IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• обръщане

Засега само швейцареца е в коридор спрямо долара на Н1 може да се види добре .Който иска да го погледне за информация има странна фигура , която според мен значи пробив на юг , дори и да си пробие канала на север , което е доста вероятно.
    D.Y.F-091066

Коментар

• дълги

Трайте си сега , ако е дъно , да е имам чувството че китайците в един момент много люто ще продават долари и затова е този лъскав фундамент от САЩ , и акциите скочиха в Щатитите .Те акциите им са все нагоре и винаги нагоре , и правят лоши корекции - падат лошо и бързо , но пък компаниите се сърдят знаете на кого.ВСИЧКО Е СТЪКМИСТИКА и малко техника.
      D.Y.F-091066

Коментар

• извън темата

supertraider, pe4eli i gi ostavi da se nabutvat,az na kabel rjadko igraja no EU/UsD si go darja ot v4era short 1.2810

Коментар

• STS Finance

Матейка,

Слушай сега, моето момче. И аз съм ви клиент и досега съм доволен от вас – нямам никакви големи забележки. Специално за теб – най-доброто което можеш да направиш в името на фирмата, за която работиш, е да се покриеш за известно време от форума. Ето защо:

1. Един недоволен клиент казва на 10, а според нови изследвания на 15 недоволни. Аз не искам брокерът, при, който са парите ми да загуби толкова, че и повече, като имам предвид, че ако и днес се появиш, Cenzor ще продължава да те прави на 2 стотинки и то с право. И който досега не е прочел за проблема в най-посещавания български форум за ФОРЕКС, сега вече ще го направи. Между другото съм много по-склонен да повярвам на историята с брат му – момче с малко опит, което не иска да се разправя с вас, но на Cenzor май му е кипнало.

2. Не искам брокерът ми да се държи арогантно с други клиенти – това означава, че в бъдеще може да го направи и с мен! Ето това много повече ме притеснява – че си слаб и не можеш да намериш сила за една много важна думичка – ИЗВИНЯВАЙТЕ! А ти в този занаят май добре знаеш как завършва един трейдър, който винаги държи да бъде прав. Както за него максимата трябва да бъде – The market is always right, така за вас – The client is always right. Та леко се притеснявам след някой и друг месец да не остана да си джиткам само аз ту на първия IP адрес, ту на втория.

Ето го и моето мнение за вчерашната случка. Не присъствах, защото имах някакво лошо предчувствие. Откакто я подкарахте с тези забранени зони, (очаквам след канадеца зона и за монголския тугрик като им обявят безработицата) не търгувам такива новини, защото не знам какво ще ви хрумне. Та и вчера я очаквах вашата мистериозна зона, ама напразно. Що се отнася до резервния адрес – тук вече заслужавате похвала, че се стараете да поддържате алтернативни възможности. Друг е въпросът, че май трябваше да го разтръбите повече. Но сега – парен каша духа.

А и една малка странична забележка – научете си младшите брокери да членуват правилно, че като им чета анализите ми настръхват косите.

Матейка, искам да ме разбереш правилно. Това е една що-годе доброжелателна критика от ваш клиент. За мен вие си оставате хора, които се стараят да поддържат високи стандарти в тази професия и обслужването на клиентите.

Хайде сполай ти!

Кофи

PS. Ако кажеш днес дали ще има зона за щатските продажби на дребно, ще съм ти много задължен

Коментар

• alpari

a dano otivam da pia kafe i posle shte pisha na q

Коментар

• alpari

KOKO здрасти !
              За мен това беш дъното в евро-долар , аз същп добавих към кабела от ниското
              Днес фундамента за европа ще е добър ми се струва !!!

