IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
    хайййййдееее на пързалката в среброто...
    и тва ако не е низходящ тренд
    Кво стана бе, инвестов? Май пързалката продължи само 10 минути? И сега... пак започват мъките за феновете на артишките?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      И ти даваше съвети даже .
      Не помня да съм съветвал някой директно но щом искаш съвети... - ако някой ти каже че си магаре - удри го, ако друг да ти го каже - замисли се, тртит път да ти кажат - купи си самар
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
        Дам, някой беше писал по-надолу, че за да инвестираш в злато трябва да имаш здрави нерви.
        Е за да инвестираш в сребро нервите ти трябва да са от стомана
        Сребро в косите, злато в джобовете и желязо в гащите
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
          хайййййдееее на пързалката в среброто...
          Дам, някой беше писал по-надолу, че за да инвестираш в злато трябва да имаш здрави нерви.
          Е за да инвестираш в сребро нервите ти трябва да са от стомана

Коментар

• хайййййдееее на пързалката в среброто...

Коментар

• За днес ако има силици да продължи ще се килнем до $1560 пък може и да тестваме $1550 все пак е важен ден с новини. Пробие ли ... всички са наясно, че отива коня у ряката За нагоре - сценарий няма, поне за сега!

Поздрави и успех в търговията!

Коментар

• Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
                Ето ви прогноза днес $1580 close. И после да почерпите И стига се закачахте!
                Брях, малко късно, но все пак някой трябва да почерпи

Коментар

• И ти даваше съвети даже .

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                  Ами те хубаво са ти казвали
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Колеги,

[B] Биковете там ми чертаха триъгълници, Фибоначи и т.н.....и ми казваха колко съм прост, че не виждам възходящия тренд ....
                    Ами те хубаво са ти казвали
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Не съм в детайли запознат с паричната политика на Beликобритания.... + там са зле с БВП-то....добре, че сега ревизираха нагоре БВП-то си за последното тримесечие. НО определно не го разбирам Британският паунд...т.ч. няма смисъл

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Що не шортиш XAU/GBP ?

Мечият тренд тук,тепърва почва....

Коментар

2885 $ може да стане Злото през 2025-2028 .....
                        Що не шортиш XAU/GBP ?

Мечият тренд тук,тепърва почва....
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Колеги,

ПУКККККККККкккккккккккк-аме и при AUD/USD...

Скъсил съм Австралийския $, ама нещо останах сам там в темата и ми е скучно. Биковете избягаха, които ме обеждаваха, че там тренда е бичи...ама и там е вече 1-2 години Мечи тренд. Биковете там ми чертаха триъгълници, Фибоначи и т.н.....и ми казваха колко съм прост, че не виждам възходящия тренд ....

Ама нещо сам останах там в темата за AUD/USD, никой вече не се появава там...Няма ли някой да дойде да ми прави там компания, да ми казва, че тренда е Бичи и че играя против тренда??? Желаещи ???

Коментар

• 2885 $ може да стане Злото през 2025-2028 .

ама може...а дали ще стане ще видим след 15 години

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

...

Не падне ли под 1475 отиваме до 2885 за по-малко от година ....

Коментар

Лорда,

хехехе... Доста скромно го даваш . На мен лично ми харесва твоята прогноза .

Аз и 2-3 години само да пада ще ми хареса... искам да го видя това Зло под 1000 $. Е аз разбира се моите къси няма да ги държа толкова... Да изкарам 5000-10 000 $ и се махам )).
                              Хи хи хи,

ей тва е да знаеш да пишеш и разбираш БЪЛГАРСКИ.

Шема, Зелето ти казва точно обратното - не очаква падане на златото за 5 години напред...
                              Ама ти как го разбираш си е твоя работа

Коментар

......
                                Колко е нормалната продължителност средностатистическа на низходящите трендове на Суровините??? Някой може ли да каже (в години) ???
                                ....First, the precious metal has appreciated for 12 years in a row. “Now, I don't know of any asset that has been up 12 years in a row without a down year, so that is worrisome,” Rogers notes. “It's overdue for a nice correction, so maybe we'll get it.”

Second, a lot of the recent buyers of gold are speculators. “That's usually a worrisome sign,” he says. So Rogers isn’t buying or selling gold, though if it falls further, he says he will buy again.......

http://www.moneynews.com/StreetTalk/...2/14/id/490488

Не падне ли под 1475 отиваме до 2885 за по-малко от година ....
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

X