IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• priqten weekend

iwo - моге би 1.34 ;-)
    Шегаджия си ти Иво.........няма да затворим под 1.3440
    Приятня вечер от мен на всички Спекуланти

Коментар

• пк - провокация

и аз няма да пиша - ако от мизухо не ме помолят

Коментар

• KOKO

KOKO - помниш ли онзи ден като ти писах за фазите на развитие.Е, сега излизаш от бебешката и навлизаш в ранна детска - до "забавачката" . Изводът си го правя по поста ти:"е хайде вече няма да пиша тук,желая ви успех и ................" и точно сле първият пост на някой със молби от сорта " моля те не ни изоставяй" ти се връщаш на "бял" кон :-)
        Патетично......
        Направо ще се скъсам от смях. Не се дръж като ощипана госпожица.От това няма да спечелиш.
        Сигурен съм че ще се вбесиш от поста ми,но дори неможеш да си представиш колко ще си ми благодарен след 1г или 6м. ако продължаваш да се развиваш със същите темпове.
        Приеми думите ми като приятелско намигване.
        Успех на всички Спекуланти

Коментар

• priqten weekend

какво ли ще стане с е/д до 23?1.3400 моге би

Коментар

• priqten weekend

zatvarqm kysoto kabelche ot 1.927 na 40 za da pochna drugata sedmica na plus ajde nazdrave i glupavata

Коментар

• СТС проблеми

Goshkata, извинявай за тъпия вероятно въпрос, но какво означава "забранени зони"?

Коментар

• Бертрам

Ключовото ниво при йената е 103.65 което 61.8 на движението 106.84-101.67, от него зависи какво ще става или 102- ако падне или 106+ ако уцелее
                Успехи

Коментар

• Йената

Ами оставя да засилят долара и да репатрират йени за сметка на другите. Ако въобще стане нещо , би трябвало така да е.

Коментар

• разни

КОКО не им се връзвай! Ако ти се пише пиши на 1 дето плямпа се падат по 50 които четат постинигите ти с интерес.

Сега гледам иената и се чудя. Репатрирането на практика започва следващата седмица, а долар иена е едва 103.90 - BoJ да не са излезли в отпуска?! Поне едно 105.50-106.50 да го бяха докарали...
                    как мислите дали ще спретнат някое мазало тия дни?

поздрави и успех на всички
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Мартин

Това не го знаех Аз нямам сметка при фхсм, но един приятел има и ще пробваме. Мерси!
                      Коко - това се е твой личен избор. Аз специално уважавам прогнозите ти и най вече тези за GBP/JPY

Коментар

• Мартин

Мартине ти как играеш на реално или на демо на тази refcospoт ?

Коментар

• СТС проблеми

Абе Гошка, тия май вярно имат проблем, не мога да им видя сайта, потънаха та се не видяха

Коментар

• дефицит и интереси

Сложих ТП стоп на паундйена на 200, не ми се чака, денят завърши добре за мен, седмицата също.
                            Мисля вече да не поствам поръчките си и прогнози, ако съм успял да бъда полезен до момента ще се радвам много. Благодаря за съвместната работа и търпението.
                            Успехи

Коментар

• СТС проблеми

Уф, благодаря ти Спартак! Пичелиш ли губиш ли, че така съм се овъртял, че ме е срам да ти кажа. И тия СТС-и с тия забранени зони....изядоха ме ей, изядоха ме. Два пъти ме отвя - нагоре и надолу и през забранената зона. Луднах! Все пак мерси! И успех!

Коментар

• Мартин

Мартине, както казах, за пръв път пробвах тази седмица във FXCM, където са ми всички сметки. Само че трябва да влезеш през на Рефко страницата: http://www.refcospot.com/index.htm

Ако имаш сметка във FXCM се логваш със същата парола.
                                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

Working...
                                X