IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Muller,

Нека да направя 5000-10 000 $ печалба от последната позиция от 50 къси и ще те почерпя. Как искаш да те почерпя???

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Ама ти няма ли да почерпиш накрая виж какви движения прави от късите стана милионер ама ще те урочасам накрая и се сърди на себе си сам
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Лорда,

хехехе... Доста скромно го даваш . На мен лично ми харесва твоята прогноза .

Аз и 2-3 години само да пада ще ми хареса... искам да го видя това Зло под 1000 $. Е аз разбира се моите къси няма да ги държа толкова... Да изкарам 5000-10 000 $ и се махам )).

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение

Много се сурна това зло, ама аз съм оптимист и си мисля, че няма да пада повече от пет години занапред, ако ще и да се скарам със Схемата
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        ......затова казвам златото е политически инструмент и техническите анализи и прочие не стават чеп за зеле .......
        new ‘Cold War’ is the ‘Gold War’

BTW: ако има нещо, което златото не е, не е за хора със слаби сърца

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Темата на Злото станала доста активна .

ПУКккккккккккккккккккккккк!!!
          Ама ти няма ли да почерпиш накрая виж какви движения прави от късите стана милионер ама ще те урочасам накрая и се сърди на себе си сам

Коментар

не се цупи
            Не се цупя - отегчавам се.

Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
              НЕ съм нерФен. Моя кенеф няма да ти го продам и за кехлибарената стая
              Това ви е проблема на Фас купувачЕте, никой не ви дава еФтинко
              Там ти е проблема, че не разпознаваш кой е купувач. Аз не съм купувач от половин година, а ти си фантазирай - хората ти го казаха - ще живееш по-дълго.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Казах, че Бен подкрепи златото на 1500, че ще рейнджи, но в близките 3-6 месеца не го виждам над 1700. Но определено съм по-скоро мечи настроен и трябва да се продават ралитата. Т.е. по-вероятно е златото да пробие 1500, отколкото 1700.

Но ако толкова ти се заяжда - аз нямам проблем. Търговията ми не зависи от този форум.
                Ама защо да се заяждам в момента провеждаме дебат чудесно е че печелиш пари от търговията на капиталовите пазари, но днес не обсъждаме нещо друго а точно твоето твърдение за политиката на централните банки на така наречените старани като Великобритания Швейцария итн. защити тезата си че те са далновидни с продажбата си на злато. отговор не чакам и не се цупи

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                  Що така нервно бе?
                  Що си разстроен?

Аи опитай да продадеш само канижела на панеляка...
                  Докато умните може да имат 5 кила злато, ама ще продадат 5 грама за кенеф в панеляк. Ама и това е много, ама нал си наш чиляк от форумО
                  НЕ съм нерФен. Моя кенеф няма да ти го продам и за кехлибарената стая
                  Това ви е проблема на Фас купувачЕте, никой не ви дава еФтинко

Коментар

А това какво е според теб раково болни Любойле:

Жалко, че си опрял до химио, според мен и лъчио няма да ти помогне
                    Аз има какво да прехвърля на децата си ама ти, мале, мале, колко ли ще те псуват защо си ги създавал?!
                    Що така нервно бе?
                    Що си разстроен?

Аи опитай да продадеш само канижела на панеляка...
                    Докато умните може да имат 5 кила злато, ама ще продадат 5 грама за кенеф в панеляк. Ама и това е много, ама нал си наш чиляк от форумО

Коментар

А не е така ти предпложи какво ще каже брадатият козел и как ще отриагира пазара на думите му ама карай преди малко каза че развитите страни са далновидни защото продават а аз оспорих твоето твърдение с факти които са неоспорими така ли е
                      Казах, че Бен подкрепи златото на 1500, че ще рейнджи, но в близките 3-6 месеца не го виждам над 1700. Но определено съм по-скоро мечи настроен и трябва да се продават ралитата. Т.е. по-вероятно е златото да пробие 1500, отколкото 1700.

Но ако толкова ти се заяжда - аз нямам проблем. Търговията ми не зависи от този форум.

Коментар

Има и на всичкото отгоре има доходност, за разлика от златото.

Нарича се Американски държавен дълг.
                        Съгласен съм. Американският държавен дълг е от сигурен ПО! Расте ли, расте и го покриват с новонапечатани $. Накрая да не се окаже, че дават само много хартия с малко стойност? Дето се казваше, обаче: " На вкус и цвет, товарищей нет." То затова е интересно.

Коментар

• Леле-мале - тук взехте да се обиждате на карциноми.

Коментар

Завчера казах нещо, но и намекнах, че ще има второ изказване - вчера.
                            Погледни поста ми от 16.55 ч. вчера - 5 минути преди изказването на Бен. После нищо не съм писал за цените, защото ме ядосахте. И май беше точно ти.

Моля те да не ми вкарваш думи в устата.
                            А не е така ти предпложи какво ще каже брадатият козел и как ще отриагира пазара на думите му ама карай преди малко каза че развитите страни са далновидни защото продават а аз оспорих твоето твърдение с факти които са неоспорими така ли е

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Буха ха ха,
                              кво 1 грамче ве?
                              Тука става въпрос, че може да си делиш злато за 100К както си искаш, ама един панеляк не можеш му продадеш само кенефа ако имаш рак и ти трябва химио...

А това какво е според теб раково болни Любойле:

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                              + 1

За съжаление вече не е както преди 20 г. - първо трябва да изкараш парите (което е важно) - но второ (което е и по-важно в наши дни) да мислиш как да ги ЗАПАЗИШ!!!

Златото - за разлика от имотите - е ДЕЛИМО!!!
                              Ако имаш 100 гр. - можеш да продадеш 1 гр., 2 гр. 10 гр. или 15,8 гр. - и цената ще е горе/долу една и съща за грам
                              А ако имаш имот (апартамент, земя или къща) ако тръгнеш да продаваш - стая, 1/2 парцел или етаж - ЦЕНАТА ПАДА в ПЪТИ!!!
                              Жалко, че си опрял до химио, според мен и лъчио няма да ти помогне
                              Аз има какво да прехвърля на децата си ама ти, мале, мале, колко ли ще те псуват защо си ги създавал?!

Коментар

Или някой от централните гробища, там повечето си имат последен дом, ама златото им обикновено е повод за последни гости
                                Пич, златото има стойност само на тази планета. Дори и тук тя е противоричива...

Коментар

Working...
                                X