
        международном рынке и привести к росту экономики и занятости.

Тем не менее, растет число экспертов, которые предупреждают, что растущий торговый и бюджетный дефициты приведут страну к кризису, когда падение доллара будет более резким. В результате ФРС придется резко повышать ставки, что погубит экономический рост. Таких примеров очень много. За последнее десятилетие многие страны (например, Мексика и Таиланд), прошли путь от быстрого роста до рецессии из-за коллапса национальных валют. "Может ли такое случиться в США?", - задаются вопросом эксперты Wall Street Journal. Пока этого не произошло. В случае кризиса инвесторы избавляются от облигаций и акций, боясь обесценивания, что ведет к дальнейшим потерям. Цены на американские казначейские обязательства в прошлом году мало изменились, а акции выросли. Сейчас вряд ли стоит предполагать, что ситуация будет развиваться по наихудшему сценарию. Однако стоит учесть, что величина дисбалансов в США просто огромна, что не позволяет исключать вероятность кризиса.

Текущая ситуация, конечно, отличается от той, что была в конце 70-х гг. Инфляция намного ниже и инвесторы уверены, что ФРС удастся удержать ее на этом уровне. В то же время дефицит счета текущий операций США в 1978 год был менее 1% ВВП, а сейчас он достиг отметки в 6%. Дефицит бюджета в 1978 годы составлял 2.7% ВВП, а сейчас - 4.5%. Конечно, США не стоит ставить в ряд с развивающимися странами, в которых происходили коллапсы. США могут занимать за рубежом в долларах, а не в иной валюте. Развивающиеся страны всегда занимают деньги в иностранной валюте, в этом причина их уязвимости. Экономика США слишком важна для всего мира, поэтому коллапс доллара для мировой экономики будет таким же шоком, как и для США.
        http://www.forexpf.ru/_newses_/newsid.php?news=278754

Коментар

• GBP/JPY

Петре не се ядосвай нормално е да има различни мнения и мен ме направиха за смях като казах че ще търся 1000п там но това няма значение важното е че аз марио и въобще всички които скочихме там за сега сме доволни и като минимум можем да сложим стоп на нула
          Успех

Коментар

• GBP/JPY

Благодаря ти за отговора, Петър.

Коментар

• GBP/JPY

ххх - няма значение дали развиваме импулсна вълна към 230 или сме в корекция.Важното за мен и моите клиенти е, да се изпълни анализът и прогнозата в рамките на няколко дни,да се приберът профитите (на цялата позиция или част от нея) и да има повод за добро настроение.
              Това което се опитвам да каже е, че вчера след като писах че нивата са много подходящи за покупка в този крос от нива 189.80/190.40 отговорът на много пишещи тук бе смях.Дано и сега да им е смешно.
              Не съм привърженик на стратегията на Дон Карлос, но специално за GBP/JPY тя е много подходяща ако се следи внимателно движението и се ку
              пува след корекция от 8-12 фигури. Лихвеният диференциал е около 100 пипса месечно в полза на дългите така, че това позволява достатъчно дълго чакане и добавяне през 5-8 фигури, а лихвата за период от 12м е 1200 пипса(12 фигури).
              Това не означава, че препоръчвам на когото и да било да прилага тази стратегия.Аз лично винаги слагам СТОП на 50-80 пипса от входа на 2/3 от позицията и купувам отново на 1-2 фигури отдолу.
              Всеки обаче си има маниер и начин на търгуване и решава сам каква тактика и стратегия да си избере.
              Успех на всики Спекуланти

Коментар

• Пореден

Пореден, невиждам защо да е обърнат тренда над 1,2630.
                По принцип считам, че трябва да видим връх над 1,366, но в момента не виждам бичи сигнал на графика, по-голяма от 15м.
                Колкото до Г&Р - не мисля, че целите, сочени от подобни формации са особено точни.

Коментар

• Varna-Пореден

И аз виждам така нещата.

Коментар

• GBP/JPY

Petre zdravei ! Pozvoli mi da ne se syglasia s tvyrdenieto t za GBP/JPY . Vsichko beshe porodeno ot poskypvaneto na USD/JPY . No imai vpredvid che GBP/USD shte pada dosta po byrzo otkolkoto USD/JPY shte se kachva....Uspehi

Коментар

• Swiss

Mersi
                      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Varna

Ако слезе отново до 1.30 тогава на дневна са се образували глава/рамене с цел 1.25+.
                        Седмична обаче не показва с нищо,че може да слезем безопасно под 1.285.
                        Реално слизане под 1.28 за мен означава обърнат тренд,а все още нищо не ме кара
                        да мисля така.
                        Може би наистина видяхме дъното на 4 или ако не сме го видели не е много надолу от последното.
                        По Н4 може тази глава и рамене да ни отведат до 1.285 наистина.
                        Аз съм пас,нещо пак съм влязъл в лоша серия.
                        Успех и късмет на всички.

Коментар

• Петър

ОК

Коментар

• GBP/JPY

odisei - кликни върху името ми с десен бутон,след това иди на пропъртис и ще видиш мейла ми

Коментар

• GBP/JPY

Петър, за този пробив на 208 се говори от пове4е от 6 месеца.
                              Знам, че прилагаш елиът и ми е ясно какво очакваш.
                              Въпросът ми е за днешното рали - според мен само врачка може да каже дали то е начало на движението към 230 или просто корекция преди ново дъно.

Коментар

• GBP/JPY

ххх - ще ти кажа само че таргетът за денят мах. до 24ч. е 193.10/20
                                Успех на всички Спекуланти

Коментар

Working...
                                X