IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Успешен ден!

Затворил съм късите GBP/USD , но си държа удължените USD/JPY и скъсени EUR /USD.

Успешен ден на всички играчи на валутните спот- пазари!

Коментар

• STS Finance

Г-н Cenzor,

Кажете номера на акаунта на брат си и аз ще публикувам на форума логове от нашия сървър, в които точно и ясно ще се види точно на коя дата и точно в колко часа, минути и секунди брат ви е получил вътрешната поща (при това 2 пъти) с аварийните IP адреси и инструкция за употреба. Ние сме убедени, че всеки реален, конкурсен и демо акаунт е бил известен поне 2 пъти, при това още преди няколко месеца. Ако не публикувате конкретен номер на акунт, ще приема, че вие лъжете и единствената ви цел е да компрометирате СТС Финанс, чрез несправедливи и необосновани обвинвния.

Не виждам защо продължавате с тези обвиненията. Ако наистина искахме да правим номера на клиентите, щяхме да спрем целия сървър. Но такова нещо при нас никога не е имало, няма и да има. Не само че никога не сме спирали умишлено сървъра, но и никога не сме се оплаквали (за разлика от други), че е претоварен по време на скок. Напротив. Твърдим обратното. Сървъра ни е високопроизводителен и може да поеме поне 20 пъти по-голям поток от клиенти и заявки за търговия. Интерфейсите му са в 2 независими Internet доставчика по 2 качествено различни линии (оптика и двупосочен сателит). В сравнение с другите български брокери сме предприели много по-вече технически и организационни действия с цел повишаване на надеждността и отказоустойчивостта. Това е неоспорим факт.

И на фона на всичко това вие се побърквате да критикувате СТС Финанс и в същото време нищо не пишете за Варчев, който също имаше прекъсване днес. Мълчите си и за другите брокери, които до сега многократно са имали прекъсвания по най-различни причини. Ние практически никога не сме имали прекъсване едновременно и на 2-та канала, но това не ви пречи да леете злоба, при това анонимно, при това не от ваше име, а от името на вашия брат. Кой сте вие всъщност и чии интереси защитавате ???

Ние не смятаме, че дължим извинение на клиентите, защото нямаме никаква вина за случилото се. БТК също не са ни изпратили извинение, иначе щяхме да публикуваме текста му. Нещо по-вече по въпроса: Ние се гордеем, че именно благодарение на аварийните IP адреси ние ограничихме последиците от това прекъсване.

Няма гаранция, че такова прекъсване не може да се случи и в бъдеще. Даже най-вероятно ще се случи. Не сме застраховани нито ние, нито който и да било друг брокер по света.

Смятаме, че нямаме никаква вина за това, че вашият брат не се интересува от сайта ни и не си чете пощите, или ако ги чете, игнорира съдържанието им. Тогава как предлагате да процедираме с вашия брат, за да сме сигурни, че той е информиран ??? Колко писма да му изпратим ??? Може би 100 ??? Може би трябва да му отидем на гости и да му изнесем лекция ??? На колко години е вашият брат ??? Той не може ли сам да напише на форума за проблемите си ??? И въобще имате ли брат или просто търсите някакъв повод за критики към СТС ???

Може би сте конкурент ??? Ако е така, то тогава ви разбирам. Това обяснява всички ваши действия и всички ваши постинги. Но това доказва и слабостта ви. След като не можете да осигурите алтернативно качество на услугата, то тогава дайте да омаловажим това, което са направили СТС.

Коментар

• STS Finance

az ne za6titavam STS Finance, no naistina rezervnia IP adres rabote6e i vupreki 4e ne go znaeh se obadih na telefonite v gabrovo ZA6TOTO V SOFIA NE GO ZNAEHA i vsi4ko be6e v red. az sam klient na sts finance i nikoga dosega ne sum biL nedovolen i za kotirovki i za drugi ne6ta. NIAMAM NI6TO OB6TO S FIRMATA I SLED KATO RAZBRAH IP ADRESA PO TELEFONA GO POSTNAH V FORUMA ZA DA GO VIDIAT VSI4KI, PROSTO SUM TEHEN KLIENT I ISKAM VSI4KI KOLEGI DA SA NA PE4ALBA .!!!
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• STS Finance

А арогантността и назидателният тон към българина като клиент и гражданин, никога не съм я понасял.
          Думи на Матеев от тази вечер:
          "За всички останали, които все още не знаят аварийните IP адреси:
          ЗАПИШЕТЕ СИ ГИ, ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ НЯМА ДА ВИ ПОТРЯБВАТ ПАК !!!!"

