IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• STS Finance

Аз бях в 3.30 на стоматолог и съм пропуснал издънките ) - и май по-добре !
    Относно българските брокери - положението е ясно - не само с една класа са под външните
    но да не забравяме че знаем много добре условията им на търговия и това че никой никъде не носи отговорност е пак ясно - и го знаете , както го знам и аз но продължавам да ползвам БГ брокер.
    Мисля че вместо да се оплаквате из форумите по-добре си решете проблема
    Успех на всички - следва Азиатската сесия - Китай , йени незнам си какво

Коментар

• Drugi s MT

m13, ty

Коментар

• Drugi s MT

http://www.pk95.com/
        мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• STS Finance

СТС днес се изложиха!!! Повече няма да коментирам

Кажете, моля ви, кой друг предлага работа с MetaTrader в BG. Сериозно се замислям да ги напусна

Коментар

• STS Finance

DA SI VIDQL AZ DA OBIJDAM NQKOGO???????????????
            AMA NA MENE MI RABOTI GLAVATA I SAM NA PECHALBA I V JIVOTA I V BIZNESA, A TAKIVA KATO TEB DETO VMESTO DA SI OTVORQT OCHITE IDVAT I OBIJDAT DOBRO NE GI CHAKA!

PRAVI IM VQTAR SEGA, DA VIDIM UTRE S KAKVO SHTE TE SMACHKAT OSHTE PO ZDRAVO!
            NQMA ZNACHENIE KOY IM E PRECAKAL VRAZKATA, AZ KOMPROMATI NE TARSQ.

IZVINENIE OBACHE DALJAT NA KLIENTITE SI, A NE REV I OPRAVDANIQ, CHE BTK GI E PRECAKALO!!!!
            SHVASHTASH LI ILI OSHTE TI E TRUDNO ZA KAKVO IDE RECH????????????

MARIQNE, ZASHTO OSTAVQSH OTNOVO TAKIVA KATO TOZI DA IDVAT I DA RASQT OBIDI I PROSTASHKO POVEDENIE?
            Spored vas "maloumen kreten" li e brat mi, za tova che mu se e razvalila vrazkata s STS 3 min predi novinite, a toy e sednal 5 min predi tova na PC-to si???
            I STS ne daljat li izvinenie, na "maloumni kreteni" kato nego deto sa si otvorili smetka v STS???

KAK TAKA SHTE SE OPRAVDAVAT S BTK?????????????????????????
            KAKVO E ZADALJENIETO NA KLIENTA S BTK?????????????????????

Коментар

• STS Finance

Казах ви вече , че и други интернет доставчици в Габрово имаха сривове заради БТК (включително и моят, ама си минах през модем).Пък имам и сметка при друг брокер със wap- поддръжка. Така че никой не ви е виновен, ами помислете да сте подготвени при евентуални бъдещи сривове.

Коментар

• STS Finance

Така е. Не само СТС се издъниха днес. И на Варчев им се затри сървъра 5 минути преди новината и се появи 5-6 минути след това.

Коментар

• STS Finance

Бива ли толкова простотия да се изпише.
                  На БТК се скапа шибаната връзка това е истината.
                  Аз съм клиент на СТС (Реал, а не демо драскач), лично след мое запитване публикуваха на сайта си резервните адреси и 2 ри път ги пратиха след като веднаж ги бяха изпратили по вътрешната поща.
                  Моята интернет връзка през БТК също се скапа за няколко минути, в друг град съм,
                  но като се възстанови си сложих резервното IP и на следващата секунда бях On-Line.

СТС може да имат трески за дялане, може да не са идеалният брокер,
                  но в случея едвали великата конспирация е в ход срещу всички малоумни кретени, който не са си направили труда да си запишат резервните адреси.
                  Сигурно от СТС трябваше да наминат по домовете Ви и да ви сменят адресите )))

Оплачете се и псувайте БТК там определено има кого и за какво.

А най вече се оплаквайте от себе си, само че на кого ли?

Коментар

• STS Finance

EUR/$..kakvo se klatushka taka bezcelno......?......niakoi ima li ideia?

Коментар

• Novini

И моят посредник изчезна за половин час точно след новините !
                      Не успях да открия нова, но поне си бях открил малка печеливша предварително.

Коментар

• STS Finance

Днеска БЕШЕ ВРЪХ на ИЗЛАГАЦИЯТА.
                        Хвалят ВИ /СТС/ по форумите : били добри, били супер .................... и т.н.
                        А пък накрая ..................

Да се извините на клиентите щото има и други с Мета Трейдър и
                        3 ПИПСА СПРЕД за основните валутни двойки! 4 пипса за GBP/USD !
                        100 щатски долара минимален първоначален депозит!
                        От 0.5 % необходима ГАРАНЦИОННА СУМА ЗА ОТКРИТА ПОЗИЦИЯ (МАРДЖИН ДЕПОЗИТ)!
                        мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• STS Finance

a na nqkoi da mu napravi vpe4atlenie 4e dori obi4ainata zabranena zona predi novinite q nqma6e?
                          a i nali nqkolko dostav4ika na net imat STS?
                          kakvoto i da kajat trudno ste ubedqt klientite si 4e v tqh vina nqma!!!!!

Коментар

• STS Finance

Mateev, ti klientite na STS za balaci li gi imash???
                            Tova, che na vas vi se skapva vrazkata s klienta 3 min predi novinite SI E GAF OT VSQKADE!!!

TOVA E VASH GAF, NE NA BTK. IMAYTE DOBLESTA, KOGATO BARKATE, PONE DA POISKATE EDNO IZVINENIE OT KLIENTITE ZA SAZDADENITE GLAVOBOLIQ, A NE DA SE OPRAVDAVATE, CHE SHTE PUBLIKIVATE KAKVO VI E KAZALO BTK... AMA DRUGATA GODINA.

MATEEV, AKO BARKAM BARKAM ZA SEBE SI!
                            AKO SAM PRAV OBACHE... VSICHKI SME V OCHAKVANE.
                            TRAGVATE PO NAKLONENATA PLOSKOST. VNIMAVAYTE

Коментар

• eur

Абсолютно:

DJ White House, Congress Reopened; Small Plane Threat Ends

Коментар

• eur

niakva glupost e tva

Коментар

Working...
                                X