IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПИВО

1.3124 -50% 1.3481-1.2766, всички го мислят за силно но не е според мен
    1.3156 МА100 на дневна
    1.3181 - 61.8%
    1.3288 - е това вече е сериозно ниво - 76.4% и дъно 03.16.05

Коментар

• Корекций

Не ми се вярва сега ще заходят малко надолу че Японките нещо ги е страх да пробиват нива аз съм дълъг в доларйена от 65 в паундйена също от 204.76, в евро долар от 1.28 имам малко къси ауд и кабел и не помня още къде какво но мисля че поръчките са добри, но разчитам много на дългата долар йена за да покрие загубите ми от евентуална корекция в евро долар където евентуално утре да добавя.
      Успех

Коментар

• Корекций

Междувременно, докато сглобявах предишният пост 3-та от 5-та изглежда стартира, така че още утре мейджърите може да си достигнат целите, и след обяд янките да започнат да купуват долари.

Коментар

• tenisa

мерси , за негърките идеята не е лоша

Коментар

• mizuho

за процента си прав - аз се базикам с голям но сметката ми е малка - не мога още да се реша да си изкарвам парите с това -страх ли е , нерешителност ли -единственото , което ме успокоява е че 5 месеца не са ми я бутнали , но никога не е късно за зануляване

Коментар

• tenisa

Aди успех на синчето и най-важното е да си изкарате добре))
              Там у Прага най-накрая, особенно ако си без жената, може и да ти се сбъдне отколешната мечта за двете едрогърди негърки, хе хе хе)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              И виж помисли малко за разработка на една системка, твоя лична и после пиши. Аз с каквото мога ще помагам. Дори и като компанийка на чашка)))))))))))))))))))))))

Коментар

• MGS

Съгласен съм с нивата и целите ти, желая ти успех.
                Иначе техтнически ако сме в С вълна на 5-4-Д то трябва да ходим до 1.3350 откъдето надолу към 1.28 но знае ли човек

Коментар

• mizuho

Има много истина в това, което казваш. Аз също съм го забелязал и то отдавна, но...
                  Трябва да си разработиш една система, на база тяхните прогнози и започваш да играеш с малко. Примерно 1% - стандартно. Ако ти прасне стопа. Качваш на 2%. И до 8%. Там може да спреш и да се замислиш. 4 дена подред Мизухо да бъркат????? Малко нещо не е наред с пазара. Ти сам си решаваш какво да правиш, но според мен трябва да се свие опашката и да се започне пак с 1%. Просто като един лимит. И може още да си го усъвършенстваш. А ако ти донесе успех, не забравяй стария авер от форума, който винаги е желаел успеха на ближния, хе хе хе.
                  Аз използвам нещо подобно, но си е моя разеработка и е строго секретна, хе хе хе
                  Майтап бе Уили. Боря се и аз тук с тия мафиоти)))))))))))))))))))))))))))

Коментар

• Петър Караиванов

КОКО, хич не му се връзвай на г-н Караиванов, защото той е много "напред" с анализите на кабела и производните му кросове като следсвие от дълбокото познаване на фундаменталните и политически фактори влияещи на текущото състояние на валутния пазар.

Доказателство:
                    "11.04.2005
                    19:36
                    Петър Караиванов: eur/usd

Sell GBP/CAD at 2.3365/95 re sell at 2.3540/60 if seen S/R 2.3670 target 2.2650 GL"

Резултат към момента: 2.3670-2.3365=-305 пипса и 2.3670-2.3540=-130 пипса
                    2.3780-2.3670=+110 пипса (ако ревеса е изпълнен и не е затворена позицията)
                    ОБЩО: - 325 пипса

В същото време, аз простият новобранец с минимални познания и само няколко месеца реална търговия си позволих да играя диаметрално противоположно в онзи момент:
                    "19:46
                    MGS: GBP/CAD
                    Buy at 2,3370 sl 2,3030 target 2,3690 GL"
                    Резултат: +320 пипса.

Що се отнася до Е/Д, П/Д и Д/Й предполагам, че в момента сме в началото на 5-та импулсивна вълна с цели Е/Д 1.3133 (1.3170 макс.) П/Д 1.9255 (1.9307 макс.) Д/Й 106.40 (106.27 макс.) и в трете двойки, след което напълно подкрепям идеята ти за предстоящи корекций от мин. 100 пипса.
                    Изложеното е само мнение на един новобранец, и не е предпоставка за търговия
                    Пожелавам успехи на всички

Коментар

• hehehe

заминавам за прага на турнир по тенис в неделя

Коментар

• hehehe

имат си и един малък проблем(може и да се обясни)- след като им бутнат стопчетата пак става техното -това е не бих си слагал стоповете по тях ,но да поведат стадото нагоре са царе

Коментар

• hehehe

мизухо е във форма - ял съм им попарата с игра против тях - щом зареват аиде нагоре и това се случва

Коментар

• hehehe

Вълев, брат ми, ти от'де изскочи бря))
                            Я кажи как си? С теб ли са звездите напоследък)) А Мизухо помага ли или пречи напоследък?
                            Аз съм що годе добре, малко яко нагълтах долари и сега само стискам кат шаран-неудачник.
                            Благодаря ти, че попита, хе хе хе
                            Успех и на теб!

Коментар

• Петър Караиванов

http://www.akmos.ru/
                              eto za6o ne probi 1.312
                              ako go be6e probilo 6e6e da se zadeistvat mnogo bay

Коментар

• dolar

1.3105 сори

Коментар

Working...
                                X