Първоначално изпратено от invest1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИ ти даваше съвети даже.
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеДам, някой беше писал по-надолу, че за да инвестираш в злато трябва да имаш здрави нерви.
Е за да инвестираш в сребро нервите ти трябва да са от стоманаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнениехайййййдееее на пързалката в среброто...
и тва ако не е низходящ тренд
Е за да инвестираш в сребро нервите ти трябва да са от стомана
Коментар
-
Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнениеЕто ви прогноза днес $1580 close. И после да почерпитеИ стига се закачахте!
Коментар
-
И ти даваше съвети даже.
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАми те хубаво са ти казвалиМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолеги,
[B] Биковете там ми чертаха триъгълници, Фибоначи и т.н.....и ми казваха колко съм прост, че не виждам възходящия тренд....
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Не съм в детайли запознат с паричната политика на Beликобритания.... + там са зле с БВП-то....добре, че сега ревизираха нагоре БВП-то си за последното тримесечие. НО определно не го разбирам Британският паунд...т.ч. няма смисъл
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЩо не шортиш XAU/GBP ?
Мечият тренд тук,тепърва почва....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение2885 $ може да стане Злото през 2025-2028 .....
Мечият тренд тук,тепърва почва....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Колеги,
ПУКККККККККкккккккккккк-аме и при AUD/USD...
Скъсил съм Австралийския $, ама нещо останах сам там в темата и ми е скучно. Биковете избягаха, които ме обеждаваха, че там тренда е бичи...ама и там е вече 1-2 години Мечи тренд. Биковете там ми чертаха триъгълници, Фибоначи и т.н.....и ми казваха колко съм прост, че не виждам възходящия тренд....
Ама нещо сам останах там в темата за AUD/USD, никой вече не се появава там...Няма ли някой да дойде да ми прави там компания, да ми казва, че тренда е Бичи и че играя против тренда???Желаещи ???
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
2885 $ може да стане Злото през 2025-2028.
ама може...а дали ще стане ще видим след 15 години
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
...
Не падне ли под 1475 отиваме до 2885за по-малко от година ....
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЛорда,
хехехе... Доста скромно го даваш. На мен лично ми харесва твоята прогноза
.
Аз и 2-3 години само да пада ще ми хареса... искам да го видя това Зло под 1000 $. Е аз разбира се моите къси няма да ги държа толкова... Да изкарам 5000-10 000 $ и се махам)).
ей тва е да знаеш да пишеш и разбираш БЪЛГАРСКИ.
Шема, Зелето ти казва точно обратното - не очаква падане на златото за 5 години напред...
Ама ти как го разбираш си е твоя работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение......
Колко е нормалната продължителност средностатистическа на низходящите трендове на Суровините??? Някой може ли да каже (в години) ???
Second, a lot of the recent buyers of gold are speculators. “That's usually a worrisome sign,” he says. So Rogers isn’t buying or selling gold, though if it falls further, he says he will buy again.......
http://www.moneynews.com/StreetTalk/...2/14/id/490488
Не падне ли под 1475 отиваме до 2885за по-малко от година ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар