If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зависи кого питаш Ако питаш златопукачката ще е надолу ако питаш мастера ще е нагоре
Какво ще купуваш физика хартия или ще скъсяваш хоризонт цел
предпазване от инфлация инвестиция или спекула и още куп други въпроси като отговориш ми звънни да ти ги разясня нещата
Между другото къде е Златопукачката да не се е гътнала
Не, премести се в друга тема заради скорошния ръстттттттттттттттттттт
каква е прогнозата на златото още надолу или нагоре
Зависи кого питаш Ако питаш златопукачката ще е надолу ако питаш мастера ще е нагоре
Какво ще купуваш физика хартия или ще скъсяваш хоризонт цел
предпазване от инфлация инвестиция или спекула и още куп други въпроси като отговориш ми звънни да ти ги разясня нещата
Между другото къде е Златопукачката да не се е гътнала
Аз мислех наистина да те почерпя една бутилка Уиски ако изкарам над 5000 $ от късото Злато, а ти изведнъж почваш да се заяждаш и да пишеш щуротии!!! Направо съм изненадан. Мислих, че си културен човек!
Ау извинявай това е било адресирано за друг добре че ме поправи сега ще оправиме грешката сори
Аз мислех наистина да те почерпя една бутилка Уиски ако изкарам над 5000 $ от късото Злато, а ти изведнъж почваш да се заяждаш и да пишеш щуротии!!! Направо съм изненадан. Мислих, че си културен човек!
Ще го уплашиш по внимателно със заклинанията мантрите имаш още време да разкараш късите даже може да добавиш някой долар виртуален реален през оная работа ми е но внимавай да не те изненада отзад пак това злато макар и да имаш вече опит, а болката от преди още не те е напуснала май
Коментар