Дълга GBP/USD 1,9688 до 1,9742
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Niki_ChepelBuy e/$ tekusto cel 1.3540 stop 1.3420
KKabel buy tekusto cel 1..9800/50 bez stop za sega.
Uspeh !!!
аз лично 1.3460 смятам да си добавя в късата.Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от steve_bgмда ....и на Кувейт му писна вече от долара...следващия, моля..
ааааааах! азиатския маркет не му пука обаче, пердаха по йената ще продължи ...
какво ще го правим кабела днес...ако наистина 30% от британците пазаруват в NY...ми за да спестят пари!!...хахаха!!!...а не че нямат пари за да ги харчат...мисля че М4 по моя прогноза ще бъде по-голям от очакванията..да се готвим за ВоЕ за 5.75%...което говори ниво най-малко 1.9850...да видим...ако е така влизам при първата ретракция дълга с най-малко 50 pips печалба....
канадеца има още да реже квитанции на долара..........
нормално..... в Нигерия пак тупалки тая сутрин.Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Re: AUD/USD
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от dinobotЗдравейте спекуланти. Има ли някой на същото мнение като мен за днес за опит на AUD/USD на ниво 0.8185?
Благодаря предварително.
Успешна и много профитна седмица. Да Ви върви като по-вода!
:-)
Мойте 2 стинки
и аз така мисля, по-скоро американеца да поскъпне, отколкото кенгурото да поевтинее, но това в американската сесия
и от мен още 2 с'тинки
Коментар
-
Re: AUD/USD
Първоначално изпратено от dinobotЗдравейте спекуланти. Има ли някой на същото мнение като мен за днес за опит на AUD/USD на ниво 0.8185?
Благодаря предварително.
Успешна и много профитна седмица. Да Ви върви като по-вода!
:-)
Мойте 2 стинки
Коментар
-
Re: steve_bg
Първоначално изпратено от steve_bgПървоначално изпратено от supertraderЕто ти сигнал да купуваш долари , по добър от този няма. Нали това е целта някой да им продаде евтино нещо и те после да го направят скъпо и да му го продадат обратно но на друга вече цена:-)
при другите двойки опитай се да го удължиш - това носи повече риск отколкото шанс за печалбаБезплатен обяд няма!
Коментар
Коментар