IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/jpy

Koko, na 205.70 smiatam da se preorientiram i da pochna otnovo s dulgite. No dotogava, za men riska si struva. Mnogo silno fibo e. Vse pak uspeh.

Коментар

• gbp/jpy

Аз съм твърдо дълъг тук, по ред причини но докато не видя пробив над 205.6 няма да съм спокоен разбира се.
      Успех така е най добре поне ще зная че парите ми ще отидат при ГГГ ако не съм прав.

Коментар

• gbp/jpy

Zdraveite kolegi. Vizdam, che pak ste se zaigrali s gbp/jpy i izobsto jpy. Tozi put mislia i az da se vklucha s kusi gbp/jpy i chf/jpy (nezavisimo ot probiva dneska). Smiatam, che 205.70 e brton, za suzalenie ne uspiah da prodam gore. Imam kusi ot 205.10, sus dobavki na 204.30, 203.95, 202. Cel na vsichko 198. Stop na purvata kusa 205.90, ako dobavia, ste mestia stopovete na niakakva sredna. Chf/jpy. Kusa ot 91.01, dobavki na 90.17 i 88.70, cel 85. Stop na purvata na 92.40.

Pozdravi i uspeh

Коментар

• Eur/Usd

Sauditska Arabia - Uvelichen dobiv Neft - Lek skok USD - Kray

Коментар

• Eur/Usd

SAxoBank в дневните си стратегии днес показват засилване на еврото и то стабилно - аз мисля че сме по вчерашният сценарий - след новините ще направим една корекция - но там от по долъ на доста хора ще им се стори че е добро място за дълги - както ще направя и аз - и 1.312 този път нямя да издържи ми се струва - новините едва ли са толкова важни - смисъл данните - важни са позициите и настроенията на хората - а за момента знаете накъде и какви са - може и да не тругне по моята и движението за по нагоре да изчака до утре - но това е моята позиция с която предполагам не се съобразява никой - е на мен не ми и пука мненията са си мнения - мен ми е интересно да чуя кой какво мисли но ако взема да слушам други ще си зануля акаунта
            Малко се колебая дали да не вляза къс сега за едни 60 -80 пипса но ще изчакам !
            Големите анализатори днес казаха стоповете под 1.296 - аз казвам по добре без стопове - а който не може да си го позволи за какво е тук?

Коментар

• КОКО

Нали се чудеше къде да излезеш евро/йена?Е аз мисля че тук някъде около140.40 е добре.

Коментар

• Eur/Usd

15.30 - bezrabotica - stagflacia - dve posoki - IF nad ochakvaniata - kupi, IF oposite - proday - Kray

Коментар

• JB

JB ако паундйена стигне 206 то със сигурност ще стигне и 208 но както каза вчера прото игрите с долар йена са виш пилотаж и който ги хване няма какво повече да учи от техническият анализ.
                  Успех на всички, до американците надали ще има големи движения но още съм на мнение че сме в селзона и предстои падане на еврото и кабела

Коментар

• GBP/USD

JBq благодаря за коментара. Все пак бих искал да помоля да приемате писанията ми резервирано, тъй като съм абсолютен НОВОБРАНЕЦ.
                    Надявам се постовете ми да не влияят на търговията и плановете на Ви за търговия. Просто мисля, че в дискусийте тук може по-бързо и лесно да понауча нещо за този пазар.
                    Успех с дългите П/Д

Коментар

• USD/CAD КОКО

КОКО, опирайки се на твоята графика от снощи мисля, че целта на дългите Д/С е 1.2623 ( 4-та вълна отбелязана е iv оградена с 0), и след това предполагам, че може да последва по сериозна корекция в двойката.
                      Относно дългите Д/Й по-дългосрочни цели 112 =>корекция=>115. (На седмична графика)
                      От тук и дългите ти П/Й ми изглеждат доста переспективни.
                      Успех на теб и всички останали

Коментар

• GBP/USD

MGS, съгласен съм с твоето мнение за кабела, аз пуснах една дълга от 1.914 и ако корекцията е по-голяма ще добавя към нея.
                        за паунд/йена поне според скромното ми и непрофесионално мнение е че покачване най-вероятно ще има но до 206, след това ни чака движение на юг. PUL, човеко, как ги видя тези нива до 225? какъв период имаш предвид?

Коментар

• PUL

Даването на съвети за всякакви БЕЗОГЛЕДНИ действия в едната или другата посока води само до едно: занулена сметка !
                          Освен ако не постваш от офиса на Бъфет !
                          Пожелавам лек и профитен ден на всички !

Затворих късите долар/канадец от 1,2428 на 1,2382 + 46п

Коментар

• gbp/chf

1anti не играя двойката, но играя eur/chf където съм къс от 1.5522 и втората половина мисля да я държа до 1.5350, затова смятам, че gbp/chf би трябвало да отиде към 2.24

Коментар

• GBP/USD

Според мен предстои последно покачване на кабела до 1.9307. Покупка с малка позиция от текущи нива стоп 1.9044 добавка 1.9225 с цел 1.9290
                              GL

Коментар

• EUR/JPY

buy eur/jpy tekushto, stop 136.00 t.p160 next 175

Коментар

Working...
                                X