IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vinsa Разгледай мнение
    Не пич ама ще ти кажа теорията за спекулата - купувай при спад, продавай при покачване
    Това не е на спекулата, а на всеки умен инвеститор.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
      Седя и си мисля какво нещо е живота.... И не знам защо се сещам за Схемата и си мисля, че няма начин да не го обладават едни смесени чувства. Хем се кефи, че извади печалба от късите позиции, хем няма начин да не щрака с калкулатора и да не псува: "Деааа, майка му... ако не бях бързал да затварям...."
      Споко той е на още 100къси на 1400, нали се беше изказал че дълги няма да пуска- не го мислете него

Коментар

Туй са глупости мен, златото е също толкова безполезно колкото и долара
        Долара е доста по-полезен - поне според мен де, аз не съм почитател на теорията на истинските пари. На мен ми харесват кинти, които мога да харча, кинти които не мога да харча не са кинти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Значи има само едни истински пари - златото, защото грам злато винаги ще струва колкото грам злато.

Долара, еврото всичкото хартиен боклук не струва нищо, защото могат да го печатат колкото си искат. А злато не може да се печата. За това никога 1 грам злато няма да струва все едни и същи единици от долари, евро и така нататък боклуци.

Сега отново 1 гр злато струва точно колкото 1 гр. злато. Странното е и че 1 долар пак струва точно 1 долар. Но това е само заради лошия ФЕД, който подържа че 1 долар ще струва 1 долар.
          Туй са глупости мен, златото е също толкова безполезно колкото и долара
          Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Може ли пак да ми кажете теорията за "истинските пари"?
            Значи има само едни истински пари - златото, защото грам злато винаги ще струва колкото грам злато.

Долара, еврото всичкото хартиен боклук не струва нищо, защото могат да го печатат колкото си искат. А злато не може да се печата. За това никога 1 грам злато няма да струва все едни и същи единици от долари, евро и така нататък боклуци.

Сега отново 1 гр злато струва точно колкото 1 гр. злато. Странното е и че 1 долар пак струва точно 1 долар. Но това е само заради лошия ФЕД, който подържа че 1 долар ще струва 1 долар.

Коментар

Не пич ама ще ти кажа теорията за спекулата - купувай при спад, продавай при покачване
              А теорията за падащите ножове знаеш ли я?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Може ли пак да ми кажете теорията за "истинските пари"?

Коментар

• Може ли пак да ми кажете теорията за "истинските пари"?

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    Подкрепа има на около 1000 -1032$ за златцето на монтли графика тренд линийката и на около 11-12 $ за сребърцето пак на монтли да се гледа
                    Пич ти си за очила, щом само тая подкрепа виждаш

Коментар

• Седя и си мисля какво нещо е живота.... И не знам защо се сещам за Схемата и си мисля, че няма начин да не го обладават едни смесени чувства. Хем се кефи, че извади печалба от късите позиции, хем няма начин да не щрака с калкулатора и да не псува: "Деааа, майка му... ако не бях бързал да затварям...."

Коментар

• Подкрепа има на около 1000 -1032$ за златцето на монтли графика тренд линийката и на около 11-12 $ за сребърцето пак на монтли да се гледа
                        Last edited by ТАТО; 15.04.2013, 19:06.
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Нормално е при пробив на такава силна подкрепа каквато се беше заформила на около 26$ при среброто (тройно-четворно дъно), да има мощен пробив, но не бързайте да оценявате на 5$ още.
                          Преди да достигне 20 със сигурност ще им силна корекция нагоре.

Коментар

• След това ще се почне паниката от ЕТФ те. Там поръчките за обратно ще се отразят с два три дена закъснение, и ще се почне и от тях яко продажби, които пак ще задействат паниката.

Коментар

• До сега горяха необявени и обявени стопове в Азия и Европа сега почват в Америка направо на сериозен минус. Там като преглътнат паниката може и да се спре пързалката, поне до като отново отворят в Азия.

Коментар

• Графиката почва да прилича на Софикса като разпънеш на макс .

http://www.investor.bg/indexes/index/235/17.html

Коментар

Working...
                                X