st10, точно за изявления от този род ставаше въпрос в предишните ми постове относно качествто на форума. нека ги избягваме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановЗдравейте Спекуланти.
Според мен продажбите в EUR/CHF от нива 1.6540/60 със Стоп над 1.6630/50 и цели под 1.6370 в средносрочен период (до 2 седмици) са с доста големи перспективи, а двойката е най-ниско рисковата за търговия.Тук могат да се изявяват на воля всички последователи на системата на мартингейл,както и тези които търгуват интрадей, средносрочно и дългосрочно.
Успех на всички Спекуланти.
Браво Пешо , кога спряхме с платените репортажчета
Коментар
� -
Здравейте Спекуланти.
Според мен продажбите в EUR/CHF от нива 1.6540/60 със Стоп над 1.6630/50 и цели под 1.6370 в средносрочен период (до 2 седмици) са с доста големи перспективи, а двойката е най-ниско рисковата за търговия.Тук могат да се изявяват на воля всички последователи на системата на мартингейл,както и тези които търгуват интрадей, средносрочно и дългосрочно.
Успех на всички Спекуланти.
Коментар
� -
световна класация
евала на колегата прослави България дано запази същия резултат
http://www.worldtopinvestor.com/pub/rankings#
Коментар
� -
Първоначално изпратено от riderПървоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от rider
Коя е "нормата" на USDJPY?
Ама първо погледни внимателно дневна, седмична и месечна.
Успех.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от rider
Коя е "нормата" на USDJPY?
Ама първо погледни внимателно дневна, седмична и месечна.
Успех.
Коментар
� -
индекса на долара не включва само долар/йен все пак...а пък и всяка валута си има собствено тегло, като стана дума за това ми е интересно точно какви са теглата на отделните валути в индекса, няма време сега да търся, но някой ако знае или може бързо да намери моля да сподели.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от riderПървоначално изпратено от st10Тук искам да изразя едно мнение , което е добър повод за коментар "Защо нямаме силно импулсно движение от върха".
Защото масово се затвориха дълги на 1,3363 преди Нова година.Защото масово се затвориха дълги на 1,33 след Нова година и защото останалите малко дълги се затвориха на 1,3680 през Април.Така че в момента някой яко купуват за към 1,42 , но повечето още чакат корекция на 1,3680 за да напълнят дисагите без да гледат
очевадни неща като йената и франка , който са 12 фигури под нормата.Мислите ли че могат да паднат още 12 ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от st10Тук искам да изразя едно мнение , което е добър повод за коментар "Защо нямаме силно импулсно движение от върха".
Защото масово се затвориха дълги на 1,3363 преди Нова година.Защото масово се затвориха дълги на 1,33 след Нова година и защото останалите малко дълги се затвориха на 1,3680 през Април.Така че в момента някой яко купуват за към 1,42 , но повечето още чакат корекция на 1,3680 за да напълнят дисагите без да гледат
очевадни неща като йената и франка , който са 12 фигури под нормата.Мислите ли че могат да паднат още 12 ?
Коментар
�
Коментар