If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добър ден на всички !! Здраве и успехи !!!
Коко мисля ,че уверено вървим към 1.3150-60..На първо време ..
а за кабела ще има и по -добро ниво за селл..Лично мнение
Успех !!
Месечно проучване на филиала на ФЕД на промишлеността - регионален (Филаделфия)
(Philadelphia Fed survey of manufacturing conditions)
-vажност: B
-Източник: Federal Reserve Bank of Philadelphia
-Време на излизане: 19:00 часа; Средата на месеца.
Период: Текущият месец
Акцент:
Промени в общите бизнес условия, промени на месечна база и през следващите шест месеца;
- Движения в платените цени дават насоки за евентуален инфлационен натиск!
Силни страни:
Отчетът предоставя индикатори от региона на Филаделфийския FED, който е третият по големина и включва източните 2/3 от Пенсилвания, южен Ню Джърси и Делауеър;
- Закъснението между провеждането на проучването и неговото публикуване е малко;
- Добър индикатор за текущото производствено състояние, а също така и за очакванията на производителите в краткосрочен план;
- Предоставя ранни сигнали за ценови промени и нови поръчки за третата по големина област.
? Слаби страни:
Може да бъде обект на голямо вариране, тъй като производителите реагират на сътресенията в икономиката.
упешна !
Na 4h chervenata na aligatora e tam. + tova ako razvivame finala na tova dvizenie kato diagonal, a o dosta mi prilicha na takuv, na 1.3018 e 76%, a diagonalite sa sklonni da korigirat po tolkova. Taka posle niama da se nalaga da minavame 1.3160.
Po izchisleniata mi na sedmichna celta mi e 225-230 i to skoro. Vuprosa e dali na 202 imam zavurshena 1-a ili sega na 205.xx imame zavurshena 1-a. Spored men tuk ste svurshi. Ako e bilo na 202, to sega ste pochva 3/3 i napravo ste izstrelia v kosmosa. Na niva okolo 197.60 (ako go vidim) mislia da izgrazdam dulga s celi nad 225.
Uspeh
p.s. A eur-to e nadolu, no spored men samo do 1.3015 i kabela do 1.9050
Точно за това казах че се притеснявам до 205.50 тогава 25 ще е вече съпорт, не вярвам обаче 208, Марио оня ден направи предположение 210 но аз мисля че 208 ще е място за обръщане за 198, ако го видим разбира се
Успех
Da ti kaza chestno, ako ste probiva da go pravi sega, che nai-mrazia da si izgradia debela pozicia s 4-5 dobavki i posle da mi otnese stopa na 0-ta. Napravo se pukam ot iad.
КОКО, ако П/Й пробие трайно 205,25 (0,618 от покачването от 189,51 до 201,99) то след това може да стигне и до 209.95 (100 % от същото покачване измерено от 197,49).
Както и да е еврото според мен е за надолу, йената и махнах тп да бяга още нагоре, мисля че съвсем скоро до 2ч ще видим 206 при паундйена но това е доста субективно мнение резултат по-скоро на интуиция отколкото на разумни доводи.
Успех
Коментар