If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
viseneto po cial den pred PC to 6te ti donese sam o4ila s goliam diopter . pove4e 4eti i slagai stopove i targeti i tova e , ako si prav stava ako ne gubi6 - igraesh s 5-10 procenta ot smetkata - pri iasno izrazen trend moje da se riskuva / samo spored men sas nad 50 % / , no samo dokato ne se usamni6 , togava zatvariash na pe4alba i 4akash dokato vidish kakvo 6te stane !!!
Никого не агитирам )Изразих мение и каво толкова те нерви не разбирам . Ако си нервен по добре не търгувай Само си пазя нервите и вися като прани гащи пред ПС то по цял ден , не се ядосвам че е прял нета ми за 2- 3 мин . и так нат . Не знам добре или зле се оправям но за 3 години не съм занулил нито една сметка дори напротив Разбира се всеки си търгува както си му отива . Разбрахме всички , че караш мерцедес :Р купен от печалбите от Форекс и от скалпиране на пазара )))
purvo 4akame danni v 9.00 , posle v 12.00 koeto e vajno , spored dannite koeto se 4akat 6te imame hodene iako na gore no 6te se vidi , li4no moito mnenie e 4e tribva da se zatvori na dobri niva, koito za sujalenie propusnah poradi lakomia dnes . a te sa za EUR/USD 1.2770-1.2785 i ot tam dylga sys stop pod 1.27 ili po to4no 1.2670-80, bezraboticata ia mahni tazi v na4aloto na meseca ne e mnogo merodavna !
Не агитирай и други да правят като теб , това че си се отказал да търгуваш -дей , е твоя грешка , защото дългосрочно е доста трудно , и понякога безсмислено.И ако не можеш да търгуваш краткосрочно , как ще се оправяш дългосрочно ?А разни прекъсвания са лоша работа , защото на някои места нета не им е спирал , камо ли тока , а тока не ти е проблем изобщо специално за ПС-то , ако разчиташ на мрежата лошо разбира се !И това , че в някакъв офис им спрял тока и компютрите им не работели !И тази валутна търговия която ще я въртиш по телевизията и като едно време , звучи като - Аз моя Москвич и за Мерцедес не бих го сменил - толкова съм доволен от него :-))).
moje i da otide do 1.2760 no kato go gledam dnes kak se dyrji moje bi niama da moje da probie 1.2780 koeto zna4i hodene nagore za korekcia utre kato otvori evropa , zavisi kakvo 6te stane v 3-6 sutrinta asia .az sam kus ot 1.2886 sas 100 k, tp. 1.2770 i stop 1.2840
Относно Варчев имам сметка и там и имах ордер за къси който си потегли както му е реда надолу , но дори не съм разбрал , че са спирали работа . Като погледнах към 4. 30 всичко си бе наред . Отдавна се отказах да скалпирам пазара или да се правя на дейтрейдър и едно спиране на нета , тока или какво ли не , не ме касае толкова . Когато се е случвало да се налага да следя и няма нет пускам телетекста на ТВ . Там котировките са в реално време и ако човек знае пазара добре , само като го следи се ориентира чат пат графиките накъде вървят . Повечето големи спекуланти преди са търгували само по "лента" или ръчно начертани графики . Сега малко се разглезихме с тези програми и интернет
Токов удар и спиране на нета е имало не само в STS . Дори в офиса на жена ми който няма нищо общо с работата ни тук днес е нямало ток и нет доста време .
Коментар