IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dinobot
    Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
    Първоначално изпратено от blqblq
    Форексов, вярно е, че много падна нивото тук (то кога ли е било ок...?!?), но пък и разрешението е лесно... просто няма да се пише и всеки се спасява както може.
    Аз пък не съм съгласен че това е решението, защото най-лесно е да спреш да пишеш или пък да пишеш простотии. По-склонен съм да вярвам в natural selection не мога да го възпроизведа точно на БГ. т.е. нека се пише добре, добър тон, обосновани мнения, без да се караме, обиждаме присмиваме и ако не обръщаме внимание на тези които се заяждат и сяалят нивото, те сами ще видят че няма смисъл от това което пишат и ще спрат така форумът или по-точно участниците ще си наложат сами определена етика, етикет, поносимост, тон, лексика, начин на писане и споделяне на идеи. Това е пътя, защото ако всички кажем: нивото падна махам се...само губим, никой нищо няма да прави за да се върне нивото и какво става...няма обмяна на мнения, няма развитие, няма нищо само простотия, простотия по другите форуми има достатъчно...Решението е всички да се стегнем и да си изградим етикет и етика и най-важното - да не се обръща секунда внимание на мненията излизащи извън етичното поведение (а именно обиди, нападания, присмивания...) бля бля и форексов мнения от сорта там за ксерокса и форекса също според мен са от тези които трябва да се пренебрегват...за да се оправи форумът всеки трябва да си поправи поведението и отношението (и аз в това число) това, което си направим сами няма кой друг да ни го направи! няколко пъти съм призовавал за толерантност и всичките неща за които говоря по-горе, но никой не им обръща внимани...затова и нивото е такова и свестните търговци бягат...кукувицата избяга...коко не го мяркаме...бнайт...дон карлос...и други от миналото и настоящето. Това е моят призив! Аз искам по-добър форум, а вие?

Браво абсолютно ЗА!
    Браво! Абсолютно безсмислено!!!
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
      Първоначално изпратено от blqblq
      Форексов, вярно е, че много падна нивото тук (то кога ли е било ок...?!?), но пък и разрешението е лесно... просто няма да се пише и всеки се спасява както може.
      Аз пък не съм съгласен че това е решението, защото най-лесно е да спреш да пишеш или пък да пишеш простотии. По-склонен съм да вярвам в natural selection не мога да го възпроизведа точно на БГ. т.е. нека се пише добре, добър тон, обосновани мнения, без да се караме, обиждаме присмиваме и ако не обръщаме внимание на тези които се заяждат и сяалят нивото, те сами ще видят че няма смисъл от това което пишат и ще спрат така форумът или по-точно участниците ще си наложат сами определена етика, етикет, поносимост, тон, лексика, начин на писане и споделяне на идеи. Това е пътя, защото ако всички кажем: нивото падна махам се...само губим, никой нищо няма да прави за да се върне нивото и какво става...няма обмяна на мнения, няма развитие, няма нищо само простотия, простотия по другите форуми има достатъчно...Решението е всички да се стегнем и да си изградим етикет и етика и най-важното - да не се обръща секунда внимание на мненията излизащи извън етичното поведение (а именно обиди, нападания, присмивания...) бля бля и форексов мнения от сорта там за ксерокса и форекса също според мен са от тези които трябва да се пренебрегват...за да се оправи форумът всеки трябва да си поправи поведението и отношението (и аз в това число) това, което си направим сами няма кой друг да ни го направи! няколко пъти съм призовавал за толерантност и всичките неща за които говоря по-горе, но никой не им обръща внимани...затова и нивото е такова и свестните търговци бягат...кукувицата избяга...коко не го мяркаме...бнайт...дон карлос...и други от миналото и настоящето. Това е моят призив! Аз искам по-добър форум, а вие?

Браво абсолютно ЗА!

Коментар

• EUR/USD

Продавам при пробив на 1.3428 и стоп на 1.3475 за 1.3274 (Kijun-sen weekly chart and 50% fibo 1.2876 - 1.3681)
        Добавяне при седмично затваряне под 1.3400!!!
        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• the fan*...мерси

Коментар

• steve_bg, http://today.reuters.com/news/articl...ANC-URGENT.XML

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
              ок, steve_bg, с риск да се повторя ..когато покани любителите на ... аз се вкл., че едва ли това е най-подходящия момент....минути преди това Рот /SNB/ в интервю е споменал вече цитираните от мен неща....и имаше прилична реакция на шв. франк....
              аха, ясно, това сега и аз не мога да го прочета никъде за подобна реч... и все пак търгуването на подобни речи са високо волатилни, ако знаех че ще я има, нямаше да влизам никъде в никва позиция...ако остана в нея си е чист хазарт да очаквам ретракция....все пак е хубаво че има форум.......

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• ок, steve_bg, с риск да се повторя ..когато покани любителите на ... аз се вкл., че едва ли това е най-подходящия момент....минути преди това Рот /SNB/ в интервю е споменал вече цитираните от мен неща....и имаше прилична реакция на шв. франк....

Коментар

steve_bg, не казвам това..чети внимателно ако обичаш....може би искам да кажа, че когато човек види такова движение на някаква валута, не е зле да потърси причините....всеки трябва да има глава на раменете си..дори и любителите на "кери трейдс".....
                    съгласен съм, да обсъдиме тогава...това движение според теб на какво се дължи? и кои са причините за него....

Коментар

• Форексов, вярно е, че много падна нивото тук (то кога ли е било ок...?!?), но пък и разрешението е лесно... просто няма да се пише и всеки се спасява както може.

Коментар

• steve_bg, не казвам това..чети внимателно ако обичаш....може би искам да кажа, че когато човек види такова движение на някаква валута, не е зле да потърси причините....всеки трябва да има глава на раменете си..дори и любителите на "кери трейдс".....

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                          Първоначално изпратено от Ajax4o
                          Първоначално изпратено от Han Krum
                          Първоначално изпратено от varna
                          Сега е моментът да се купуват евра!
                          Двамата с бат ви Пешо купувайте.. , ние продаваме..
                          Не следа форума и незнам ;-)

Голяма загуба - следи го и ако има 3 еднакви мнения влизай наобратно!
                          Не ми се занимава с "компетентни" демо играчи, които да ми обясяват колко съм крив.
                          Ти провери ли в Бенч за това за което те помолих :?: ;-)
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

steve_bg, хубаво си преценил, но когато има такива приказки, аз лично предпочитам да се правя на синя каска (ако не съм в правилната посока разбира се ).... човека спомена хитовата дума "vigilance"...добави и интервенция в краен случай....
                            ти казваш че франка ще се засили тогава...ако аз не съм прав, ще изляза с минимална загуба и ще си купя евтини франкове, и ако сега кабела не поднови атаката си, нямам причина да стоя повече в позиция

Коментар

• Вярно е и че схемата работи и че зоната 1.9670-80 е патова.

Успех

Коментар

• Форекс - Имено за това мисля че имаме разходка към 1.9850 но си прав че нивото е "патово" и по скоро е за къси обаяе в тази зона не се знае знае ли се. То днеска реши да ходи по скоро настрани.

И ... смятам че Аяксчо е достатъчно умел за да ползва тази стратегия която Ти предлагаш обаче ... иронията е в това че често расботи.

Успех!

Коментар

Working...
                                X