IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Голямо ПУККККККККккккккканееееее....голямо нещо!!!

В крайна сметка Златото балон ли се оказа или не???
    Напротив, РЕКОРДЬОР!!!

Само този "актив" може да падне за седмица с 20%, виж на имотите им трябваха 5 години за това!

Само тъпагьози като И. Ч. , зомбирания с далекогледа, роднинските никове и цялата плеяда маринчовци не виждаха очевидното и разлайваха наляво-надясно как пълнят.
    Е сега напълниха ама гащите

Гледам и влашкия циганин много следи този пазар, явно и той се е набабанил там където батковците си вадят шпагите

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Долара е доста по-полезен - поне според мен де, аз не съм почитател на теорията на истинските пари. На мен ми харесват кинти, които мога да харча, кинти които не мога да харча не са кинти.

то какво да очакваме от някой който дели храната на банички и не-банички
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Изпълнимо е , но трябва и дупе и топки
        по моите тук трява да е лепенката на балона , и да следва рейдж м/у 1365/1440.
        Второто слизане до 1140 $ го оставям за след септември , да видим....

http://www.mql5.com/en/charts/168315...ev-finance-ltd

Коментар

• Съжалявам че спамя темата, но още 10 дена надолу по 100$ и златото става 380$ за ОЗ

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
            Когато пуснах тази тема преди 2 години, доста хора във форума ми се смееха
            Ама така като гледам прогнозата ми май ще се сбъдне (жалко че ликвидирах късите от 1800)
            Я да погледнем в архива за сравнение http://www.investor.bg/forum/showthr...12592&page=263
            Дам, само че под 760-800 няма да падне, на тия нива може да се купува смело, но никога не залагай всичко

Но пътя до там е дълъг, ще има много корекции и капани.
            Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

• Когато пуснах тази тема преди 2 години, доста хора във форума ми се смееха
              Ама така като гледам прогнозата ми май ще се сбъдне (жалко че ликвидирах късите от 1800)
              Я да погледнем в архива за сравнение http://www.investor.bg/forum/showthr...12592&page=263

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Аз ще купя на първо време 100% повече, но си чакам за начало 1310 долара/унцията. И разбира се, нищо няма да продам. Злато не се продава. Това е неприкосновен резерв! Само който може да си позволи да купи злато може да разбере това.
                Златото са мъртви пари. Погребани в някой сейф или шкаф и не носещи НИЩО. Особено ако не се продава.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinsa Разгледай мнение
                  Напълно си прав наивник, купуването при спад не е за пикльовци дето играят със стопове
                  Абе, то изобщо не е за пикльовци За това аз бягам 1377,50/ 1429

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                    Ще ги загубиш, но ако хукнеш да ги продадеш сега, веднага. Иначе "загубата" към този момент ти е виртуална, също като "печалбата" от късите на Шемата.
                    Чета тук и се смея - радват се разни демоджии, че падало златото. Това не е радост, а злорадство, но за какво? Единствените, които можем да се радваме сме тези, които купуваме редовно по малко и не продаваме, ето този месец например ще си купя с 20% повече за същите парички, затова и се радвам искренно. Всъщност това едва ли ще го проумеете, ама айде лаф да става.......
                    Аз ще купя на първо време 100% повече, но си чакам за начало 1310 долара/унцията. И разбира се, нищо няма да продам. Злато не се продава. Това е неприкосновен резерв! Само който може да си позволи да купи злато може да разбере това.

Коментар

Днес имам повод да опъна смукача. Не бях губил толкова пари за един ден
                      30 унции физическо налично злато по 120 долара/унция средна загуба... Тюх, тюх...
                      Кофти. Мен не ме бръка толкова, щото аз основно - нумизматика.

Ама нищо - сбирай сухо - като стане на 890, почвай да пълниш още. Или избягай сега в Тавексът, превърти парите през някакви секси дивидентаджийски акции - и наесен, купувай отново на 1138 доларчета (напримерно).
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        А теорията за падащите ножове знаеш ли я?
                        Напълно си прав наивник, купуването при спад не е за пикльовци дето играят със стопове
                        Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

30 унции физическо налично злато по 120 долара/унция средна загуба... Тюх, тюх...
                          Ще ги загубиш, но ако хукнеш да ги продадеш сега, веднага. Иначе "загубата" към този момент ти е виртуална, също като "печалбата" от късите на Шемата.
                          Чета тук и се смея - радват се разни демоджии, че падало златото. Това не е радост, а злорадство, но за какво? Единствените, които можем да се радваме сме тези, които купуваме редовно по малко и не продаваме, ето този месец например ще си купя с 20% повече за същите парички, затова и се радвам искренно. Всъщност това едва ли ще го проумеете, ама айде лаф да става.......

Коментар

Не се притеснявай, това означава че покупателната стойност на парите се е увеличила доста, поне с едно 20% минимум. Какво по добро от това да можеш да си купиш с заплатата 4 ОЗ вместо 1 ОЗ

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Значи има само едни истински пари - златото, защото грам злато винаги ще струва колкото грам злато.

Долара, еврото всичкото хартиен боклук не струва нищо, защото могат да го печатат колкото си искат. А злато не може да се печата. За това никога 1 грам злато няма да струва все едни и същи единици от долари, евро и така нататък боклуци.

Сега отново 1 гр злато струва точно колкото 1 гр. злато. Странното е и че 1 долар пак струва точно 1 долар. Но това е само заради лошия ФЕД, който подържа че 1 долар ще струва 1 долар.
                              Равновесието - ного мъдро казано. И аз това повтарям, ама няма кой да разбере, самото заглавие на темата го показва. Странно е дори да се говори, че жлътото може да е балон или нещо такова. Златцето е небалон, беше небалон и няма как да стане балон.

А доларът навремето е струвал определено количество златце, както и всички пари на света. От времето на негодникът Никсънов, 1 долар струва 1 долар. То вече не може да се рече и че това - хартия, щото те ги правят електронни парите, а там дори няма нужда от разходи за печатане. С тия "пари" дето съществуват само в компютрите, историята ще стане толкова грозна (отстрана на мошшшеническите правителства), че направо не ми се мисли. А и златото няма как да се връне на бял кон без световна финансова деноминация, просто защото е твърде малко - то само дълговете на щатите (външни и вътрешни) струват 20 пъти повече от всичкото златце на земята).
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Днес имам повод да опъна смукача. Не бях губил толкова пари за един ден

Коментар

Working...
                                X