IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• supertrader

Усещам назрява безсмислен спор Аз лично се опитвам да търгувам интрадей като се съобразявам с тренда, но за момента е мазало.

Коментар

• turgovia

viseneto po cial den pred PC to 6te ti donese sam o4ila s goliam diopter . pove4e 4eti i slagai stopove i targeti i tova e , ako si prav stava ako ne gubi6 - igraesh s 5-10 procenta ot smetkata - pri iasno izrazen trend moje da se riskuva / samo spored men sas nad 50 % / , no samo dokato ne se usamni6 , togava zatvariash na pe4alba i 4akash dokato vidish kakvo 6te stane !!!
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• supertrader

Никого не агитирам )Изразих мение и каво толкова те нерви не разбирам . Ако си нервен по добре не търгувай Само си пазя нервите и вися като прани гащи пред ПС то по цял ден , не се ядосвам че е прял нета ми за 2- 3 мин . и так нат . Не знам добре или зле се оправям но за 3 години не съм занулил нито една сметка дори напротив Разбира се всеки си търгува както си му отива . Разбрахме всички , че караш мерцедес :Р купен от печалбите от Форекс и от скалпиране на пазара )))

Коментар

• връх

Със сигурност няма да направи!!Дъно да - може и да направи!А може и пробив и вместо триъгълник фигурата ще е множествен връх - 3 броя връхчета.
          D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD

purvo 4akame danni v 9.00 , posle v 12.00 koeto e vajno , spored dannite koeto se 4akat 6te imame hodene iako na gore no 6te se vidi , li4no moito mnenie e 4e tribva da se zatvori na dobri niva, koito za sujalenie propusnah poradi lakomia dnes . a te sa za EUR/USD 1.2770-1.2785 i ot tam dylga sys stop pod 1.27 ili po to4no 1.2670-80, bezraboticata ia mahni tazi v na4aloto na meseca ne e mnogo merodavna !

Коментар

• kotaranko

Не агитирай и други да правят като теб , това че си се отказал да търгуваш -дей , е твоя грешка , защото дългосрочно е доста трудно , и понякога безсмислено.И ако не можеш да търгуваш краткосрочно , как ще се оправяш дългосрочно ?А разни прекъсвания са лоша работа , защото на някои места нета не им е спирал , камо ли тока , а тока не ти е проблем изобщо специално за ПС-то , ако разчиташ на мрежата лошо разбира се !И това , че в някакъв офис им спрял тока и компютрите им не работели !И тази валутна търговия която ще я въртиш по телевизията и като едно време , звучи като - Аз моя Москвич и за Мерцедес не бих го сменил - толкова съм доволен от него :-))).
              D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD

В 21.00 утре 12 - ти чакам събитие , но дали ще направи дъно или връх не знам !

Коментар

• kabel

kabela e za pokupka ot 1.8660-1.8680 koeto e veroiatno, predi da otide do 1.8750 1.8800 utre stop pod 1.8600

Коментар

• EUR/USD

moje i da otide do 1.2760 no kato go gledam dnes kak se dyrji moje bi niama da moje da probie 1.2780 koeto zna4i hodene nagore za korekcia utre kato otvori evropa , zavisi kakvo 6te stane v 3-6 sutrinta asia .az sam kus ot 1.2886 sas 100 k, tp. 1.2770 i stop 1.2840

Коментар

• EUR/USD , GBP/USD

do kasna azija 6te darja az,no predi da otvorjat evropeivite zatvarjam i 4akam da vidja na kade otivat ne6tata

Коментар

• re: Jinx: STS Finance

Относно Варчев имам сметка и там и имах ордер за къси който си потегли както му е реда надолу , но дори не съм разбрал , че са спирали работа . Като погледнах към 4. 30 всичко си бе наред . Отдавна се отказах да скалпирам пазара или да се правя на дейтрейдър и едно спиране на нета , тока или какво ли не , не ме касае толкова . Когато се е случвало да се налага да следя и няма нет пускам телетекста на ТВ . Там котировките са в реално време и ако човек знае пазара добре , само като го следи се ориентира чат пат графиките накъде вървят . Повечето големи спекуланти преди са търгували само по "лента" или ръчно начертани графики . Сега малко се разглезихме с тези програми и интернет
                        Токов удар и спиране на нета е имало не само в STS . Дори в офиса на жена ми който няма нищо общо с работата ни тук днес е нямало ток и нет доста време .

Коментар

• EUR/USD , GBP/USD

Днес ги обръщам вече 3 пъти но докога ли?

Коментар

• EUR/USD , USD/JPY

същата работа направих и аз,бях лонг от 2809 и на кабел 8739 но ги обърнах

Коментар

• EUR/USD , USD/JPY

az si darja kas eur/usd ot 1.2810
                              i az sam na tvoeto mneneie

Коментар

• EUR/USD , USD/JPY

Новини: скъсих EUR/USD от1,2795 и удължих USD/JPY от 105,76 ...

Вашите виждания могат да се различават и да са по- близо до истината!

Успех!

Коментар

Working...
                                X