IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петър Караиванов

ima ideia da otkorigira vasxodia6oto dvijeni i to da po4ne korekciata kam 2:30 ako tragne $/J
    za6oto spokoino moje da s ekaje 4e imame zavar6ena petica i nedativna divergencia na MACD
    a i ne moja da probie 1.31 kadeto e saprotivata bna nisxodia6iat kanal
    molia mnenia
    mersi

Коментар

• KOKO

КОКО, хади сега, не се оправдавай))
      Я кажи обаче, кога мислиш ще започне това връщане назад в еуро/долар.
      И още нещо важно - виждаш ли на този етап някоя много много силна подкрепа или съпротива въобще някъде подходяща за як скалп?
      Аз следя еуро/долар, че не пробива 1.31 и само 50% - 1.3120 ме възпира да скъся юнашки.
      А и деня беше много щедър до тук за мен, не искам да се лакомя)))))))))))))))
      Ама ако доди доди, що не)))))))))
      Успех!

Коментар

• dolar

добър вечер - маи се осилва инфлациата в америка (от цената на енергиините ресурси) - това ме кара да си сложа един вход за дълга по е/д 1.3005 и да си поиграя като костенурка при сработване - при краткосрочна игра входа за къса със стоп на 1.3005 не е лош вариант

Коментар

• Петър Караиванов

Здравей Петър. Днес не се заяждах с теб за паундйена. Картината в момента хич не ми е ясна ама хич, много мразя тая 4та вълна. Идеята ми преди време беше да идем до 1.2730 и да завършим АВС и хаиде в 5 до към 1.37-1.38, а тия взеха че подкараха АБСДЕ. 1.2730 беше много ключово ниво то съвпадаше и беше идеално за удължаване погледнато от вдякъде, дори да сме завършили 3та огромна на месечна на 1.364 и да сме в 4та там, което за мен е най неудачният вариант въпреки че съм го разглеждал, но дори и да е той бяхме за дълга от 2730 но.........не го видяхме.
          Според мен на месечна сме в 3 та и тя ще търси около 1.37, на седмична сме в 5та голяма и ни предстои да зъвършим 4та АБСДЕ и 5та да ходи до 1.37 пак и така всичко е ок...........ако не беше това разкатаване.............
          Според мен ни предстои ново ходене до 1.27 нивата и 110 при доларйена и това е мотивът ми за дълга паундйена като смятам и разположението на кабела.
          Успехи

Коментар

• EUR/$

ooooooo o6e na 1.304 mislia da sam izliazal ve4e
            4e mi se spi mani ti )

Коментар

• EUR/$

Данните по безработицата са ми любим фундамент.Ти май е най-добре да поизлезеш от късите до утре

Коментар

• EUR/$

mani a utre kakav fondament ima napravo o6e pove4e me zaboliava glavata

Коментар

• EUR/$

Aз бях кс по Д/Ш и Д/Кан,но ги изчистих около 1,1790 и 1,2400.Сега мисля,че ще има корекция след хубави данни за тези 12 тествани района в САЩ и това би трябвало да доведе до корекция,с което ще напълня каруцата отново с къси швейцарци и канадци.Сега см кс на Ш/Й от 90,70

Коментар

• EUR/$

da i az tova vidiax sega ima dvoen vrax i cel 1.304
                    4e mi e napregnato i sam sel ot 1.3075 46 lota

Коментар

• EUR/$

Икономиката им е във възход и резултатите се очакват да са добри.Следователно ще има корекция на долара на юг,по мое мнение,т.е. възможност да се възстановят позициите

Коментар

• EUR/$

spored tebe kade 6e go zakarat

Коментар

• EUR/$

Бежовата книга в 21ч
                          Докладът се публикува преди срещата на Федералния Комитет за Отворени Пазари като целта му е да информира членовете на комитета за последните изменения в икономиката.Отразява икономическите условия в дванадесет района

Коментар

• EUR/$

ima li neska interesen fondament o6e

Коментар

• EUR/$

spored fibona4ito korekciata triabva da e 1.3033 ili 1.3063
                              na kakvo mnenie ste

Коментар

• цел 208 или 198 ?????

За да даде път на ФинМин-а си, ще трябва да се откаже и от ръководството на партията, което няма как да стане.
                                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

Working...
                                X