Абе този кабел много палав - сега се прибирам и гледам,че стопът ми заминал заедно с още купища други :lol:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от IVO_Някой знае ли на какво се дължи този гап ? Не ми зачете стопа и сега сметката ми не е нулирана - тя е на минус ?! Като не върви , не
върви ! Поне няма какво да харча по празниците - това е добрата страна !
@ Ксерокс Ксероксов - помниш ли си обещанието от скайпа снощи?Ако не, да ти го припомня?!
Бате ви Аяксчо ги разбира много индексите, слушайте го, печелете и му пращайте уиски по пощата! 8)
Отивам да си щракам с ксерокса, успех!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
Форекс Форексов
Коко, що баламосваш момичето бе
Втората ти линийка отдолу нагоре е несъстоятелна и не върши работа. Има един ключов резист 231.42, ако го бием пада късата идея (не че сега съм за нея). На тоя етап имам голямо желание да идем на 230.52, после правете каквото искате :P
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kokoколега хуз123, това флагосване дето го виждаш при паундхиена добре ама я погледни този сценарии - който може да иска нещо 235-238 http://golohoro.hit.bg/gpy.png , на мен ми взе един стоп и сега не искам да я играя нека малко се успокой пущината
Напълно възможно е да бъде изпълнен и сценария, който показваш. При този случай не е изключено дори пробив на линиите и спирачка чак към 241-242. Бих се съсредоточила върху подобен вариант след пробив на канала.
Напълно съм съгласна с теб, връщането сега беше много остро и наистина е необходимо да се успокои движението и да има добър sell сигнал.
Поздрав
Коментар
� -
колега хуз123, това флагосване дето го виждаш при паундхиена добре ама я погледни този сценарии - който може да иска нещо 235-238 http://golohoro.hit.bg/gpy.png , на мен ми взе един стоп и сега не искам да я играя нека малко се успокой пущината
Коментар
� -
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от IVO_Някой знае ли на какво се дължи този гап ? Не ми зачете стопа и сега сметката ми не е нулирана - тя е на минус ?! Като не върви , не
@ Ксерокс Ксероксов - помниш ли си обещанието от скайпа снощи?Ако не, да ти го припомня?!
Бате ви Аяксчо ги разбира много индексите, слушайте го, печелете и му пращайте уиски по пощата! 8)
Отивам да си щракам с ксерокса, успех!
Коментар
� -
Е какво толкова се е движило, нищо особено не е станало на пазара.
Аяксчо, след лихвите индексите се срутиха там заради дисконтовата, логично е да очаква пазара че това е изкуствено защото им е ясно че ФЕД до края на годината ще смъкне още малко дисконта, това добре, но не мисля че е било толкова ясно другите глупости които влияят на пазара. Чичко ти Полсън например нещо май са му хвърлили око и ще трябва да дава обяснения пред сенатската комисия как така Goldman Sachs дето им е бил шев преди да стане финмин баш навреме се отърваха от рисковите експозиции че и продаваха и всички ревът а те яко пиячка, песни и танци на народите, е ли са толкоз умни или някой им е подшушнал нещо на ушенцето когато трябва и тнт
Успех
Коментар
� -
Първоначално изпратено от xyz123Първоначално изпратено от xyz123Първоначално изпратено от xyz123здравейте,
моето мнение за gbpjpy
връщане до към 226.30- 00, после 229.90-230.10, след което 227 и 225.
До тук се движи почти по сценария. Зоната 228.60-88 е силна. Не изключвам да има почивка тук.
Поздрав
*това не е препоръка за игра! за да се влезе в позиция, е хубаво да се имат повече от 2 причини!
Поздрав
Сценарият беше изпълнен вчера, макар и не в съвсем точни нива. Върнахме от 229.хх и стигнахме до 224.хх. Днес имахме нов тест на важната според мен зона 229.90-230.10. Надявам се тук след успокояване да се реши глобалбо как ще се движи в близкия месец. Моята посока на мислене е down в тази двойка и изпълнение на цели от фигурата H&S на daily. Пробив на зона 232.09-232.89 би развалила тази идея, която предпочитам да не видя. В момента се движим в низходящ канал и се намираме почти на линия. Надявам се да не бъде пробита. В случай на пробив се отварят доста високи цели.
Поздрав
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от IVO_Някой знае ли на какво се дължи този гап ? Не ми зачете стопа и сега сметката ми не е нулирана - тя е на минус ?! Като не върви , не
За ГАП-а ... нормално... ако стопа ти е в ГАП-а да се изпълни на нивото след ГАП-а. Не е нищо ново! преди те бях посъветвал да си прочетеш договора... във всеки договор го пише това!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Plamen1967Толкова ударени стопове като днес съм нямал никога.
Снощи ми затвриха дългите позиции на ДАУ а днес късите на Е/$ и ПаундFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от IVO_Някой знае ли на какво се дължи този гап ? Не ми зачете стопа и сега сметката ми не е нулирана - тя е на минус ?! Като не върви , не
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IVO_Някой знае ли на какво се дължи този гап ? Не ми зачете стопа и сега сметката ми не е нулирана - тя е на минус ?! Като не върви , не
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
�
Коментар