IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• я гле каде сасе ояздили тия бикове я да пусмен една мечка да видим ша смогне ли

sell EUR/USD 1.3620 stop 4aaaak na 1.3700 target 1.3580

Коментар

• Дон Карлос

Борсата в Китай очакват да се срине , прегрели са те имат 10% ръст и 3 инфлация последно , позачудиха се на пазара но решиха да купуват в момента това се случва въпреки новината купуват понеже са впечатлени от възтановяването след последното сривче.Сигурен съм че в един момент ще загубят връзка с основните сървъри на борсите предстои почивен делничен ден от тези които не са официални празници.
      D.Y.F-091066

Коментар

• supertrader

Здравей!
        За какъв срив в Шанхай говориш? Уж се опитвам да следя всичко,
        пък ето че нещо е минало покрай ушите ми. То вярно, че единият
        от помощниците ми е болен и в момента малко ми куца информацията,
        но това не бива да бъде оправдание.

Коментар

• supertrader

Supertrader, na financialsense.com imashe edno interesno mnenie, i az go bqh postnal tuk, no neshto ne uspqh da go namerq, veche izvestno vreme tarsq no ne go vijdam.

Ta avtora tam davashe kachestveni technicheski analiz na Dow i imashe grafikite na DJI v zlato, evro i v drugi commodities. Mnogo interesno naistina beshe i az se pridarjam obshto vzeto kam tazi gledna tochka. Sajalqvam che ne go otkrimav, neshto se umorqvam

Tova sashto sam go postval vchera, no e v sashtiqt duh, video:
          http://www.europac.net/Schiff-CNBC-4-17-07_lg.asp

Chakam s netarpenie utre da vidq kakvo ni chaka tai kato imam pari na Nikkei. Leka nosht ako si na nashte chasovi poqsi

Uspeh!

Коментар

• Kiyosi Ito

Извинявай, колега, че не съм отговорил на въпроса ти. Не е от неуважение, може
            и да не съм го видял или пък дявол знае какво се е случило.
            Логиката и интуицията ми подсказват, че няма да е много далече времето, когато
            евро/долар ще посети тази неутрална зона. В крайна сметка безкраен тренд няма,
            дълбоко се заблуждава, който си мисли така. Пък и всеки, който е достигнал върха
            рано или късно започва да слиза от него, това е винаги една и съща история.
            Аз наистина възприемам зоната 1.18/20 като гара разпределителна, не само защото
            е доста близко до рожденния курс на еврото.
            Но ако някой ти каже какво ще стане след това, със сигурност ще те излъже и аз
            не бих искал да си приписвам ясновидски качества.
            Дори и да допуснем, че има някаква сигурна /?!/ гаранция, че след това ще
            стане еди какво си, знаеш ли колко непредвидени неща биха могли да се случат
            и които биха могли да променят хода на събитията? Войни, катаклизми, пандемии,
            тотален тероризъм, падане на метеорити, комети, хиперинфлации /да не дава Господ
            нито едно от тях!!!/, дори и посещения на извънземни ...
            И още повече когато се касае за такива деликатни материи като валутна търговия,
            приемам всички "научно обосновани" дългосрочни прогнози като шарлатанство и
            опит за заблуда.
            Разбира се, съвсем нормално е да има предположения, логика, здрав разум и какво
            ли не, но едва ли това би могло да бъде годно за основа за някакви абсолютно
            сигурни дългосрочни прогнози. Пък и едва ли би могло да послужи някому.

Желая ти успех!

