Първоначално изпратено от Mitac
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от guluБлагодаря Коко!
д/кад беше ясен днес въпреки че преди 2-3 дни го контрих заради дивергенциите но 4ч дивергенция срещу такава дневна графика си беше смела авантюра
главата с раменете щеше да е по-убедителна ако беше с по дълбоки минимуми, освен това МА си влачеха надолу вместо да се хоризонтализират, освен това виж графиката с триъгълника долу - тип топ с нула неизвестни
Матафите ги гледам от дъжд на вятър защото вече ги хващам в грешка - сутринта са влезли в къси дол/швейкове а ДНЕС ИМАШЕ ВСИЧКИ ПРЕДПОСТАВКИ ДА СЕ КУПУВА Д/ШВЕЙК
1. На 1ч графиката се беше залепила за 55МА и убедено стоеше там
2. На 23% от вчерашното движение направихме обръщаща конфигурация
3. Индикаторите на 1ч теглеха брутално нагоре докато на матафите им се привиждаха филми на 1.2010
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от guluБлагодаря Коко!
д/кад беше ясен днес въпреки че преди 2-3 дни го контрих заради дивергенциите но 4ч дивергенция срещу такава дневна графика си беше смела авантюра
Коментар
-
Форекс Форексов
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от guluБлагодаря Коко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от uwscsiDobro utro kolegi! Sori za latinicata. Kato gledam pri euro/usd mai bicite 6te probvat da testvat vurha - otkatite dosta slabovati, a i zatvorihme na 1,36. Kolega Jay Gould posledno vreme hi4 te niama - pone slamki puskai koga novi duna i vurhove! :-) Tezi niva ot 1,45-1,51 mi se struvat dosta viso4ki. Realno mi se struva ne pove4e ot 1,38 maximum 1,40. Da vidim i rezultata ot zapo4va6tata sre6ta na minfin na EU vurhu euroto. Uspe6en den na vsi4ki!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Re: EUR/USD
Първоначално изпратено от anjelJay Gould тази графика както и да я гледам това вече е 5 та вълна не знам защо реши че е трета ???
Впрочем мисля, че Каролци допускат една грешка подлъгала и Ал. Николов в 2005 година и не отчитат нещо малко, но важно, макар да са много по напред от мен с вълните на Ел.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Форекс Форексов
Ето къде бяха сигурните пари в еврото днес. Следващата цел вероятно е S1 1.3576 което е и 100фиб, следвано от М1 което е ниско на 1.3556 което и съвпада с 161 фибото на графиката, може би лимита трябва да е малко по високо - към 1.3565 за по-сигурно, но най-хубавите моменти бяха тези сигурни 25п след пробива + още 20 за по агресивните продавачи от 3630 зоната
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oJay Gould, за едно съм съгласен - това е третата вълна. Иначе на графиката ти има нещо отбелязано като "Флаг", брато ако това е флаг, аз съм космонафт!
Ако искате и байрак на Райна Княгиня го наричайтеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от doomsdayкоко..
прекалено амбициозно сопред мен, защото почти цялата следваща седмица Япония почива заради Голден Уиик, и ще използват тва керри трейдърите за да накупят лихвоностните валути срещу йената..
лично мнение..
Коментар
Коментар