IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Светлин

Прати го и на m13fx@abv.bg
    Благодаря.
    мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• Светлин

A ето как виждам нещата в близките два дни, искам да отбележа че за мен това е голямо предизвикателство защото за първи път от доста време с ГГГ мислим по различен начин, през времето което мислехме еднакво направихме профити но той затвори а аз оставих две отворени позиции все още и ми е много интересно какво ще стане.

Коментар

• Светлин

Svetlin пратих ти мейл. Моля те прати ми и на мен това за отиграването на сесите. Успех ти желая.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

Здравейте.
          Много писане падна.Направи х и графика,като всичко съм публикувал на:
          http://www.forex-freezone.com/forum/...3170796961#329

Там всъщност може да си изтеглите и доста от книгите,които могат да ни научат на почти всичко във форекса,като са качени на чужд сайт и не би трябвало да има оплаквания,че не се виждат от вън.
          Пожелавам много късмет и успехи през идващата седмица.

Коментар

• ДЕРБИ

Отивам на мач.

Коментар

• Светлин

Прати ако можеш. iliev_stfn@start.bg

Коментар

• Светлин

Наскоро имаше Q&A сесия на fxstreet.com с д-р С. Сивараман. Човекът много добре обяснява как да се играят различните сесии. Накратко в азиатската сесия се продава или купува около екстремумите (както казва КОКО), в европейската ако пробит екстремум не се допробие през следващите 30 мин се играе напобратно, а в щатската се купува пробив на максимум и се продава пробив на минимум. Който иска може да му пратя транспкрипта на цялата сесия.

Коментар

• Светлин

KOKO за мен слизане под 1.21 е яко за селл с цел 1.2020 поне така го виждам аз слизане под 1.2020 ще ни отвори пътя към 1.1980-50 а слизане под това ниво вече ще е сигнал за распродаване на еврта и цели около 1.1750. Ако обаче се качим над 1.2150 това неотрализира идеята за надоло поне времено и правим разходка към горният край на рейнджа .
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Светлин

Ето как виждам засега азиатската сесия

Коментар

• bnight

supertrader писах ти мейл

Коментар

• Светлин

Прав си за азиатската сесия тя е много тънка и в празнични дни е податлива на спекулации, тогава не играя.

За тази азиатска сесия мисля че ако пробие 2120 ще даде селл сигнал, който не е много за отиграване тъйкато е ограничен до ема144 на 30м 2093, пробив над 2163 потвърждава че пътя нагоре не е извървян и това за мен е по-вероятният сценарии но да видим къде ще отвори

Коментар

• bnight

Ще ти пиша мей!Спешно е!
                          D.Y.F-091066

Коментар

• bnight

Писал съм ти!Меил.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• GBP/USD

Целта ми при лирата е 1.6500 до края на годината, но това вероятно ще стаане след една по-сериозна корекция до 1.800.Ще изчакам да направи връх или дневно затваряне под 1.7300.Това ще е сигнала според мен за движение на долу.Относно еврото вероятен е и лъжлив пробив на 1.2258 без дневно затваряне над това ниво и ново спускане надолу за тест на дъното.

Коментар

• KOKO

Svetlin ще ти драсна един мейл че искам нещо да те питам.

Коментар

Working...
                                X