Коментар

• karakondjul

Нещо се ослушват по пазара не искат да чуят че Шанхай е силно застрашен от срив а това си е чиста проба нахалство ще има сълзи.
              D.Y.F-091066

Коментар

• karakondjul

Как мислиш Дау ще пробие ли 13000?От това следва ли че ако не пробие долара ще поскъпне?
                D.Y.F-091066

Коментар

• Our Q2 forecast for a rise in EUR/USD to 1.36 has now been met. Several
                  – if not all – of the drivers that persuaded us to forecast a weaker dollar
                  still appear valid. On top of that, we worry that a rise in US protectionism
                  will add to a structural risk premium in the coming months. Our mediumterm
                  positive view on USD has been closely aligned with our macro view
                  that the US would outperform Europe in the second half of the year. This
                  view seems increasingly to be at risk. Further, we think there is a risk that
                  a more violent dollar sell-off is in the process that could take EUR/USD
                  well above the previous high of 1.3670 from December 2004. We are lifting
                  our 3m forecast for EUR/USD from 1.36 to 1.38
                  .
                  http://danskeresearch.danskebank.com/link/FXC18042007/$file/FXC18042007.pdf

Коментар

• Re: ПАРИТЕТ?!

Първоначално изпратено от Han Krum
                    ...а за текущите не ми се говори надуто евро до безбожие
                    Han Krume, oblqkal si flanelata naopaki Ne evroto e skapo, problema e v dolara, dori Columbiiskoto Peso bie dolara, vzemi edin chart na USDRUB i pogledni kakvo stava ot 5 godini nasam. Tam trenda e napravo smazvasht.
                    Colombia Peso Hits 6-Year High Vs Dollar On Fin Min Comments -2-

Първоначално изпратено от Han Krum
                    ... за мен еврото го чака съдбата на Съветския съюз - много държави насила вкарани и след определен период - разпад, въпроса е кога ще се почне....
                    Tuk se dvijish sigurno 10-20 godini napred v badeshteto zashtoto sega ne se govori za razpadane na EU nito za krah na evroto a za razshirqvane i uvelichavane.
                    Hungary planningto enter euro zone Thu, Apr 19 2007, 09:40 GMT

Коментар

• Дон Карлос,
                      чест и почитания!
                      Винаги се радвам като видя че изразяваш публично мнение защото го правиш като наистина зрял друга дума не можах да се сетя има предвид че винаги се обосноваваш и не говориш емоционалано. така... аз пак ще те попитам, защото миналия път вероятно не си забелязал въпроса ми: Това ниво за което говориш 1.18/20...Като стигнем него какво правим? Интересно ми е защото казваш че то е важно и там е "баланса", но стигнем ли го какво правим?...или то е просто гара разпределителна?
                      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Момчета и момичета,какви са тези писания в рамки пак които сте наредили.Моите уважения но ако продължаваме така то ще има само по 2 нови мнения на страница и вътре в тях стари коментари дълги по 1 метър.Хайде да не се учим как да се пише,но може просто като искате да отговорите на даден цитат да оставяте само предното а старото да го триете,да не се натрупват по 2-3-4-20 мнения в един пост.

Коментар

• Re: ПАРИТЕТ?!

Първоначално изпратено от Дон Карлос
                          Здравейте колеги!
                          Не мога да се оправям в тази джунгла - цитат на цитата на цитата на цитата, само мернах,
                          че някой казва, че съм давал паритет, но не можах да схвана кой е, пък и едва ли това
                          е толкова важно.
                          Искам да поясня, че НИКОГА НЕ СЪМ ПРЕДВИЖДАЛ ПАРИТЕТ.
                          Това, което съм казвал, е че смятам достигане на ниво 1.18 - 1.20, където евро/долар
                          мисля, че ще се чувства най-уютно, защото е неутрална цена от която всички ще са
                          доволни.
                          Казвал съм обаче, че по принцип двойката се стреми към гравитационната зона 1.08 - 1.12,
                          която е център. Но дали двойката ще стигне до този център в обозримо бъдеще един
                          Господ знае, но не и аз.
                          Що се касае до паритета, все някога и той ще бъде посетен, разбира се, но при едно
                          условие - че еврото все още ще съществува дотогава. Струва ми се /казвал съм го и
                          друг път/, че този измислен икономически съюз, респ. и еврото, в този си вид може да
                          просъществува максимум още 15 години, а може и по-малко. В този си вид в Европа
                          може да има само политически, културен и пр. съюз, НО НЕ И ИКОНОМИЧЕСКИ. Имам
                          сериозни доводи в подкрепа на това си твърдение, но за съжаление в момента нямам
                          време да го сторя. Да се надявам, че някога ще имам необходимото време.

