IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• MGS

Съгласен съм за целта на четвъртата, според мен 5 отива към 1,26

Лека нощ.

Коментар

• $

Коко, канадеца има да прави 5-та към 1.25++ преди да падне. Лека нощ и успех.

ХХХ Здравей.
      Първият канадец от 1.2145 го затворих с плаващ стоп защото спретна дивергенция на Н4. Предполагам че сме в 4-та, а 4-тите нещо не ми понасят, затова се оглеждам за вход с лимит от 1.2350 (би трябвало по точно да е 1.2335) с цел 1.25++. Утре ще видим дали влака вече не е тръгнал без мен. Същото важи и за Д/Й лимитирана покупка от 106.40 с цел 109.25 и след това 112 мей би.

Коментар

• Корекций

КОКО целта на късите кабели според мен би трябвало да е днешното 1.9095 дъно (4-та от покачването). Ако 5-та излезе скъсена, то късите ще бъдат около 100-тина пипса. Какви могат да бъдат другите цели за тази корекция?

Коментар

• MGS

Лека вечер на всички и успехи

Коментар

• MGS

Тоя долар кад неще и неще да падне аз прибрах 80п от къса и го чакам, но ме е страх за сега виждах го симетрично на еврото, и още мисля че има доста път надолу но не го играя в момента

Коментар

• $

Как ми се ще да продам кабела и да купя $/суиси от тези нива ...
              Но няма да бъда аз този дето стопира влака. Утре сутринта ще видя какво са свършили японците и ще намеря къде да се включа.

MGS, как си приятел? Държиш ли още канадеца?
              Успех.

Коментар

• с две думи)) преди лягане, че пак съм гроги

вместо "НАМАЛЯВАЩА СМЕТКА" си мислех НАМАЛЯВАЩА САЛАТКА, ама ей на, виждате за какво си мисля даже като заспивам)))))))))))))

Коментар

• Супертрейдър

Имам проблем с пощата много се препълва и наямам време да оправя нещата.............
                  Моля пусни ми на golohoro@yahoo.com
                  Искам да се извиня и на други ако не съм писал скоро, просто нямам адресите и прочие

Коментар

• Koko

-Откри ли въпросната графика в пощата си , на нея не е написано , кога сме нагоре и кога надолу , всъщност пише от къде , а и все още вярвам , че пробива ще е индикация за онази цел за която говориш , но не пробие ли обратното - ще задълбае на юг и целта е по-надолу от 1.28.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• КОКО

Коко, входа ти в Д/Й 106.65 е перфектен- дъно на 4-та от по нисък порядък на предходното покачване. 106.40 съм го поставил като дъно изхождайки единствено от идеалният вариант 5=1-ва вълна. т.е 108 пипса или 107.48- 1.08=106.40. Тук за мен ключово ниво за дългите е 109.25. Ако го пробием може да го откараме и до 112 =>:
                      може дългите П/Й както бях писал преди 10-15 дни едни "измишльотини" за 210++, да вземат да се "спретнат".
                      Поздравления за дългите Е от 1.28.
                      Мисля, че и едни дълги Д/С с лимит от 1.2350 стоп на 1.23 и цел 1.25++ може да са интересни в момента.
                      GL

Коментар

• с две думи)) преди лягане, че пак съм гроги

КОКО, благодаря за споделеното. Ще го имам в предвид!
                        iwo на вас отново успех в Прага)) Между да си разработиш система и да печелиш по-малко(70-250% годишно) и да се издържаш с това като професионалист има разлика)) Ама хайде за това другия път
                        MGS, ти от какво си недоволен от Петър не ми стана ясно. Преди време Тома го каза съвсем ясно - дали ще играеш по неговите или срещу неговите прогнози ВСЕ НОСИ ПАРИ. ТИ САМ ИЗБИРАШ. ВИЖДАШ, ЧЕ Е ИМАЛ ПРАВО - СПЕЧЕЛИЛ СИ ДОСТА ДОБРЕ, НАЛИ

И накрая - една молба към Модератора:)) Да ми позволи да поздравя компанийката с две песни, които ми изпрати моят брат, за което му благодаря от сърце. Три дена вече ближа рани с тях и продължават да ми дават сила. ПРИЕМЕТЕ ГО КАТО ПСИХОСТИМУЛ))
                        А ето и песните:
                        hable con ella -03- Cucurrucucu Paloma - Caetano Veloso.mp3
                        Fito & Fitipaldis - Soldatito Marinero - EMG - www.elitemusic.tk.Mp3
                        МНОГО ВЪРВАТ С БУТИЛКА РАКИЙКА, НАМАЛЯВАЩА СМЕТКА И ПОКАЧВАЩА СЕ ЗАГУБА НА ФОРЕКС)))))

Ако не може да си ги намерите, а искате да чуете нещо наистина добро и не тъй комерсиално и изтъркано, ще го помоля да ги качи на неговото фтп. Четеш ли брато, да не повтарям после пак?))
                        Лека нощ от меееееен!

Коментар

• Корекций

Кабела трябваше по ган преди 8 часа да удари 1.9220 и да потегли към 1.90, така че мислете за 100-200п сел по принцип ако не сте се включили в дългата доларйена може да тествате къс кабел.
                          Това е само идея
                          Успех

Коментар

• Корекций

spored mene ot tezi niva 6e nabludavame korekcia do kam 1.294 i posle prodaljavame nagore
                            po moe li4no mnenie niama da se ka4ime sega do 1.312 za6oto tam 4akat mnogo pora4ki BUY i ako se vklu4at 6e stane tapo
                            az li4no vigdam pet valni zabar6eni po4eti bez korekcii a i imame negativna divergencia na MACD na 1h
                            tuka e baia riskovano da se kopuva mai
                            uspex na vsi4ki

Коментар

• КОКО

Другият вариант е да направиш като Прото и да гониш Е като заебеш Д и добавяш нагоре но целиш 1.28, много разумен вариант също.
                              http://finance.sts.bg/forum/viewtopi...c08049d43c8ed0

Коментар

• КОКО

КОКО, аз също съм се прицелил в 1.33++, като очакваната от теб корекция напълно съвпада с плана ми текущото покчване да се реализира като зиг-заг подобен на предходното от 1.2733 до 1.3479. Единственното нещо което малко ме притеснява за този сценарий е прекалената му очевидност, но както казваш кой знае може би все пак точно поради това може и да се осъществи.
                                В същност изглежда скоро и ще разберем.
                                Успех и на теб.

Коментар

Working...
                                X