IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• коко..
    прекалено амбициозно сопред мен, защото почти цялата следваща седмица Япония почива заради Голден Уиик, и ще използват тва керри трейдърите за да накупят лихвоностните валути срещу йената..
    лично мнение..
    ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Сел паундйена 238.08 стоп 239 цел 229

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Бат Пешо нещо ме зариби и си сложих едно ордерче бай еур 1.3589 със стоп 1.3549 и тартет 1.3660 - 20% от късата
        А ми удари стопа да знайте пешо е виновен

Коментар

• Киосо колега аз това се и опитвам да правя да не трейдвам малко време ама днес бат Пешо вика що кат мислиш че ке ходим къде 1.37 не отвориш дълга и аз ами верно що лошо нема и сега я вардя .

Айде готово дълго евро па да видим

Коментар

• май вече всички са сигурни ,че днес еврото ще пробие на север,а това нали знаете за какво се сещам поне едно 60 пипа на юг.Нали е петък трябва да е изненада.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Първоначално изпратено от gulu
              Благодаря Коко!
              Тоя спад ме изненада мен мани мани хич не ми се връзва с това което очаквах явно съм в лош период
              Traderite sashto sa na cikli...ima periodi v koito hvashtash ritama na pazara i si dobre, no ili prekalqvash s treidinga zaslepen ot pechalbite ili izlizash v "otpusk" za opredelen period i gubish vrazka sas situaciqta...i tretiq variant e kogato pazara si smeni ritama i trqbva da se prenastroish, a emociite ti prechat. Postiganeto na balans e izkliuchitelno trudno i chesto nepostijimo...zatova nqkoi hora kazvat: izpolzvaite stopove za da se predpazite ot samite sebe si.
              Tova sa malko razmisli i strasti i lichni nabliudeniq.
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от gulu
                niakoi gleda li usd/cad? ako moje da go komentira niakoi. blagodaria predvaritelno !
                http://www.trader.bg/bg/calendar.php...month=4&day=20
                dobri novini za prodazbitena drebo.

Skoro ste e vreme za dylga ama neka dnewnata go pokaze.
                ot sega do blizkite 2-3 sedmici ... ne go igraja chesto tozi instrument.

Коментар

Благодаря Коко!
                  Тоя спад ме изненада мен мани мани хич не ми се връзва с това което очаквах явно съм в лош период

Коментар

• Благодаря Коко!

Коментар

niakoi gleda li usd/cad? ako moje da go komentira niakoi. blagodaria predvaritelno !
                      Май има ход до към 1.1160-70 от там бай за цел 1.1320 на първо време

Коментар

• има добри данни от канада и петрола май обрна на горе

Коментар

• niakoi gleda li usd/cad? ako moje da go komentira niakoi. blagodaria predvaritelno !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                            Ханееее хане ... златото отиде п**ка си майна ... караконджул съжалявам за вчерашния стоп...
                            Интересно аустралиеца не иска да следва златото обикновенно му се връзва на акъла

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                              Ханееее хане ... златото отиде путка си майна ... караконджул съжалявам за вчерашния стоп...
                              Аз съм без стоп, тъй че както е отишло, тъй и ще се върне...:lol:

Коментар

• Ханееее хане ... златото отиде п**ка си майна ... караконджул съжалявам за вчерашния стоп...
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X