IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOKO

КОКО, прави си за азиатската сесия, но таке е при нормален пазар. Когато в края на годината започнат големит еманипулации, точно в азиатската сесия става страшно, защото ликвидността е малка и лесно се инициират големи движения.. Миналата година точно така успяха да докарат еврото до 1,36 при положение, че беше безпощадно ясно, че лихвите в САЩ ще растат, а в ЕЗ ще си дремят.

Коментар

• Сайт-а

Колеги с радост искам да съобща че от днес сайт-а е отново в деиствие и ще може отново да четете моите анализи там. Желая успешна нова седмица на всички.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Супертрейдър

В неделя-понеделник остани буден и ще ти го демонстрирам, аз вече 5 пъти го правя но никой не стои при азиатците

Коментар

• Супертрейдър

При азиатците не ти трябват индикатори и стратегии а само нюх когато сме спрели на до някакво здраво ниво просто правиш зделка за 20п с къс стоп над нивото и по-голям риск и това в 90% от случайте излиза те не обичат да трошат нива, това става рядко и ако стане го правят едва след 7 сутринта а иначе ти трябва да ги нюхаш и просто да скалпираш, няма по-сигурни от тях просто там отварям 4 пъти по-големи позиции от европейските си и 8пъти от американските

Коментар

• Супертрейдър

Какво против безсънието имаш, личното ми мнение е че азиатската сесия дава най-голяма сигурност и там няма изненади, вярно няма движения но забележи тръгнели на някъде тръгва рядко има обиране на стопове и прочие глупости и после като стане 6ч хайде наобратно, за мен това е най-печелившата сесия и там си скалпирам за 20на пипса но сигурни

Коментар

• КИТАЙ

Прав си за револваризацията на йоана. Но и техните интереси не включват резки движения на която и да е световна валута. Не могат за няколко дни да се освободят от огромните си валутни резерви. Очаквем Е/Д де се движи в рамките на 2-3 фигури до коледа. Не очаквам изразен тренд следващите месеци.
              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• богат-беден

Идеята ти е точна бих казал , мисля че ще станем свидетели точно на такива движения !!!!Обаче не бих препоръчал на колегите да се лишават от сън и здраве заради азиатски сесии .Те азиатските сесии няма да окажат влияние на пазара.Имаше един пост от колега на английски , копиран от някакъв форум как да трейдваш докато спиш и да те изненадва приятно позицията ти сутрин като си отвориш очите!!!!
                D.Y.F-091066

Коментар

• богат-беден

Да прав си "развърза" не е точната дума.Започнаха да използват по-широко покритие за валутата си. Идеята ми е че интервенциите от страна на азиатските банки ще се засилва около важни нива на подкрепа и все повече техни сесии ще са за надолу.

Коментар

• богат-беден

Тук спорехме дали като развържат юана долара ще падне или ще се качи преди доста време.Маститите анализатори наливаха инфо на пазара че ще пада после а първо щял да се качи , може и да са прави хората само дето юана не е свободен още и на втоия ден го подкараха с интервенции.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• КИТАЙ

Китай развърза Юана така че, трябва да се отърве от вече ненужните си долари (поне повечето), но с увеличението на лихвата в САЩ доларовите активи стават все по-атрактивни, та ми се струва че и предложените на пазара от Китай доларови ценни книжа няма да задоволят търсенето и това няма да се отрази негативно на долара.Въпроса е кой вълути използва китай в "неназованата си вълутна кошница"
                      за мен това са JPY,GBP,EUR и CHF.Тоест вече при евтини нива на долара трябва да очакваме все по-агерсивни азиатски сесии и интервенции от страна на Китайската Народна Банка, а при скъп долар те трябва да са спокойни.Струва ми се че времето на плахите азиатски сесии и на спокойните сънища свършва.

Коментар

• GBP/USD

При тази двойка нещата са доста неясни.От техническа гледна точка лирата е за нагоре но по-вероятно е да консолидира в очакване на решението за лихвите в четвъртък.Нива на консолидация м/у 1.7620 (ниво тествано два пъти неуспешно през последните две седмици) и 1.7330 (също неуспешно тествано през миналата седмица).Средна рейндж 1.7477.Ако пазарните играчи са отчели предполагаемото намаление на лихвата и движението на горе продължи ,то няма да е за дълго имайки предвит последствията от терористичната атака( стагнацията,страха, по-високите раходи за сигурност и т.н.) и поредното свиване на лихвения диференциал м/у САЩ и Великобритания след очакваното увеличение от страна на ФЕД на 09.08.Вариант за позиция краткосрочни позиции sell 1.7575 stop 1.7630 t/p 1.7350 с добавка при пробив на 1.7477.Вариант за дългосрочна позиция цел 1.6500.Всияко покачване на цената е добре да се използва за откриване на къси позиции.

Коментар

• EUR/USD

Богат беден, много разумен вариант даваш, и на мен ми се върти нещо такова, в понеделник тесен рейндж 2105-2190, като е вероятно европейците да купуват а американците да продават, мисля че във вторник ще бъде направен опит за щурм на 2250-80 и ако това ниво падне 2450 е добър вълнови край, ако обаче 2080 падне то целите надолу са отворени за 18 нивата
                          Успешни търговии утре ще постна графики

Коментар

• EUR/USD

През последните 3 седмици наблюдавахме по два неуспешни опита за пробив на съпротивата на 1.2258 и подкрепата на 1.1958.Което означава че пробив на което и да е от тези нива ще ни задързи дълго над или под него.Предвит че тенденцията е надолу по-вероятен е варианта неуспешен тест на 1.2258 и/или пробив на 1.1958.В началото на месеца излизат важни данни за които очакванията са добри за САЩ и лоши за Европа и Великобритания, така че всияко джижение на горе по-вероятно да се използва за откриване на къси позиции.Вариант за търговия (който всъщност ще използвам аз) е sell limit 1.2250 stop 1.2300 t/p 1.1870 с добавка при пробив на 1.1958.Алтернативен вариант buy stop 1.2280 stop 1.2230 t/p 1.2490 с добавка при пробив на 1.2365. Кратко срочните варианти те за отваряне на позиция триабва да бъдат съобразени с средна та рейндж 1.2108.Вариантите ми за кратко срочна търговия са Buy около 1.2130(разбирасе ако отвори без или с минимален гап) stop 1.2100 t/p 1.2220 с добавка при пробив на 1.2170(50 МА ) или sell stop 1.2090 stop 1.2116 t/p 1.1970 с добавка при пробив на 1.2050(20 МА)

Коментар

• indikatori i

Не им се впрягайте толкова , инсалирането е бързо а голяма част не ми харесват така че всеки си отсява няколко накрая.А почивните дни са си почивни и са си за това.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• indikatori i

Evala supertrader!Nameri mi rabota i na men za nqkolko weekenda pored

Коментар

Working...
                                X