Вземи чети какво пишеш Матеев и моля, ако има поне един колега тук, който ме разбра и споделя моя упрек към СТС да постне една усмивка към мен, че да знам, че има хора, за които си заслужава да се бориш до край! НЕ ЧЕ ЩЕ СЕ СПРА И ОТКАЖА ИНАЧЕ, НО БИ МИ БИЛО ПО-ПРИЯТНО ПО БОДЛИВИЯ ПЪТ ДА СМЕ ПОНЕ ДВАМА ))))))))))))))))))

Лека нощ!

Коментар

• STS Finance

Матеев, на път съм към страната на сънищата и единственото, което мога да ти кажа в този късен час, при това съвсем човешки и открито - КОГАТО СЕ СЛУЧИ ВЕДНЪЖ, ОК, КОГАТО СЕ СЛУЧИ ВТОРИ ПЪТ И ТО НЕ САМО НА ЕДИН ЧОВЕК, А ДОРИ НЕ СЕ СЕЩАТЕ ДА СЕ ИЗВИНИТЕ НА ХОРАТА, КОИТО НЕ СА ПОЛУЧИЛИ НА Е-МЕЙЛА СИ ТОЗИ РЕЗЕРВЕН ИП АДРЕС, МИСЛЯ, ЧЕ ИМ ГО ДЪЛЖИТЕ.

ПРОСТО И ЯСНО - БРАТ МИ НЕ Е ПОЛУЧИЛ НА НА Е-МЕЙЛА СИ ТОЗИ РЕЗЕРВЕН ИП АДРЕС И ДО СЕГА, РАЗБРАЛ ГО Е ТУК ОТ ФОРУМА. НЕ Е ИМАЛ ВРЕМЕ И ДА ХОДИ НА СТРАНИЦАТА ВИ, А И НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ГО ПРАВИ.
            ЗАРАДИ НЕГО И ДРУГИ КАТО НЕГО, КОИТО СА ВАШИ КЛИЕНТИ (ПРИ ТОВА АЗ ВИ ПРЕПОРЪЧАХ, ДОРИ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ИМАХ ЕДИН ПОСТ КЪМ РРР, ТОЙ МОЖЕ ДА ПОТВЪРДИ, А СЕ ОКАЗА, ЧЕ СЪМ СБЪРКАЛ КАТО СЪМ ВИ РЕКЛАМИРАЛ), ДЪЛЖИТЕ ЕДНО ИЗВИНЕНИЕ!

Знам, колко е трудно да го направите, понеже изпуснахте момента, но грешки стават винаги, важното е другия път като се сбърка и СЕ СМУТИ НОРМАЛНАТА РАБОТА НА КЛИЕНИТЕ ВИ, ДА ИМАТЕ ОЧИ И МЪЖЕСТВО ДА СТЕ НА НИВО.
            РЕВЪТ И ОПРАВДАНИЕТО С 1000-И ДРУГИ ФАКТОРИ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. НИКАКВО!!!
            ТУК СТАВА ДУМА ЗА КОРЕКТНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, А ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ДВЕ ПОНЯТИЯ Е ТОВА, ЗАРАДИ КОЕТО ТИ ОТКРИВАШ "ОЗЛОБЛЕНИЕ" В МОИТЕ ДУМИ, А НЕ Е ТАКА. ПРОСТО ИСКАМ ДА ВИ ПОМОГНА И АКО СТЕ НА НИВО ЩЕ СИ ВЗЕМЕТЕ БЕЛЕЖКА, ЗА ЛИПСАТА НА ИЗВИНЕНИЕ ПОРАДИ ПРИЧИНЕНИ ГЛАВОБОЛИЯ И СМУЩАВАНЕ НА РАБОТНИЯ ПРОЦЕС, АКО ЛИ НЕ ...

Със здраве Матеев и приеми думите ми открито, понеже загубих не малко време ЗА ДА ВИ ПОМОГНА ДА ПОДОБРИТЕ РАБОТАТА СИ!
            (А е истина, че ме раздразни ЕДНО нещо в цялата ситуация и това бяха твоите постове, където имаше намиране на вината във всички други, но не и във вас самите. А не е нормално така, не мислиш ли? НЕ СРИВЪТ МИНУТИ ПРЕДИ РАБОТАТА, НЕ НЕУДОБСТВОТО ПРЕД БРАТ МИ, ЧЕ СЪМ МУ ПРЕПОРЪЧАЛ БГ БРОКЕР, КОЙТО ЗА ВТОРИ ПОРЕДЕН МЕСЕЦ ГО ИЗДЪНВА ТОЧНО ПРЕДИ НОВИНИ, НЕ! ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРЕВЪЗМОГВА. НО ДА НЕ ЧУЕШ ТВЪРДИЯТ МЪЖКИ ГЛАС ОТ ДРУГАТА СТРАНА С УВЕРЕНИЕ ЗА ИЗБЯГВАНЕ НА ПОДОБНИ СРИВОВЕ ЗА НАПРЕД И ЕДНО ИЗВИНЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА, ЕЙ ТОВА АЗ НЕ МОЖАХ ДА ПОДМИНА Не знам дали ще ме разбереш... )

Лека нощ на всички и не сънувайте компромати на всеки километър)) !

