IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• СТС проблеми

Какво си се развикал в този никакъв час? Голяма работа като ги няма, нали има телефони, да ти кажа ли кода на габрово и тилефоните им!? Аре, стига си ревал от мен да мине - 066 817 404 и успех!

Коментар

• СТС проблеми

ima vruzka goshka
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• СТС проблеми

Ами ако е толкова спешно, пусни си ордера по телефона.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• СТС проблеми

Имате ли връзка с СТС-а? Че нещо ми зачезнаха от нет-а! Кажете, че загинах бе хора-а-а-а-а-а!

Коментар

• дефицит и интереси

PPP, къде търгуваш с опции?

Коментар

• дефицит и интереси

jhj

Коментар

• дефицит и интереси

- Така е РРР , не ги бърка и евтиния долар прави китайското производство по-евтино и срещу него с цена не се върви , а то е на американските компании и те печелят ли печелят , та дори и в Европа ги подкрепят това било бъдещето.Затова си мисля ,че ще искат долара да го задържат евтин.Като гледам по големи графики , как се е обръщала посоката до сега винаги почти е имало поскъпване на долара с много голяма скорост , а в момента искат да не обръща така май ги устройва и такава им е политиката.
                D.Y.F-091066

Коментар

• кабела

"Buy on dips GBP/USD at 1.9160/70 Stop 1.9010 Target 1.9270 next 1.9350 and 1.9420/30
                  Успех на всички Спекуланти"

Петре когато стигнеш поне втората си цел можеш да смяташ трейда си за добър.
                  За сега лек скалп и толкова.Гледай да не те скалпира пазара в понеделник.
                  Да не стане:едни батковци ми дадоха едни пари да ги подържа ама после си ги взеха.

Коментар

• Грийнспан - РРР

Супертрейдър, нали знаеш че този пазар е спекула и слух. И 100 да е, не е проблем. Дефицитът се държи на тези нива по желание на САЩ. Ако решат обратното, повярвай ми, след 3-4 месеца ще са на плюс. Клинтън го направи за 6 месеца, а след още 6 беше най големият излишък в историята.
                    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Дефицитът

А златото си върви нагоре...

Коментар

• Грийнспан - РРР

-Е не е чак нищо звучи успокоително!Наистина дефицита не е чак такъв голям , не знам какво щяха да направят ако кажат 100 , дори и такава цифра не е голяма , но сигнала бе 60 е много и го изпълняват, лош бил за долара и това е.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Опции

Тези не ги уважавам. Аз обичам да съм хеджиран, така че ползвах една екзотика наречена Double One Touch. По-скъпо е, но пък играеш и за двете посоки. Бях сложил граници от 1.3150 и 1.3450

Коментар

• Дефицитът

Да, но пък за сметка на това понижиха този за миналият месец. Мешана скара. Мисълта ми е че тези дефицити вече са очаквани и нямат толкова рязко влияние.

Коментар

• Опции

PPP - ще се сетиш къде "зимуват раците" ;-)
                              Ако приемеш съветът ми : Купи си един Long put NZD/USD strike 0.7270 exp 11-20 April GL

Коментар

• e/j

някой нещо за евро/йена???

Коментар

Working...
                                X