IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mitac
    Имам един въпрос .
    Някой знае ли къде има демо конкурси или нещо подобно с колеми премии и сностни платформи че да си начеша крастата.
    Потърси в гугъл форекс ру риски сайт с 1 място премия 1000д мисля че беше

Коментар

• Форексов а хвани ти 3 от 10 търговии с 25п стоп и 50п цел и ще те призная щот матафите правят повече хехе и аз не ги следя но им се кефя нема какво да се лъжем

Коментар

• Имам един въпрос .
        Някой знае ли къде има демо конкурси или нещо подобно с колеми премии и сностни платформи че да си начеша крастата.
        Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от gulu
          Благодаря Коко!
          Тоя спад ме изненада мен мани мани хич не ми се връзва с това което очаквах явно съм в лош период

д/кад беше ясен днес въпреки че преди 2-3 дни го контрих заради дивергенциите но 4ч дивергенция срещу такава дневна графика си беше смела авантюра
          Въобще не съм съгласен с теб - сега ще ти кажа аз затворих дългата си при пробива на 1.13 преди няколко дни днес обаче бях на косъм да отворя нова дълга на 1278 тъй като на малките графики имаше глава с рамене - ми се привиждаше де но ССИ не даде сигнал и едва когато отпадна главоча отвори целта 1.12 - ти остави матафите аз тях съм ги признал че са добри и го виждаха аз поне тоя спад не го виждах

главата с раменете щеше да е по-убедителна ако беше с по дълбоки минимуми, освен това МА си влачеха надолу вместо да се хоризонтализират, освен това виж графиката с триъгълника долу - тип топ с нула неизвестни

Матафите ги гледам от дъжд на вятър защото вече ги хващам в грешка - сутринта са влезли в къси дол/швейкове а ДНЕС ИМАШЕ ВСИЧКИ ПРЕДПОСТАВКИ ДА СЕ КУПУВА Д/ШВЕЙК

1. На 1ч графиката се беше залепила за 55МА и убедено стоеше там

2. На 23% от вчерашното движение направихме обръщаща конфигурация

3. Индикаторите на 1ч теглеха брутално нагоре докато на матафите им се привиждаха филми на 1.2010

Коментар

• На всичко отгоре, ще се задържи над 36!! Другата седмица ще ни лаят кучетата в посока37.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Абе днес за петък много спокойно - въобще не очаквах подобно развитие и все си мисля че големите движения не са започнали...:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                Първоначално изпратено от koko
                Благодаря Коко!
                Тоя спад ме изненада мен мани мани хич не ми се връзва с това което очаквах явно съм в лош период

д/кад беше ясен днес въпреки че преди 2-3 дни го контрих заради дивергенциите но 4ч дивергенция срещу такава дневна графика си беше смела авантюра
                Въобще не съм съгласен с теб - сега ще ти кажа аз затворих дългата си при пробива на 1.13 преди няколко дни днес обаче бях на косъм да отворя нова дълга на 1278 тъй като на малките графики имаше глава с рамене - ми се привиждаше де но ССИ не даде сигнал и едва когато отпадна главоча отвори целта 1.12 - ти остави матафите аз тях съм ги признал че са добри и го виждаха аз поне тоя спад не го виждах

Коментар

• Коментар

• Колега Джей Г -за теб предният спад 1.366-1.16 пет вълнов ли беше или 3 вълнов

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Благодаря Коко!

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
                        Dobro utro kolegi! Sori za latinicata. Kato gledam pri euro/usd mai bicite 6te probvat da testvat vurha - otkatite dosta slabovati, a i zatvorihme na 1,36. Kolega Jay Gould posledno vreme hi4 te niama - pone slamki puskai koga novi duna i vurhove! :-) Tezi niva ot 1,45-1,51 mi se struvat dosta viso4ki. Realno mi se struva ne pove4e ot 1,38 maximum 1,40. Da vidim i rezultata ot zapo4va6tata sre6ta na minfin na EU vurhu euroto. Uspe6en den na vsi4ki!
                        Тук съм, но ако пускам анализи го правя в Неделя късно или в Понеделник. По принцип което ново кача на сайтчето си го слагам и тук, стига да се сетя. Няма ли ново, нищо не пиша.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от anjel
                          Jay Gould тази графика както и да я гледам това вече е 5 та вълна не знам защо реши че е трета ???
                          Защото според мен 3 та вълна почти винаги има цел която да достигне, а трета на Димов не се покрива с нищо припознато от мен...
                          Впрочем мисля, че Каролци допускат една грешка подлъгала и Ал. Николов в 2005 година и не отчитат нещо малко, но важно, макар да са много по напред от мен с вълните на Ел.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ето къде бяха сигурните пари в еврото днес. Следващата цел вероятно е S1 1.3576 което е и 100фиб, следвано от М1 което е ниско на 1.3556 което и съвпада с 161 фибото на графиката, може би лимита трябва да е малко по високо - към 1.3565 за по-сигурно, но най-хубавите моменти бяха тези сигурни 25п след пробива + още 20 за по агресивните продавачи от 3630 зоната

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                              Jay Gould, за едно съм съгласен - това е третата вълна. Иначе на графиката ти има нещо отбелязано като "Флаг", брато ако това е флаг, аз съм космонафт!
                              Защото се пада в средата на пазарното движение, в случай, че съм прави и това е вълна 3 при вариант 1 на графиките които качих тук
                              Ако искате и байрак на Райна Княгиня го наричайте

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                                коко..
                                прекалено амбициозно сопред мен, защото почти цялата следваща седмица Япония почива заради Голден Уиик, и ще използват тва керри трейдърите за да накупят лихвоностните валути срещу йената..
                                лично мнение..
                                Аз точно затова смятам че е време да се срути паундхиената - акулите чакат точно такъв момент да има логика някой да купи тяхното профиттейкване но да видим, обикновенно когато пазара има голяма логика за нещо става наобратно и твърдя че моята търговия е желязна но времето ще покаже

Коментар

Working...
                                X