Коментар

• STS Finance

Абсолютно.Колегата първо да види собствената си грешка (на брат му). Не виждам никаква неизрядност в СТС и не разбирам този български маниер за собствените пропуски и грешки да се обвинява някой друг.

Коментар

• STS Finance

И аз съм съгласен че е така само дето останаха едни съмнения щото липсваха обичайните промени в ограниченията, но вече всички знаем що е резервно IP и как се ползва. УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

Коментар

• STS Finance

Здравейте! Матеев е прав. Има резервен ИП. Какво искате повече. Успех на всички!

Коментар

• STS Finance

Здравей Cenzor,

Не става ясно защо толкова озлобено оплюваш СТС Финанс за днешното прекъсване на един от каналите за връзка към сървърите !!!!! Единственото обяснение е, че си служител или ръководител на конкурентна фирма и търсиш повод да извлечеш дивиденти от ситуация, която доказва не недостатък, а предимство на СТС Финанс.

Имам следните въпроси към тебе:
                    На кой друг български или чуждестранен брокер не му се е случвало прекъсване на връзката по независещи от него причини ???
                    Кой друг български брокер поддържа няколко едновременни доставчика, за да няма прекъсване на потока котировки ???
                    Кой друг български брокер предварително е публикувал аварийни IP адреси и предварително е инструктирал клиентите си какво да правят при прекъсване на връзката ???

Всъщност днешния инцидент доказа, че подготвеността на СТС Финанс за справяне с аварийни ситуации е на много по-високо ниво от тази на конкуренцията. Дефакто клиентите, които си бяха записали аварийните IP адреси, получиха достъп до сървъра броени секунди след прекъсването.

За всички останали, които все още не знаят аварийните IP адреси:
                    ЗАПИШЕТЕ СИ ГИ, ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ НЯМА ДА ВИ ПОТРЯБВАТ ПАК !!!!

За клиентите на други брокери:
                    Поискайте от тях информация имат ли аварийни IP адреси във втори доставчик. Ако имат - запишете си ги. Ако нямат - това означава, че отказоустойчивостта на системите им е на ниско ниво и при подобно прекъсване единствената алтернатива остават сделки по телефона (който най-вероятно ще дава заето, защото ще е претоварен).

Коментар

• turgovia

Исках да напиша че не стоя но съм пропуснал Не то

Коментар

• EUR/USD

от 200 години се стремят да имат силен USD

Коментар

• EUR/USD

do kolkoto si mislia az , US im se iska silen dolar ne znam za6to , oba4e ot druga strana v Evtopa mai iskat obratnoto taka 4e savetvam vsi4ki da vnimavat mnogo - koito imat pozicii , ako niamate iz4akate do utre sutrin
                          pojelavam na vsi4ki leka ve4er niama da pi6a pove4e gluposti tuk skoro
                          USPREH

Коментар

• EUR/USD

Момчета и момичета според мен ще видим 1,26- - на куково лято . При тези новини каквито имаше до тук от последните две седмици - в полза на долара и че не е изиграло почти нищо в посока надолу, според мен сме си яко за нагоре и то много нагоре , така че не се лъжете. На американците им трябва слаб долар и това си е истината. Ако са сигурни че ще поскъпва долара защо ще вдигат лихвата, защо не я оставят такава, а постоянно я вдигат - според мен това е защото има още негативизъм за преодоляване или с други думи са предвидили че има сериозна опасност долара да поевтинее и то сериозно т. е. 1,40++. За някои от Вас може и да е илюзия но това ще стане, може да е към края на годината, но ще бъде факт, а някои хора нека си се изказват че долара ще е 1,80 лв. по коледа.
                            С мнението си не ангажирам никого и пожелавам успех на всички !!!!!

Коментар

• EUR/USD

kogato sme v reinj ot 100-150 pipsa intraday e iako 6toto se pe4eli , no ako se svikne da se tyrguva postoianno bez da se iz4akva pazara za da se vidi na kade otiva e pagubno predpolagam vsi4ki go znaete

Коментар

• EUR/USD

a kolkoto i da ne mi se iska moje bi utre sutrin 6te sme na 1.2850-80 koeto e samo moe mnenie i ne iskam nikoi da se podvejda po nego , zatova niama da si liagam tazi ve4er

Коментар

Working...
                                X