Що се отнася до този невероятен начин на контактуване - цитат на цитата на цитата и така
                          до десет цитати на цитата, направо нямам думи - толкова е непригледно, времеемко и
                          грозно, че такива постове направо не чета. Може и да съм тъп, но не мога да схвана от
                          раз кое съм чел и кое не и вместо да чета едно и също нещо по много пъти, предпочитам
                          да прескоча цитатите, ама то много за четене не остава....Нейсе!
                          Не мога да схвана толкова ли е трудно, вместо на "цитат" кликването да бъде на "нов
                          отговор" и да напишете в заглавието името на този, за когото е предназначен поста. Да не
                          говорим за това, че можете и да копирате ника ако ви мързи да пишете. Така форумът ще
                          стане много по-пригледен и приятен за четене, вЕрвайте ми!

Успех на всички!
                          Дон Карлос аз бях....спомням си когато $ беше на 1.25 някъде, каза че като слезе около 1.20-1.18 ще се замислят за посоката, според теб логиката беше 1.12 и оттам паритет. Аз също съм фен на $ но мисля че си малко краен по-отношение на тези нива, а за текущите не ми се говори надуто евро до безбожие, според мен реалния курс е 1.23-1.26...а що се отнася до съществуването на еврото и аз не съм сигурен в него... за мен еврото го чака съдбата на Съветския съюз - много държави насила вкарани и след определен период - разпад, въпроса е кога ще се почне....

Коментар

• Докато умните се наумуват, лудите се налодуват - дано не сам прав. Лека...

Коментар

• ПАРИТЕТ?!

Здравейте колеги!
                              Не мога да се оправям в тази джунгла - цитат на цитата на цитата на цитата, само мернах,
                              че някой казва, че съм давал паритет, но не можах да схвана кой е, пък и едва ли това
                              е толкова важно.
                              Искам да поясня, че НИКОГА НЕ СЪМ ПРЕДВИЖДАЛ ПАРИТЕТ.
                              Това, което съм казвал, е че смятам достигане на ниво 1.18 - 1.20, където евро/долар
                              мисля, че ще се чувства най-уютно, защото е неутрална цена от която всички ще са
                              доволни.
                              Казвал съм обаче, че по принцип двойката се стреми към гравитационната зона 1.08 - 1.12,
                              която е център. Но дали двойката ще стигне до този център в обозримо бъдеще един
                              Господ знае, но не и аз.
                              Що се касае до паритета, все някога и той ще бъде посетен, разбира се, но при едно
                              условие - че еврото все още ще съществува дотогава. Струва ми се /казвал съм го и
                              друг път/, че този измислен икономически съюз, респ. и еврото, в този си вид може да
                              просъществува максимум още 15 години, а може и по-малко. В този си вид в Европа
                              може да има само политически, културен и пр. съюз, НО НЕ И ИКОНОМИЧЕСКИ. Имам
                              сериозни доводи в подкрепа на това си твърдение, но за съжаление в момента нямам
                              време да го сторя. Да се надявам, че някога ще имам необходимото време.

Що се отнася до този невероятен начин на контактуване - цитат на цитата на цитата и така
                              до десет цитати на цитата, направо нямам думи - толкова е непригледно, времеемко и
                              грозно, че такива постове направо не чета. Може и да съм тъп, но не мога да схвана от
                              раз кое съм чел и кое не и вместо да чета едно и също нещо по много пъти, предпочитам
                              да прескоча цитатите, ама то много за четене не остава....Нейсе!
                              Не мога да схвана толкова ли е трудно, вместо на "цитат" кликването да бъде на "нов
                              отговор" и да напишете в заглавието името на този, за когото е предназначен поста. Да не
                              говорим за това, че можете и да копирате ника ако ви мързи да пишете. Така форумът ще
                              стане много по-пригледен и приятен за четене, вЕрвайте ми!

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro
                                Sell злато до 678 а след това ще видим...
                                Ако утре имаме под днешното най-ниско ще се замисля за продан и в зависимост как затваря ме деня може да влезна и аз!
                                Поздрави и лека нощ!
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X