IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Споко бе, дали не съм прочел, това ми е най-Фашнада тема след имотята. Прочетох, че един каиж като дебя си ги дели по грамче. Бухахахаххахаха, представяш ли си за какъв мизерник става въпрос като депе
    Буха ха ха,
    кво 1 грамче ве?
    Тука става въпрос, че може да си делиш злато за 100К както си искаш, ама един панеляк не можеш му продадеш само кенефа ако имаш рак и ти трябва химио...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Пичове, ако някой от космоса ви чуе как възхвалявате златото, сигурно ще умре от смях.
      Или някой от централните гробища, там повечето си имат последен дом, ама златото им обикновено е повод за последни гости

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
        Спомням си аз едни развиващи се дето им идваха, идеи да търгуват срещу злато. Не щяха валутата на развитите. Да не вземат, като надминат развитите и съберат достатъчно сила, да откажат $ и подобните. Ще стане весело.
        А и както казваш, това са излишъци и се влагат в нещо със стойност, което си е субективна преценка. Ако се разменят ролите излишъците пак ще трябва да се влагат в нещо. Може и да измислят друго, но засега си е все златото. Ама има ли нещо сигурно на тоя свят?
        Има и на всичкото отгоре има доходност, за разлика от златото.

Нарича се Американски държавен дълг.

Коментар

Ха ха ха,

ей песимистичното подсъзнание за какво си мисли.
          А бе вземи да прочетеш малко по надолу за какво деление става дума бре! Не да го делиш с някого, да да можеш да продаваш колкото искаш, а не като панелята - да продадеш една стая, да продадеш кенефа, да продадеш канижела...
          Буха ха ха
          Споко бе, дали не съм прочел, това ми е най-Фашнада тема след имотята. Прочетох, че един каиж като дебя си ги дели по грамче. Бухахахаххахаха, представяш ли си за какъв мизерник става въпрос като депе

Коментар

• Пичове, ако някой от космоса ви чуе как възхвалявате златото, сигурно ще умре от смях.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Това е друга много сериозна заблуда.
              Злато трупат ЦБ на държавите с търговски излишъци - Китай, Индия, Корея, Чили и т.н.

ЦБ на развитите икономики продават нетно.
              Историята показва, че в крайна сметка развиващите се винаги са прецакани от развитите.
              Спомням си аз едни развиващи се дето им идваха, идеи да търгуват срещу злато. Не щяха валутата на развитите. Да не вземат, като надминат развитите и съберат достатъчно сила, да откажат $ и подобните. Ще стане весело.
              А и както казваш, това са излишъци и се влагат в нещо със стойност, което си е субективна преценка. Ако се разменят ролите излишъците пак ще трябва да се влагат в нещо. Може и да измислят друго, но засега си е все златото. Ама има ли нещо сигурно на тоя свят?

Коментар

Ти си го дели с който искаш, аз деля само на едно
                Нито един панел не е паднал, ама паднало ЗЛО - БОЛ
                Ха ха ха,

ей песимистичното подсъзнание за какво си мисли.
                А бе вземи да прочетеш малко по надолу за какво деление става дума бре! Не да го делиш с някого, да да можеш да продаваш колкото искаш, а не като панелята - да продадеш една стая, да продадеш кенефа, да продадеш канижела...
                Буха ха ха

Коментар

Панелът може да се срине, ама златото не!!!
                  Продавай панелките докато е време и купувай злато. Ще можеш и да го делиш когато искаш...
                  Ти си го дели с който искаш, аз деля само на едно
                  Нито един панел не е паднал, ама паднало ЗЛО - БОЛ

Коментар

Много се сурна това зло, ама аз съм оптимист и си мисля, че няма да пада повече от пет години занапред, ако ще и да се скарам със Схемата
                    Панелът може да се срине, ама златото не!!!
                    Продавай панелките докато е време и купувай злато. Ще можеш и да го делиш когато искаш...

Коментар

• 1 577,30 Много нанадолна суровина!!!

Много се сурна това зло, ама аз съм оптимист и си мисля, че няма да пада повече от пет години занапред, ако ще и да се скарам със Схемата

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                        ти вчера очакваше от брадатият козел да подкрепи със своето изказване пазара на злато пък виж какво стана
                        Завчера казах нещо, но и намекнах, че ще има второ изказване - вчера.
                        Погледни поста ми от 16.55 ч. вчера - 5 минути преди изказването на Бен. После нищо не съм писал за цените, защото ме ядосахте. И май беше точно ти.

Моля те да не ми вкарваш думи в устата.

Коментар

• На низходящият тренд почти се изпълни 1 година и 6 месеца.

Колко е нормалната продължителност средностатистическа на низходящите трендове на Суровините??? Някой може ли да каже (в години) ???
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Темата на Злото станала доста активна .

ПУКккккккккккккккккккккккк!!!
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Това е друга много сериозна заблуда.
                              Злато трупат ЦБ на държавите с търговски излишъци - Китай, Индия, Корея, Чили и т.н.

ЦБ на развитите икономики продават нетно.
                              Историята показва, че в крайна сметка развиващите се винаги са прецакани от развитите.
                              Да ама как ще обясниш развитата държава Британия с министър председател Гордън Браун които продадоха на 280-300 или в тия граници далновидност да не говориме за шнейцарците дето и те продъниха резерва си на дъното па голямо дъно от това няма затова казвам златото е политически инструмент и техническите анализи и прочие не стават чеп за зеле ти вчера очакваше от брадатият козел да подкрепи със своето изказване пазара на злато пък виж какво стана

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Пак ти се присънват розови сънища... Къде видя падащо злато?

Що се отнася до яденето, за него трябва да се бачка. Не става само с покупки на падащи имоти или на падащи акции!

Именно защото бачкам нямам никакво намерение да оставя някой да ми бърка в джоба от растояние чрез инфлация като печата пари или чрез измислени акции. Ето защо това което съм изработил веднага го превръщам в злато, сребро и биткойн!
                                А така. Кажи им го в очите на всички.
                                Хънта-мънта при тебе нема.

Коментар

Working...
                                X