If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не очаквам ГОЛЕМИТЕ дето купуваха долари над 1.30 да си държат позициите с цел спекула. Петрола тогава бе 43$ за барел. Те спокойно могат да изчакат есента когато според прогнозете петрола ще стигне 70-80$ за барел. Медта също държи високи нива. Има неща за които ние още не сме в час. На мен ми е трудно да прогнозирам дори средносрочно движение. Очаквам следващите месеци рейндж в рамките на 2-3 фигури максимум. 1.19-1.22. Дано не съм прав. Макар че и това е страхотно за стратегия.
dox един съвет смени си брокера като отварят чак в два пропускаш гаповете а все пак от тях се правят лесни пари. Успех ти жеаля. И приятно висене аз ще седя до към 1 за да си отворя поръчки.
И все пак ще коригират всички срещу долара , независимо дали сега ще си опитат дъната или не и то ще има сериозна корекция.Как мислиш всичките тези долари дето се купуваха по това стръмно на юг , няма ли да се изсипят в един момент като продажби и особено ако са били интервенции и подготовка за свободен юан то това би означавало че те въобще не са от 1.36 като цяло а по скоро са с цена около 1.24 и от там нагоре е лошо за притежателите им.Сега заедно с добрия фундамент те ще трябва да се освобождават от тях на порции.Тях ги устройва обаче един рейндж в който да изпуснат малко пара на порции.
Пазара отвори спокойно като изключим доларйена малко нагоре, паундйена е добра за продажба според мен ако още малко расте еврото и кабела са с по 2п нагоре
Коментар