Коментар

• alpari

dobavka dalag kabel 8662

Коментар

• alpari

www.alpari-idc.ru
                  CRS-Finance™

Коментар

• Виждане

Kolegi,dajte linka na Alpari,4e sam go zabravil,a sam v 4ujbina i ne moga da se opravia bez tiah

Коментар

• Виждане

Днеска звездите ми казаха, че пробив на 1,2767 ще ни прекара не само през 1,2730, но също така до 1,26 и по-надолу. За справка погледнете пробиване на тренд линия и триъгълник.
                      Работа и заплата?

Коментар

• STS Finance

Това, че всеки е получил известие - добре,ама това беше отдавна.
                        А предполагам,че и след това хора са подписвали договори със СТС.

Коментар

• EUR/USD

BVP-Germanija +1% pri o4akvani +0,5%

Коментар

• STS Finance

Матеев, нямам думи - това ТВОЕТО, повтарям ТВОЕТО си е супер наглост.
                            Кажи поне зад думите ти стои ли екипа на СТС или пак ще се оправдаете след това, че ти изразяваш лично мнение, на ЧОВЕКА МАТЕЕВ, А НЕ НА СТС ФИНАНС.

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИМАМ БРАТ!
                            РАЗБИРА СЕ, ЧЕ Е ВАШ КЛИЕНТ!
                            РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ Е ПОЛУЧИЛ НИКЪДЕ В ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ДОГОВОРА, ТОВА ЧЕ СЪЩЕСТВУВА РЕЗЕРВЕН ИП АДРЕС!
                            И НЕ САМО ТОЙ - НА ФОРУМА ГЛЕДАМ СА ПИСАЛИ И ДРУГИ ХОРА, КОИТО И ПРЕДСТАВА СА НЯМАЛИ ЗА ТАКЪВ РЕЗЕРВЕН ИП АДРЕС!

ОЧЕВИДНО ИМАТЕ ПРОБЛЕМ И ВЪПРЕКИ ТОВА, С ТАКАВА КАТЕГОРИЧНОСТ И ЗЛОБА, ВМЕСТО ДА ГО РАЗРЕШИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ МАХЛЕНСКИЯ СПОР С МЕН!

НЕ САМО ТОЙ НЕ ЗНАЕШЕ, ЧЕ ВЕЧЕ, ВЕЧЕ, ВЕЧЕ... СТЕ ИМАЛИ И РЕЗЕРВНО ИП!!!
                            ТОВА ВИ СЕ СЛУЧВА ЗА ВТОРИ ПЪТ И ТО ТОЧНО ПРЕДИ НОВИНИ!

НЯМАМ НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ, ДА ВИ ИЗПРАТЯ НА Е-МЕЙЛА ДАННИ ЗА БРАТ МИ, НО ПЪРВО ИСКАМ ДА ГО ПОПИТАМ И НЕГО И ДОВЕЧЕРА ЩЕ ГИ ИМАТЕ!
                            КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ НИЕ ОБАЧЕ ОТ ТОВА - ИЗВИНЕНИЕ???

Коментар

• извън темата

Добро , утро!Малко извън темата за прекъсванията.Кабела днес е пред важната съпротива 1.8680 , евентуалния пробив води към тест на дъното 1.85.. , всеки да си го провери .И една молба - ако ли я пробие да не пишете за обръщания преди нея , защото чета и се дразня , най-много ми действат такива мнения , нещата са елементарни. Който не е наясно , няма нищо лошо да попита в този форум учтиво и ще се намерят такива които да му обяснят .А по въпроса за прекъсванията - хубаво е че брокерите в България се стремят към по-добро ниво , факта че Матеев от СТС Ви отговаря , а освен това са взели явно и мерки срещу прекъсвания говори за това. Желая на всички смислена търговия през днишния ден. И последно - не се надявайте пазара да игнорира днешния фундамент , това ще бъде грешка , в момента фундамента движи котировките.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• STS Finance

Матеев, мислиш ли че е наша работа да сменяме IP в най не удобното време. вземете там на място си оправете нещата.
                                мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

Working...
                                X