IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нов FOREX анализ

според моито скромно мнение е рано за 1.4
    Алигатора е доста отворен за надоло а и имаме пробив на фрактал за несходиящо движение на дневна
    а 1.268 ми се вижда но не и преди др. седмица за сега според мене корекцея до към 1.29 и после пак продавам

Коментар

• Нов FOREX анализ

Покупка на евро/долар от 1.2772

Коментар

• дълги

Момчета, нека не се оповаваме на разни очаквания и планове. Да отиграваме каквото става, а засега няма причина за дълга позиция, теста на 1,2730 е неизбежен според мен, имаме пробита тренд линия. Какво повече да ви кажа. ХХХ, пожелавам ти късмет с позицията!!! Моето мнение е, че обръщаме големия тренд.
        Работа и заплата?

Коментар

• дълги

supertrader, да ти кажа и на мен от известно време ми се върти в главата мисълта, че това засилване на долара е малко изкуствено и то след като все по-сериозно започна да се говори за юана. при един силен долар от една страна нещата могат да се позабавят , а от друга ако китай най-накрая започнат това което са планирали, отслабването му би ни откарало до нивата от около 1.30-1.32. представи си само какво би станало ако курса е 1.32 и китай започне да продава...отиваме в облаците...вчера само слуха за някакви изказвания раздвижиха пазара, което си е красноречив факт.
          в тази връзка, не мога да кажа дали фундамента е "СТЪКМИСТИКА" или не, но и днес най-вероятно ще видим отново изненади от щатите

Коментар

• EUR/$

target 1.288-1.29
            и от там 1.268 ш после и още по надоло
            внимаваите с дългите Е/Д
            това е лично мое мнение
            и не е претпоставка за търговия

Коментар

• EUR/$

target 1.288-1.29
              и от там 1.268 ш после и още по надоло
              внимаваите с дългите Е/Д
              това не е лично мое мнение

Коментар

• За Матеев и STS

Г-н Матеев,
                Нямам сметка при вас и не знам кой е прав във вчерашният ви спор. Искам да ви покажа как се решават подобни проблеми във FXCM, и какво точно означава клиентът винаги да е прав. Става въпрос за $25 с които бях неправилно глобен. Пействам е-майла ми до тях и техният отговор. След като им пратих е-майл, освен че ми отговориха, ми се обадиха два пъти по телефона да ми се извиняват.
                Не знам защо ви е толкова трудно в БГ да проумеете, че хората които се оплакват в този и други форуми плащат заплатите ви? Както се вижда от техният е-майл, те също не признават че са сгрешили, но отношението и крайният резултат са някак си по-различни.

Моят е-майл:

Sir,
                First of all, the primary mean of funding my account has not been through
                credit card. I have mostly funded my account through Web Checks.
                Second, I was never made aware that such charge would apply, since I checked
                the "Check" box on the withdrawal form. If there was no way to send me a
                regular check, you should have let me know, so I can decide what to do with
                MY MONEY, instead of you taking that decision for me.
                I demand that my $25 be refunded to me right away, and you should make your
                policy clearer.
                I have five accounts with your company, and throughout their existence I have
                moved over $300,000 through them, making you a lot of money in that period.
                If you think scamming me out of $25 is the better alternative for your
                company, then go ahead and keep them.
                I will surely take my business elsewhere - you are not the only broker, nor
                the best one.
                I will expect an answer ASAP.
                Thank you

Dear ....... (името ми),
                Thank you for your email regarding your recent withdrawal. I apologize for the confusion regarding this transaction and we will credit you the $25 withdrawal fee today.
                For future withdrawals, if you request a withdrawal within 10 business days of depositing money from a card, or if you have not traded the funds, FXCM must return the funds to the card. This is to prevent us from acting as a "cash advance" on the card.
                Your withdrawal was sent back on 05/10/05 and you should see it back on the card within 1-10 business days.
                FXCM is committed to offering clients excellent execution, easy accessibility, safety of funds, and the most exceptional customer service in the foreign exchange industry. If you have any questions or concerns, please feel free to contact us 24 hours a day. You can reach us via e-mail at sales@fxcm.com, via live chat from our website, or via phone at (212) 897-7660. You may also access our international toll-free numbers from this link: http://www.fxcm.com/contact-fxcm.jsp .

Kindest Regards,

Mandy Kaczmarek
                Forex Capital Markets, LLC
                32 Old Slip, 10th Floor
                Financial Square Building
                New York, NY 10005
                Tel: (212) 897-7660
                Fax: (212) 897-7669
                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• EUR/USD

Izvinqvam se,4e go pratih tolkova pyti!

Коментар

• EUR/USD

KOKO kakvo misli6,4e 6te stane s EUR/USD dnes?

Коментар

• прогнозките

прогнозките :

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                      http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• триъгълника - кабела

MA 200 daily 1.8662 ........не е затварял под нея от 20 окт 04....8665-80 е съпротива в момента за 8590..

а и защо да не го видим на 1.8215 ?!? шегувам се рабира се .. успех!

Коментар

• триъгълника - кабела

Очаквам да тествае дъното , 1.8590 и от там да върне нагоре.Но нали знаеш не ми харесва да съм праволинеен и да не заблудя някой.В случай , че стигне там ще купя колкото мога и ще затворя с малка загуба при положение , че пробие и там.Но не пробие ли ще я държа дълго до линията по върховете.Сега всъщност само следя и имам равни къси и дълги позиции.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• триъгълника - кабела

Какво му е на триъгалника не разбрах.

Коментар

• триъгълника - кабела

Не мисля , че е пробит а просто ще е с по-малко вълнички , няма да са 66 както бяха тръгнали да ги преброяват , затова дъното на 1.85хх си е дъно и то трябва да се пробие за да се получи много голям пробив.И не искам никой да се набутва , дори БОКО. .Макар да е от хората , които са причина форума да е в това състояние.И някой , някога беше писал че сме шепа хора занимаващи се с това нещо.Не вярвам в БГ да има брокер , който да може да издържи да не си прехвърля позиции навън и когато се губят пари , те заминават там откъдето идваше напоследък хубавия фундамент.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• EURUSD

Варна 2, звездите са излъгали един от двама ни

Аз съм дълъг от 1,2756 стоп 1,2730. Дори да пробием 1,2730 очаквам фейк и пак нагоре до края на деня и утре.

Успех

Коментар

X