IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• prevod problem НИК

Koko, mojesh li da go kajesh po drug nachin che ne razbiram. Ta toy ne deystva "Ogranicheno" a "OBRATNO" na logikata.

Коментар

• Nik

Nik, ти изглежда все още търсиш логика в пазара ...Няма такава -има само интереси ,които накланят везните в една или друга посока ..Правото на по-силния ..
      Успех ти желая !

Коментар

• Supertrader

Supertrader според мен не завизи от фундамент и може бе малко от техники ,но че са го подкарали долара да пада е ясно..за сега Ще е интересно ако пробие 1.3160...Ще стане една ..

Коментар

• prevod problem НИК

Този индикатор може да се тълкува доста субективно, данните не винаги отразяват реалните събития. Те понякога се променят под влияние на краткосрочни фактори като национални или местни празници. Този индикатор може да дава представа за това как ще изглежа следващия път индикаторът "Nonfarm payrolls" и може да имаш едно наум по-скоро за тогава отколкото за сега. Оказва ограничено влияние на пазара.

Коментар

• КОКО

spored mene 6e imame kratkosro4no padane niakade okolo 1.3, 1.303 a az mislai da biagam ot kasite okol 1.304
            i posle eventlauno da gledam za dalgi no pri si4ki slu4ai sled 17h v zavisimost ot tova kak 6e zaxodi

Коментар

• КОКО

Честно казано не, по принцип имам за късо съвсем краткосрочно но не е сигурно

Коментар

• КОКО

КОКО имаш ли мнение краткосрочно за ауд

Коментар

• -DR

Здравей, -DR , не мога да го разбера накъде върви , като че ли основно не зависи от фундамент а от техника , и даже от това дали се купуват количества , пишат че китайците и руснаците действали на Форекс по активно , понеже нали продаваха долари и ако вземе че поскъпне ще са се минали , а на мен все ми изглежда че ще се движи в широк коридор месеци наред.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• prevod problem

Ne mi haresva otgovora.
                    Mariyane Ti mojesh li da otgovorish?

Коментар

• JPY

Скромно мнение-и давам думата на чертожника...
                      usd/jpy-106.65/106.25/105.3/104.88/104.27/104/103
                      eur/jpy-139.34/138.83
                      chf/jpy 90.3/89.99
                      gbp/jpy 203.34 и евентуално 202.30
                      Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                      [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• prevod problem

За да влязат от по добри нива големите акули

Коментар

• prevod problem

Otgovori mi togava zashto poevtiniava USD?

Коментар

• prevod problem

Заявките за помощи за безработица по малки от очакваното

Коментар

• prevod problem

Заявките за безработица по малки от очакваното

Коментар

• prevod problem

Заявките за безработица по малки от очакваното

Коментар

Working...
                                X