If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи правилен се оказа анализът на инвеститорите относно Златото, сформиран и утвърден през последните 100 години, който гласи : "Златото обича да се качва по стълбите и да слиза с асансьора!"
Ми що опитваш да хванеш ножа Аз доволен, с хедж на 90% докарах лев за няма и час
Погледай малко резките движения в злато и плавните на платина. Смятам че при следващ тест на 1355 ще има отново добра възможност
Ама ай, че много се зазяпах, да не взема да се овътрям и аз при втори опит Много рядко търгувам злато
Мамуне, не бях гледал изобщо големите графики при злото , седмичната и месечната, а платина не съм търгувал никога
Да така е и ще вземат м/у 2 - 3 милярда еур от него. а другите 20 откъде?
ако затова златото пада заради тези 10 тона злато - това е най- смотаното нещо, и съжалявам че нямам свободни пари да закупя физическо преди да е стигнало 2000+ за ОЗ ..... карай
Чист балон си е 11 години се помпа, за три дни изгърмя
Ми що опитваш да хванеш ножа Аз доволен, с хедж на 90% докарах лев за няма и час
Погледай малко резките движения в злато и плавните на платина. Смятам че при следващ тест на 1355 ще има отново добра възможност
Ама ай, че много се зазяпах, да не взема да се овътрям и аз при втори опит Много рядко търгувам злато
Кофти. Мен не ме бръка толкова, щото аз основно - нумизматика.
Ама нищо - сбирай сухо - като стане на 890, почвай да пълниш още. Или избягай сега в Тавексът, превърти парите през някакви секси дивидентаджийски акции - и наесен, купувай отново на 1138 доларчета (напримерно).
Мойто тоже монетки, но съвременни - първата 2009 като се роди сина ми, после 2010,2011,2012 и 3бр. от 2013. Имам и 3 кюлчета по 100 г. Това с Тавекса не ми харесва, защото парите не ми трябват.
Пущам ордери купува 1370,60,50,40,35 х 1 oz през 10$ stop зона1316-1310 Ако и този път не стане няма да припарвам до златото ,ако стане цел 1500 -просто му трябва кУрекция това е трети последен опит
Коментар