IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 140$ за днеска надоле ТАТО казува стигат за златцето ??? или еше можно ???
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Значи правилен се оказа анализът на инвеститорите относно Златото, сформиран и утвърден през последните 100 години, който гласи :

"Златото обича да се качва по стълбите и да слиза с асансьора!"

ПУККККККККККкккккккккк!!!
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Ми що опитваш да хванеш ножа Аз доволен, с хедж на 90% докарах лев за няма и час
        Погледай малко резките движения в злато и плавните на платина. Смятам че при следващ тест на 1355 ще има отново добра възможност

Ама ай, че много се зазяпах, да не взема да се овътрям и аз при втори опит Много рядко търгувам злато
        Мамуне, не бях гледал изобщо големите графики при злото , седмичната и месечната, а платина не съм търгувал никога
        ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• на 1100 са големите стопове,
          не ми се верва да гръмнат,
          но ако и тва стане ...

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
            Ще ги загубиш, но ако хукнеш да ги продадеш сега, веднага. Иначе "загубата" към този момент ти е виртуална...
            Същото казваха и в началото на спада на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
              кипарисите си продават резервите
              Да така е и ще вземат м/у 2 - 3 милярда еур от него. а другите 20 откъде?
              ако затова златото пада заради тези 10 тона злато - това е най- смотаното нещо, и съжалявам че нямам свободни пари да закупя физическо преди да е стигнало 2000+ за ОЗ ..... карай

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                кипарисите си продават резервите
                Те поне знаят къде са им

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                  Чист балон си е 11 години се помпа, за три дни изгърмя
                  Ми що опитваш да хванеш ножа Аз доволен, с хедж на 90% докарах лев за няма и час
                  Погледай малко резките движения в злато и плавните на платина. Смятам че при следващ тест на 1355 ще има отново добра възможност

Ама ай, че много се зазяпах, да не взема да се овътрям и аз при втори опит Много рядко търгувам злато

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    В крайна сметка???

Балон ли е Златото ДА или НЕ?

ПУККККККкккккккккккккккккк!!!!
                    Чист балон си е 11 години се помпа, за три дни изгърмя

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Кофти. Мен не ме бръка толкова, щото аз основно - нумизматика.

Ама нищо - сбирай сухо - като стане на 890, почвай да пълниш още. Или избягай сега в Тавексът, превърти парите през някакви секси дивидентаджийски акции - и наесен, купувай отново на 1138 доларчета (напримерно).
                      Мойто тоже монетки, но съвременни - първата 2009 като се роди сина ми, после 2010,2011,2012 и 3бр. от 2013. Имам и 3 кюлчета по 100 г. Това с Тавекса не ми харесва, защото парите не ми трябват.

Коментар

• Пущам ордери купува 1370,60,50,40,35 х 1 oz през 10$ stop зона1316-1310 Ако и този път не стане няма да припарвам до златото ,ако стане цел 1500 -просто му трябва кУрекция това е трети последен опит

Коментар

• В крайна сметка???

Балон ли е Златото ДА или НЕ?

ПУККККККкккккккккккккккккк!!!!
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• кипарисите си продават резервите

Коментар

• Първоначално изпратено от dim4o Разгледай мнение
                              Съжалявам че спамя темата, но още 10 дена надолу по 100$ и златото става 380$ за ОЗ
                              съжелявам, че ще ти го кажа ама много си в грешка пък ако щеш спами и още 20 дена
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Напротив, РЕКОРДЬОР!!!

Само този актив може да падне за седмица с 20%, виж на имотите им трябваха 5 години за това!
                                Да бе да, я виж кво стана с биткойна

Коментар

Working...
                                X